Şimdi Ara

GarantiPay’e özel Migros Sanal Market’te 150 TL ve üzeri alışverişe 30 TL bonus! * 24Eylül - 7 Ekim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
10
Favori
16.677
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba sipariş vermiştim fakat sepetin yarısı stokta kalmayınca iptal ettim, şimdi yeni sepet yapıp tekrar sipariş versem puan kazanabilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100/25 için dün aramıştık, bugün işlemlerde gözüküyor.
  • _Discovery_ kullanıcısına yanıt
    Hocam hem 25 hem de 30 dan sıkıntısız yararlandınız değil mi?

• Paracard ile. Sanalmarket üzerinden işlem yapılamıyor, bonusflasa giriyorum peşin ödemeyi seçiyorum akşam 19 dan beri hata veriyor, anlayan var mı bu işten?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • carpenokte kullanıcısına yanıt
    Daha önce karşılaşmıştım. Banka kartları ile ödeme yapılamıyor. Şimdi sitesinden de buldum.

Debit kartlar ve yabancı kredi kartları ile ödeme yapılamamaktadır. (
    www.sanalmarket.com.tr
    Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi
    https://www.sanalmarket.com.tr/islem-rehberi
    )
  • gomez_10 G kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam + okul danda (ilk işlem 5TL) yararlandım. Toplam 60.tl bonus hak kazandık görünüyor.
    Ben az once alısverıs yaptım fakat gelmedı. Mh ni aradım alısverıs yaptıgınız yer ılgılı sektoru karsılamıyor gıbı degısık seyler soledı kayıt olusturdu. Garantıpay odemelerınde mıgros sanal gecıyor nasıl olmaz anlamadım. Bakalm bişey cıkacak mı. Sızde bu sorun oldu mu yoksa hemen geldı mı bomuslar?

• gomez_10 G kullanıcısına yanıt
    150/30 ve okul sipariş tesliminden sonraki gün göründü.

100/25 için 2 gün sonra (dün) garantiyi arayıp kayıt açtırdık, az önce baktığımda ondada işlem görünüyordu.

• Bende alışveriş yaptım okul bonus geldi ama 30 tl bonus ile ilgili bişey gelemedi arkadaşlar, ne yapmam lazım

Tesekkurler hocam

• ea85 E kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam

• garanti kartım yok garantipay'i kullanamıyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

garanti kartım yok garantipay'i kullanamıyor muyum?
    hayır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Discovery_

150/30 ve okul sipariş tesliminden sonraki gün göründü.

100/25 için 2 gün sonra (dün) garantiyi arayıp kayıt açtırdık, az önce baktığımda ondada işlem görünüyordu.
    Hocam 150/30 bonus flasta nasıl gözüküyor ekran görüntüsü atabilir misiniz?Okul kampanyası ve %10 money gözüktü bende ancak 150/30 ile ilgili hiçbir iz yok.

• Kampanyaların son gününde sanalmarket alışverişi sıkıntı. Teslimata kadar karttan birşey çekilmiyor. Teslimatra fatura tutarına göre çekim yapılıyor. Bazen işlem sonraki güne sarkıyor ve bir hak iddia edemiyorsunuz. Sadece bonusa özel değil sanalmarket sistemi öyle.

• mkus76 M kullanıcısına yanıt
    GarantiPay’e özel Migros Sanal Market’te 150 TL ve üzeri alışverişe 30 TL bonus! * 24Eylül - 7 Ekim

Hocam bu hali ile bende de var, işlemi yaptık ama kampanyanın geçerli olduğunu nereden anlayacağız?

• mkus76 M kullanıcısına yanıt
    Hocam kampanyalar sekmesinde, kredi karti bilgisinin hemen altinda favorilerimin yaninda kampanya takip var. Oradan KK yada sanal kartla kaytildiginiz kampanyalar gorunur. Sanalmarket siparis teslimatindan birgun sonrada kampanyaya dahil islem olarak orada gorundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 1 Ekim 2018; 18:21:32 >
    Tamamdır şimdi gördüm hocam. Tesekkurler zahmet verdik size de

• GarantiPay ve BonusFlaşı TEB Bonus kredi kartı ile kullanabiliyor muyuz yoksa ikisi de sadece Garanti Bonus mu?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.