Şimdi Ara

Garantili ps3 hiçbiyerde kalmamış :(( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla kipa bodrumda br tane kaldı, ilgilenen olursa. 1459 ytl 12 taksit.
  • Taksitli aynı fiyat olması bir çok kişinin işine yaradı.
  • ben yakında yurtdışına gideceğimden çok ince eleyip sık dokudum. tüm vergi ve olası kar hesaplamalarından sonra türkiye fiyatı ortalama 100-125 ytl pahalıya geliyor. yurtdışından tek alırsan vergi geri ödemesiyle bu fark 400 ytl'ye kadar çıkıyor. bunun sebebide büyük ihtimal burada piyasaya az mal girmesinden ortaya çıkan marjinal kar hesaplaması. kısacası burada aldığınız ps3'e hakkı kadar ücret ödeyeceksiniz. sony aleti içeriye az soktuğu için gümrük ve lojistik giderleri pahalıya geliyor vesaire. normalde global bir şirketi savunanlardan ve savunmaktan nefret ederim ancak bana göre türkiye şartlarında fiyat çok yüksek ancak olabildiğince adildir. buarada yurtdışında büyük marketler xbox ve ps3'ün fiyatlarını kırmaya başladılar.

sanırım microsoft fiyat kırarak ps3 pazarını sarsmak ve kar oranını dahada düşürmek istiyor.
  • superbia

Yurtdışında bu konsol 600 € değil mi? € kaç TL. 1.84 TL. değil mi? Ps 3 konsol 1.100 TL. ye gelir. Birde yurtdışında vergi geri ödemesi alırsan konsol 1.000 TL. nin altına bile gelir. Türkiye ile fiyat farkı % 50 dir. Sen 125 -150 TL. den bahsediyorsun. Vergi indirimi olusa fark 400 TL ye çıkmıyor. Sen nasıl yapıyorsun bu hesabı.

Bak sana yurtdışında bir site göstereyim.

PS 3 60 GB konsol + Motorstorm oyun + HDMI kablo ( Bu kablo pakette yok, ayrıca satın alman gerekiyor) + Blu-ray film. bunların hepsi 712 € dır. Hatta 2. paketi seçersen Resistance: Fall of Man oyununuda ilave ediyorlar fiyat, 759 €. 2 oyun almış oluyorsun.

Ki bu bir site, avp. büyük elektronik marketlerde daha ucuza bile bulursun.

PS 3 60 GB / 2 oyun / Hdmı kablo/Film/ = 759 € x 1.84 = 1.400 TL. Birde gümrükte vergi düşüttürürsen kimbilir kaça iner. Bu fiyat Türkiye tek ps 3 konsol fiyatından bile aşağı. TR. fiyatı 1.500 TL. o da yok. 1.400 TL. ye gelen bu fiyattan birde turistler için özel vergi indiriminden yararlanırsan ne fiyatlara gelir artık onu bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumanda -- 9 Nisan 2007; 21:01:04 >

• Cevahirde bir oyuncak magazası var ismini unuttum orada var oyle duruyordu konsolların bolumunda
  • inşallah herkese nasip olur ps3 sahibi olmak
  • ya beyler heyecan yapmayın Cevahir de Mavishop var garantililer.

Yanlız hiçde peşin fiyatına büyük taksitler değil.. 2 taksit peşin fiyatına ne işime yarar ki..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.