Şimdi Ara

Garantiyle ilgili bir soru bilgili arkadaşlar yardım edin lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaşınıza hürmeten kötü konuşmuyorum bana cahil dediniz oysa..kasa açılması zor değil teknik servis elemanlarınıda yormaya gerek yok ürün garanti dışı kalmasın ben açayım yapayım bundan kolay bir iş yok benim için ama açarsam yaparsam garanti dışı kalacak 5 aylık ürün

ben o bilgisayarı temizlik için açsam senden de iyi açarım iyide takarım yerine ama işte garanti dışı kalıyor daha 5 ay olmuş alalı zaten toshibada sorunlu bir marka neden garanti dışı kalsın ürünüm ????

edit: yazmayacaktım ama içimde tutamadım o dediğin kasa açma vırt zırt çok kolay işler ve en fazla 5 dakkada yaparım ben o işi ki sürmez bile millet para kazanmak için ne işler yapıyor oysa dışarda 5 dakkalık işe o kadar para istiyosun yüzsüzce ne diyim allahınızdan bulun.

ARKADAŞLAR TOSHIBANIN YANINA YAKLAŞMAYIN GÖRDÜNÜZ İŞTE TEKNİK SERVİS ELEMANI FORUMA GİRMİŞ "BELEŞÇİSİN, CAHİLSİN" DİYE GİYDİRİYOR BU DURUMA DÜŞMEYİN SONY'DE , ACER'DE HİÇ BÖYLE ŞEYLER YOKMUŞ ARAŞTIRDIM BEN TOSHIBANIN YANINA YAKLAŞMAYIN ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ymtn -- 2 Ekim 2012; 13:56:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ymtn

yaşınıza hürmeten kötü konuşmuyorum bana cahil dediniz oysa..kasa açılması zor değil teknik servis elemanlarınıda yormaya gerek yok ürün garanti dışı kalmasın ben açayım yapayım bundan kolay bir iş yok benim için ama açarsam yaparsam garanti dışı kalacak 5 aylık ürün

ben o bilgisayarı temizlik için açsam senden de iyi açarım iyide takarım yerine ama işte garanti dışı kalıyor daha 5 ay olmuş alalı zaten toshibada sorunlu bir marka neden garanti dışı kalsın ürünüm ????

edit: yazmayacaktım ama içimde tutamadım o dediğin kasa açma vırt zırt çok kolay işler ve en fazla 5 dakkada yaparım ben o işi ki sürmez bile millet para kazanmak için ne işler yapıyor oysa dışarda 5 dakkalık işe o kadar para istiyosun yüzsüzce ne diyim allahınızdan bulun.

ARKADAŞLAR TOSHIBANIN YANINA YAKLAŞMAYIN GÖRDÜNÜZ İŞTE TEKNİK SERVİS ELEMANI FORUMA GİRMİŞ "BELEŞÇİSİN, CAHİLSİN" DİYE GİYDİRİYOR BU DURUMA DÜŞMEYİN SONY'DE , ACER'DE HİÇ BÖYLE ŞEYLER YOKMUŞ ARAŞTIRDIM BEN TOSHIBANIN YANINA YAKLAŞMAYIN ....

Toshiba markasını haksız yere kötüleyip karalamanıza rağmen yine de Toshiba yetkili servisine muhtaç olduğunuzu anlamanıza sevindim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.