Şimdi Ara

Garantipay ile ilk harcamanız in yarısı kadar bonus (en fazla 50TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
7
Favori
11.131
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    15'inden sonra 500/50 gelen linki mümkünse paylaşır mısın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bana 300/50 gelmişti (aynısı anneme de geldi) artı bana geçen hafta 100/50 de geldi birini başka diğerini de başka karttan yaptım sorun olmasın diye ikisinde de sayaç sorunsuz işledi 🤘

• Bu garantipay 300/50 yi Ag'de deneyen yok mu? Kabul ediyor mu garanti?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • superhead kullanıcısına yanıt
    Evet sorun yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 300/50 ve 500/50 gelmiş, 500 tl lık alışveriş yapsak 100 tl gelir mi acaba ?

• Hepsiburada'dan garantipay ile ödeme yaptım 4 gün oldu sayaç işlemedi...ekstrede garantipay olarak görünüyor...nasıl bir strateji izlemeliyim?

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: Meyerovitch

Hepsiburada'dan garantipay ile ödeme yaptım 4 gün oldu sayaç işlemedi...ekstrede garantipay olarak görünüyor...nasıl bir strateji izlemeliyim?
    Sayacın anında işlemesi lazım

• Meyerovitch kullanıcısına yanıt

Benim de migros alışverişim sayaca yansımadı şikayetvar a yazdım kaç gün oldu sms bile atmadılar umurlarında değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün sanal market yaptim 500 e 50 ve 300 e 50 ikisinede saydi

• dsmert kullanıcısına yanıt

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Hepsiburada cüzdana yükleme garantipay ile yükleniyor mu eğer olursa puan alabilir miyim tşkler

• temel29 T kullanıcısına yanıt

Normal alışveriş olur. Cüzdana yüklemede garantipay olmaz.

• ilk harcama derken garantipay ile daha önce hiç alışveriş yapmamış kişiler için mi gerekli, yoksa bu ay yapılacak ilk harcamadan mı bahsediyor?

• Sume kullanıcısına yanıt

Ben defalarca garantipay ile alışveriş yapmıştım. Bu ay başında bu kampanya bana da tanımlanmıştı. 300 tl üzeri alışveriş yaptım, kampanyaya dahil etti. Önceki aylarda da benzer bir kampanya yapmıştı.

• hb den 500 lük işleme,

100/50 garantipay kampanyasından 50

300/50 garantipay kampanyasından 50

e ticaretten 50

500/35 paracard harcama kampanyasından 35 (kişiye özel olabilir)

toplam 185 bonus geldi

• mrtsrky45 M kullanıcısına yanıt
    hocam sayende bende n11 den biseyler aldm ekstra 25 daha bi kampanya varmış bana özel 750ye toplam 250 lik fayda olacak tesekkurler

• Bu bonus gibi kolay anlaşılır para dağıtan ve bir çok yerde geçen başka kredi kartı yok. Sayaç işlemeyen arkadaşlara da tavsiyem garanti haklı müşteri hattına anlaşılır şekilde konuyu yazılı anlatmanız. Daha bugüne kadar haklı olup da almadığım bonus yoktur. MH her zaman arayıp ilgilenmiştir.
    Bende kredi kartı ile bu kampanyalardan yararlandım, birde paracard var tabi acaba paracard ile de yararlanabilir miyiz? Bakalım yarın veya sonra ki gün bir alışverişi paracard ile garanti pay ödemesi deneyeceğim sayarsa ne ala saymazsa mualla :)
    Kampanya takipte paracard sayacı hala boş, her müşteri bir kez yararlanabilir diye belirtilmiş yine de şansımı deneyeceğim.

Edit: Paracard bonus ile garanti pay ödemesi gerçekleştirdim sayaç işlemedi. Bu da demek oluyor ki her müşteri ya kredi kartı ile yada paracard bonus ile kampanyalardan 1 kez yararlanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4H1T -- 29 Eylül 2022; 20:2:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.