Şimdi Ara

GAREN İLE OYNAMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar oyunda yeniyim 17 levelim garen ile oynamayı seviyorum amacım garen ile biraz itibar kasıyorum elise alıcam garen ile nasıl tek atarım oyunda hangi eşyaları satın almalıyım ilk önce kara balta cıkıyorum doğru mu yapıyorum ve arada şu sorumuda cevaplarsanız sevinirim rünler ve kabiliyetler nasıl olmalı

• Oyunun en ucuz en standart rünlerini kullanacaksın. Sarıları zırh, maviler büyü direnci büyükler ve kırmızılar saldırı gücü.
    Garene saldırı gücü cıkarsan evet tek atar ama defansif yönü zayıf olduğu icin çok ölürsün. Kara balta günateşi ruh gömleği warmog zırhı 4 lüsünü tamamlarsan ölmez öldürürsün.
  • Tek atmak için pasifin ile işaretlenen kişinin yanına git, r bas ADALET diye bağıracak karşı da direk ölecek.
  • probuilds.net
    Garen Pro Builds, Guides, Stats, Runes, Masteries - Probuilds.net
    http://probuilds.net/champions/details/Garen

burda pro oyuncuların buildleri rünleri kabiliyetleri var. burdan bakarak birşeyler oluştur.
  • Karabalta+gerisi tank git sonra q ve e'ni maximum hasar çıkaracak şekilde kullan (düz ataklarını iptal et,adamın zırhını azaltıp e at vs) sonra adamın canı %30-40 kaldıgında ult bas,bir süre sonra kestirirsin zaten ultinin ne kadar hasar çıkaracagını.
  • İlk itemin karşıdakine göre olmalı.Eğer zırhı cok kasmayan hafif kırılgan biriyse,kara balta çıkabilirsin.Çok vuran biriyse,yada tanksa,sende tank çıkabilirsin.Mobillik lazımsa ölü adam,gerek yoksa uzun savaşta kalıyorsan 1v1'de günateşi çık.Karşı takım ap vuran çoksa ruh gömleği ve malmortius çık.Ad olarak kara balta veya malmortiustan fazla/başka item çıkma.
  • youmu+ebedi+karabalta+zırh delme = tek öldürdün öldürdün + öldüremedin tek yeme buildi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARAM'da denk geldi aşırı kolaymış. TF'lerde üzerinde işareti olan adama dalarsan zaten tek komboda gidiyor.

Build olarak BC(Kara Balta sanırım), Warmog, gerisi HP/zırh ortaya karışık bir şeyler çıktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • q+R iyi oyunlar
  • bc-pd-ie
  • Kardes simdı benı ıyı dınle bu dedıgimı yap oyun sonu bu ne a*k dicen . Ilk ıtem karabalta kesınlıkle garen içın vazgeçılmez hem bekleme suresınde azalma hem hasar hem can .2 item warmong kardesim bak garene zırh abanmak cok yanlıs adamın pasıfı bence loldekı en ıyı pasıf eger can çıkarsan eşsek gıbı can yenıleme verıyo bıde warmong pasıfiyle bırlesınce abartı derece oluyo. 3 item banshee yıne can odaklı 4 ıtem olu adamın zırhı .5 ıtem hasar istıyosan ebedı al ama benım tercıhim donmus balyoz(kesınlıkle al bunu hem hasar hem can hem slow).kardeşım bu sekilde dakka 30 dan sonra 100 zer 100zer dakka 40 tan sonra base gıtmene gerek yok .gerçek denen mistir . Geçen oynadım az canla kaçarken arkamdan gelen yasuo( 2k canı vardı.benım kaçarken canım 250 dıydı)can yenılemmemı gorunce adam kaçtı sanıyeler ıcınde 4 k canım doldu tek yaptıgım az beklemek dene olmassa kafamı keser onune koyarım.

• kolsuzmusun?

• Garen'den Elise'e geçmek fazla zor olabilir. Arada farklı karakterler oynamak yararına olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.