Şimdi Ara

Garantili ps3 hiçbiyerde kalmamış :(( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: selimusta

quote:

Orjinalden alıntı: Pritz21

Teknosa'larda var, ps3...

Yaaani arkadaş sende bi alemsin hee şu cewabı torba dolsun die yazdığın her halden belli sabah 8den beri aramadığım teknosa kalmadı sen teknosalarda war ps3 yazmışın.Yardımın için çok teşekkürler

Hangi Teknosa'yı aradın bilmiyorum ama, daha bugün bi tane sattık ;) Teknosa'da çalışıyorum merak etme, bugüne kadar torba mesaj yazmadım buraya ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 28 Mart 2007; 21:48:43 >
  • Arkadaşlar,

DNR larda var. Ben dün 3 mağazasında da gördüm (İzmir de).
  • PS3 DE AA HD yok yani kenarlar egri bugrü, eksra ses cikisi yok,titresim yok,hdmi kaplosu yok,oyun yok,online kötü ,kopya yok vs .....bu makina niye alinir bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bal -- 29 Mart 2007; 14:31:59 >
  • bu sony nin yaptığı iş mi yani,hem 23 martta satışa sunulacak diyorlar,hem de sadece mağazalara göstermelik koyup,nisana asıl satışa başlayacaklarını söylüyorlar...pes doğrusu...sırf millete karın ağrısı çektiriyorlar...pes yani....pes....pes 9 mu?çıktı mı?...
  • quote:

Orjinalden alıntı: VESRAP

pes yani....pes....pes 9 mu?çıktı mı?...

• bal 1,5 yıl evel.

abicim ms yapıyo işte ya, 360 manyak yaaaa, ps3 bi halta benzemicek yaa, 360a aşığım ben yaaa...

bal 1 yıl evel.

yok abi uyuz oldum ms'e yaa, ne biçim alet bu ya kazıkladırlar kandıdılar bizi yaa.. özür diliyorum sonyden ve ps3ten.. çok sağlam geliyo adamlar helal olsun ms'e

bal bugün:

360 derece...

sonuç:

demekki bal kendi ekseni etraındaki dönüşünü tam 1,5 yılda tamamlayabiliyo... aradaki değişimlerede bal tutulması yada ps3 tutulması deniyo halk arasında.. güneş çevresindeki turunu ne kadar zamanda tamamladığını şiddetle merak ediyoruz, en kısa zamanda bu yolculuğa çıkmasını heyecanla bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 29 Mart 2007; 17:03:11 >

• Istanbulda D&R ve teknosa'ya bakmıştım bilgisayardan baktılar hiçbir dükkanlarında kalmamış ps3 bende gidip 500 ytl daha ucuza ntsc bitane aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sos05

Istanbulda D&R ve teknosa'ya bakmıştım bilgisayardan baktılar hiçbir dükkanlarında kalmamış ps3 bende gidip 500 ytl daha ucuza ntsc bitane aldım

En güzelini yapmışssın
  • ya ben de alcam da biraz düşsün diye bekliyorum geçen şeytan al dedi gittim bimkese şansıma mıdır nedir kalmamış playstation almaya gittim bebek telsizi alıp döndüm eheheh
  • Ankarada 20 gb versiyon ps3 ler 850 ytl 60 gb olanlar 1250 ytl Japon Oyuncak Sarayından alablirsiniz. Her türlü yardımı gösterirler.
  • izmirdede yok hiç bi yerde önsipariş verilebiliyor ancak
  • quote:

Orjinalden alıntı: bal

PS3 DE AA HD yok yani kenarlar egri bugrü, eksra ses cikisi yok,titresim yok,hdmi kaplosu yok,oyun yok,online kötü ,kopya yok vs .....bu makina niye alinir bilmem

lütfen böyle mesajlar atmayın.ps3 ün var mı da konuşuyorsun. valla bizzat oynuyorum hiç de kenarlar eğri büğrü değil.titreşim yakın zamanda gelecek.hdmi kablosunu çok ucuz bir fiyata dışarıdan edinebilisin.online sistem de (home) yakın zamanda geliyor.iyi oyunlar önümüzdeki aylarda piyasada.iso loader için harıl harıl çalışıyorlar.sırf ps3 ü kötülemek için mesaj atmayın.en azından bu konuyla bir bilgisi olmadığı için atmayın.
  • Arkadaşlar gidin kadıköy'e 20 GB'lık 550$:750YTL kaçak ama türrkiye'ye göre kaçak,japonyada yaşayanlara göre kaçak sayılmıyor kadıköydeki makinalar.Hani türk insanında saplantı vardırya spot lafını duyunca tüyleri dikilir.Sanki SPOT MAL=BOZUK MAL düşüncesi yer etmiş.Gidin babalar gibi 750 ytl'ye alın.Yerinide söyliyim tam olsun PLATİN ELEKTRONİK.Zaten makina bozulursa eğer,(hani spot mamüller bozuluyorya)750 YTL bir daha verirsiniz yenisini alırsınız.Çünkü 1.500-750=750(1.fiyat=orjinal kazık fiyat)(2.fiyat=spot fiyat)(3.fiyat=kar oluyor bu son rakam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 5 Nisan 2007; 16:38:05 >

• Ewte ark lar dün itibari ile kadıköy natilius daki tepe home a 5 adet gelmiş.1ni ben aldım 4 tane war koşunnnnnn.
  • bu kadar kapışıp durmayın yaw.artıracaksınız fiyatları sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

Arkadaşlar gidin kadıköy'e 20 GB'lık 550$:750YTL kaçak ama türrkiye'ye göre kaçak,japonyada yaşayanlara göre kaçak sayılmıyor kadıköydeki makinalar.Hani türk insanında saplantı vardırya spot lafını duyunca tüyleri dikilir.Sanki SPOT MAL=BOZUK MAL düşüncesi yer etmiş.Gidin babalar gibi 750 ytl'ye alın.Yerinide söyliyim tam olsun PLATİN ELEKTRONİK.Zaten makina bozulursa eğer,(hani spot mamüller bozuluyorya)750 YTL bir daha verirsiniz yenisini alırsınız.Çünkü 1.500-750=750(1.fiyat=orjinal kazık fiyat)(2.fiyat=spot fiyat)(3.fiyat=kar oluyor bu son rakam)

Yalnız 1500 ytl 60 gb fiyatı 20gb değil. 20 gbde wi-fi yok kart okuyucuları yok ve 40 gb daha az alan var.

• ben KAtar dan aldim 700 dolara 60 gb lik bugnde oyun alcam insallah birazdan heyecan basti ne alsam acaba
  • ben 05.04.2007 tarihinde DTM nin altındaki bimeksten aldım 10 tane gelmiş o gün sonuncusunu ben aldım 06.04.2007 de ise cevahir a-v merkezinde d&r da gördüm 1 tane alet kalmamış olabilir.

bimeksteki adamla konuştum neden bu kadar az geliyor diye sony nin politikası dedi az az ve ellerindeki bitmeden tekrar sipariş veremiyorlarmış.

almak isteyen bi bimeks e gitsin sorsun ne zaman gelir diye
  • quote:

Ewte ark lar dün itibari ile kadıköy natilius daki tepe home a 5 adet gelmiş.1ni ben aldım 4 tane war koşunnnnnn.

Hocam ne kadara aldın ps3'ü ?
  • quote:

Ewte ark lar dün itibari ile kadıköy natilius daki tepe home a 5 adet gelmiş.1ni ben aldım 4 tane war koşunnnnnn.

bizde o günleri görebilcezmi acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.