Şimdi Ara

garantiye 920 gitti 930 geldi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kuyuduzu

üretimi durdurulsa da ellerinde sıfırı yokmuymuş? 920 temin edip yollasalar belki daha ucuza patlardı adamlara.
    böyle müşteri memnuniyeti görmedik duymadık.

Çokta umurlarindaydi. Microsoft'tan nasıl olsa parasını alıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gibi cihaz değişim durumlarının yaygarasının yapılmaması taraftarıyım.İstisnalar hariç şirketlerin politikalarını kullanmaya çalışmak da üzerimize yok halk olarak.Bence Nokia tarafından bu tip bir jeste tabii tutulanlar teşekkür edip köşelerine çekilsinler ki,bıraktıkları izlenim ileride referansları olsun.

Ben de aynı durumu yaşamış birisi olarak teşekkür etmeyi uygun buldum kendilerine...
  • Ben 820 i servise verdim , yasal iş günü doldu yeni telefon vereceklermiş , TR ye gelmemiş Media markt a gidip konuştum hediye kartı vereceklermiş geçen 1.5 yıl önce 1199 tl ye almıştım, şimdi 1199 tl ye ne gelir arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha. 930 iyiymiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoDuR

Bu gibi cihaz değişim durumlarının yaygarasının yapılmaması taraftarıyım.İstisnalar hariç şirketlerin politikalarını kullanmaya çalışmak da üzerimize yok halk olarak.Bence Nokia tarafından bu tip bir jeste tabii tutulanlar teşekkür edip köşelerine çekilsinler ki,bıraktıkları izlenim ileride referansları olsun.

Ben de aynı durumu yaşamış birisi olarak teşekkür etmeyi uygun buldum kendilerine...

Hangi yaygaradan bahsediyorsunuz burada magdur olan bir suru insan var ozellikle teleservisten dolayi ...... 920 yerine 930 geldi diyerek tesekkur edip yalakalik yapacak degilim.......sonucta hepimiz bogazimizdan kesip uc bes krs artirip aliyoruz bu telefonlari 1100 tl para saymisim 920 ye ben bunu 3-5 ay sonra bozulsun kitlensin donsun beni magdur etsin diyemi aldim......930 un bile garantisi yok ne belli garanti bitince yine bozulacagi sonra at cope git bidaha bas para al hep sikinti bunlar 300 tl ye maal ettigi telefonu bana 1100 tl ye satsin sonra telefon 3 ay sonra bozulsun yok boyle bir dunyaa tesekkur etmedim etmemde burdaki magdur bircok arkadaslarda duysun diye yaygara ediyorum haklarini arasinlar diye varmi otesi

• konuyu hortlattım ben de 925'i gönderdim telefonun ötesi beri gelmiş bir şekildeydi onun yerine sıfır 930 gönderdiler çok mutlu ve şaşkınım bundan sonra telefon alırsam microsoft'dan alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzeydakotalıdavid

konuyu hortlattım ben de 925'i gönderdim telefonun ötesi beri gelmiş bir şekildeydi onun yerine sıfır 930 gönderdiler çok mutlu ve şaşkınım bundan sonra telefon alırsam microsoft'dan alıcam.

hocam değişim kararı çıktıktan kaç gün sonra cihazı teslim aldınız?
  • karahacı kullanıcısına yanıt
    benim telefonum pert durumdaydı nerdeyse. ama bir kaç yorum okudum 930 başlığında başka arkadaşlara da göndermişler. garantiye gönderildikten tam bir ay sonra elime geçti telefon.
  • degisimler fatura tutarı ile mi ilgili modelle mi?

benim cihazımda serviste. degisim ürünü bekleniyor.

925 32 gb.yani vodafonedan alınma. bir kısmı taahüt bir kısmı faturalandırıldı. fatura tutarı 905tl.

acaba bana da 930 gelir mi?

merakla bekliyorum.

• dark1983 kullanıcısına yanıt
    Evet büyük bir ihtimal 930 gelecek.

Fakat 830 gelirse bir daha iyi olduğunu unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 14 Kasım 2015; 14:27:05 >
  • istegim 930 olursa 1520 candır.

ama 830 mu 640 xl mı kararsızım.

Saydığınız her cihaz 925'ten iyidir buna emin olun.

• teşekkürler ilginiz için.

Rica ederim hocam.

• Benim de 1520 arızalanmıştı yerine 930 gonderdiler. Böyle örnekler de var.

• Herhalde 925 üretilmiyor.
    Kim gönderse 925 i giden cihaz mutasyon geçirip başka cihaz geliyor :)
    Acaba bende 735 i göndersem 830 gelir mi ? :)

• Ne şanslı adamlarsınız. Ekranın kenarında gorulemeyen çatlak var diye pil değişimi yapmayan ve üstüne 350 tl değişim ücreti isteyen karaktersizlerle muhatap oluyoruz bizde. (720)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NvdiaAmd -- 14 Kasım 2015; 18:32:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadde19

Herhalde 925 üretilmiyor.
    Kim gönderse 925 i giden cihaz mutasyon geçirip başka cihaz geliyor :)
    Acaba bende 735 i göndersem 830 gelir mi ? :)

Bende göndermeyi planlıyorum fakat bu işler nasıl yürür bilmiyorum.

• 820'yi bozsam mı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.