Şimdi Ara

garantiye 920 gitti 930 geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar musteri memnuyeti dogrultusunda oldugunu zannediyorum ....yaklasik 11 ay once almis oldugumuz lumia 920 kitlenme ve donma sorunlari yasamaya baslamisti birkac kere reset falan attik ama en sonunda kitlendi birdahada acilmadi. Bizde garanti kapsaminda servise gonderdik yaklasik 15 gun sonra lumia 930 geldi. Bizde sasirdik ama cok farkli islemcisinden kamerasina tasarimina kadar cok farkli bir cihaz ...biz 920 yi 1100 tl ye almistik media marktan .. 930 ise 1800 tl olaya bakin nokia memnunuyet kapsaminda baya kararli duruyor ayni sorunlari yasayan arkadaslara duyrulur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok artık lebron james. Hangi servise gitti? Teleservice demeyin

• Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın😎

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi servis oldugunu bilmem ben media mark servise teslim ettim onlarda cihazin istanbula gidecegini soylediler sonuc ortada

• Servis fişinden bihabersiniz heralde. Hiç değilse cihaz değişimi yapıldı diye servis fişi olması lazım. Servisi merak ettim çünkü bir kaç gün önce 28 gundur garantide olan cihazım onarıldı gözüküyor , o da istanbuldaydı. Ama teleservicede olduğunu biliyorum. 720 yerine üst modeli gelse ne güzel işte

• ENT Teknik servis yaziyor teslim formunda cihazin midel degisimi yapilmistir diye yazmislar ....yalniz sizin zaten 20 gunu astigi icin paranizin iadesini yada urunun yenisini taleb etme durumunuz var zaten

• hayırlı olsun. Tele service bana, elinizden ter geçmiş cihaza ve sıvı teması olmuş demişti. Garanti dışı bırakmıştı. Ent servis istanbul bayrampaşa'da. Ama mediamrkt.ın da ağırlığı vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • muhteşem bir durum ile karşı karşıyasınız. Microsoft u tebrik etmek lazım.920 nere 930 nere. 920 de baba cihaz ama 930 onun valiahtı. kaya gibi kamyon gibi. güle güle kullan.
  • Aman otur oturduğun yerde. Sesini çıkarma. Paşa paşa kullan

• Aslinda bill gates dayimin kankisi olur ordan seyettiler galiba

• bence bi daha göndermeyin sakın.. bi dahaki sefere öldü sizin telefon diyebilirler..
  • İlk değil bu ama geçen aylar da bir kişi de daha olmuştu konusu da var.

Hayırlı olsun telefonunuz.

• Helal olsun valla.Benim 1320'nin USB girişi sıkıntı yaratıyor...Yoksaaaa(1520!)

• Benimde cihaz değişti bugün. Lumia 620 vardı 720 ile değiştiler. Bunada şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Benimde cihaz değişti bugün. Lumia 620 vardı 720 ile değiştiler. Bunada şükür

Sanırım sen lumia 620 telefonu çok düşürüp bozduğunu sonrada servisin 180 civarında para istediğini söylemiştin , öyle hatırlıyorum.
    Servis fikrini mi değiştirdi : ))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyedhforum

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Benimde cihaz değişti bugün. Lumia 620 vardı 720 ile değiştiler. Bunada şükür

Sanırım sen lumia 620 telefonu çok düşürüp bozduğunu sonrada servisin 180 civarında para istediğini söylemiştin , öyle hatırlıyorum.
    Servis fikrini mi değiştirdi : ))

O ben değilim. Karıstırdın galiba. Benim cihazda aldıgımdan beri sorun var
  • benim 830 2 . ye değişiyor ayıplı mal yolladılar

yurt dışından gelecek cihaz bekliyoz 830 olmasa da ellerinde 930 verseler :)
  • Valla bu 930 harbi canavar biseymis yaa 920 ile surunuyormisuz resmen hele resim kalitesi desen nokia asmis kendini

• Maşallah ne güzel değişim öyle

• bendede 720 var bu aralar zaten değiştirmeyi düşünüyorumda telefonun yan tarafındaki ses kısma tuşu hiç bir şekilde çalışmıyor kesinlikle darbe hasar düşme olmadı zaten aldığımdan beri 1 dk dahi kılıfsız kullanmadım ama kısma tuşu hiç bir şekilde çalışmıyor..Götürsem servise 735 falan verirlermiki hadi üste 40-50 bir şeylerde veririm :)

şaka bir yanına bu sorun neden kaynaklanabilir??
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.