Cumartesi n11'den 110-TL'lik alışveriş yaptım garantipay ile hemen 50-TL kazandınız bildirimi geldi. |
Garantipay ile ilk harcamanız in yarısı kadar bonus (en fazla 50TL) (4. sayfa)
-
-
bana özel 2 kampanya gelmiş.
500 e 25 den 50 tl garantipay - başka kampanyalarla birleştirilemez diyor
hp da 750 tl ye garantipay 75 tl bonus - birleşmez
1000 tl garantipayden harcamaya 100 tl bonus - birleşmez
750 ilk garantipay işlemime 50 tl bonus - birleşir
şimdi bu 4 kampanyanın 3 ü birleşmez diyor. hepsinin ortak noktası hp den 1000 tl lik alışveriş yapsam ne olacak ? birleşirden 50 tl bonus garanti gelecek. birleşmezlerden en yüksek oran olan 100 tl li kampanyayı sayacak diğerlerini saymayacak mı ?
-
en yüksek kazanımlı kampanya sayılır
mesela hb'den işlem yaptınız diyelim eticaret ve garantipay kampanyaları yatmaz en çok hepsiburada kampanyası verdiği için ondan yararlanırsınız. Çünkü hb kampanyasında "birleşmez" ibaresi var. Ancak birleşen kampanyalarda kazanımın toplamı 100'ü geçseydi bu sefer birleşen kampanyalardan kazanım elde edersiniz.
Garantinin bu sene çıkarttığı saçmalıkın basit özeti bu belkide hepsi yatar n11 kampanyasında birleşmedi ama
-
750'e 50 gelmiş. Birleşmiyorsa çöp
-
Bana 500/25 toplam 50 ve 750/50 gelmiş ikisi de birleştirilebilir sorun yok ama bu ay öyle bir harcama yaptım ki 75 TL Bonus için 750 TL harcama yapamayacağım ☹️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X