Şimdi Ara

GarantiPay’e özel Migros Sanal Market’te 150 TL ve üzeri alışverişe 30 TL bonus! * 24Eylül - 7 Ekim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
10
Favori
16.677
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Moneybonus kartım var. Kısaca toplam komboları sorsam size nedir acaba. Max ne kadar indirim kazanırım .
  • riderman R kullanıcısına yanıt
    1. %10 Money Bonus’a özel Money kazanımı. En fazla 20 Money.

2. Türk Telekom Prime 25/150 veya 20/100 indirim kodu. (10-14 Eylül’de kasalarda satılmıştı. Çek&satışta var)

3. Garanti Pay ile ödemeye 30/150 Bonus

4. Halihazırdaki Migros’un yüzdeli kampanyaları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: benliharun

1. %10 Money Bonus’a özel Money kazanımı. En fazla 20 Money.

2. Türk Telekom Prime 25/150 veya 20/100 indirim kodu. (10-14 Eylül’de kasalarda satılmıştı. Çek&satışta var)

3. Garanti Pay ile ödemeye 30/150 Bonus

4. Halihazırdaki Migros’un yüzdeli kampanyaları.
    teşekkürler. bayağı kombo varmış. güzel oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biseyi temin edemiyolar 165tl yaptim 70tl sini anca temin ettiler onuda gondermediler iptal ettiler

• quote:

Orijinalden alıntı: _Discovery_

100/25 için dün aramıştık, bugün işlemlerde gözüküyor.
    bana hala yatmadı. tekrar aramaya da üşeniyorum
  • migrosta alışveriş yapmıştım ,bonusflaşta 150/30 ve %10 görünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • garantipay 100/25de sistemsel bir sorun olmuş. sanalmarketten alımlarda farklı bir yerden çekmiş. gün içerisinde yüklemeleri manuel yapılacakmış.
  • anvil kullanıcısına yanıt
    Ben de şikayet kaydı oluşturmuştum ancak halen yüklenmedi. Sizde bir gelişme var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: wwtr

Ben de şikayet kaydı oluşturmuştum ancak halen yüklenmedi. Sizde bir gelişme var mı?
    Bende kayıt oluşturdum bugün yüklendi

• dün manuel yükleme yapmışlar
  • Ben de şimdi bir kez daha kontrol ettim manuel yüklemişler. Kredi kartı işlemlerinde gözükmüyor ama toplam bonusta gözüküyor. Cevaplar için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: wwtr

Ben de şimdi bir kez daha kontrol ettim manuel yüklemişler. Kredi kartı işlemlerinde gözükmüyor ama toplam bonusta gözüküyor. Cevaplar için teşekkürler.
    Bende şikayet etmiştim alisverisiniz kapıda ödeme olmuş diyorlar diğer 30 TL görünüyor 25 TL yok

• Şu turktelekom bana kod vermeyi beceremedi. Evde internet var, sözde kampanyadan evde internet kullanıcıları da yararlanabiliyor ama mesaj atıyorum hata mesajı alıyorum. Üstüne mesaj ücreti ödüyorum.
  • Kampanya 7 ekim de bitiyor. Sipariş vermeye çalışıyorum fakat 7 ekim dahil kapasite yok. Kampanyadan yararlanamayacağız, ne saçma iş.

• ea85 E kullanıcısına yanıt
    Hocam sanalmarket görevlisi izinli vs olabilir o güne kadar kapasite dolu olması imkansız kampanyanın son gününe kadar takip edin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ea85

Kampanya 7 ekim de bitiyor. Sipariş vermeye çalışıyorum fakat 7 ekim dahil kapasite yok. Kampanyadan yararlanamayacağız, ne saçma iş.
    Şimdi bende baktım full dolu ( center 5m )

• garantı pay odeme yapmıyor mıgrosa hata verıyor aynı durumda olan varmı ? 3 defa denedım hep odeme gerceklesmedı
  • Bu kampanyaya katılmak için özel bir şey yapmaya gerek yok herhalde değil mi?Sadece Migros Sanal Marketten Garanti pay ile 150 tl alışveriş yapmak yeterli sanırım
  • GlamourSS G kullanıcısına yanıt
    8 ekim açık ama kampanya bitiyor malesef. Zincir marketin 4 gün siparişleri karşılayaması enteresan

• Arkadaşlar, şartlarda 7 ekim’e kadar teslim edilmesi gerekiyor diyor. Bugün alsak 7 ekim’e kadar teslim edemezler değil mi? Veya bu şart uygulanıyor mu var mı bilem?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.