Şimdi Ara

Gareth Bale,Salah,Walcott gibi nasıl koşabiliriz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamları cidden izlerken insan hayret ediyor.Nasıl bu kadar hızlı koşuyorlar diye.Peki bunun bi antrenmanı yada,çalışma programa ya da kaslarla mı ilgisi var yazarsanız sevinirim :)

• calismayla ilgisi varda adamlarin hayati bunun uzerine kurulu onlar gibi nasil olabilirsin ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciğerlerini aldır.

Şaka bir yana çalışmayla tabii ki ilgisi var. Kondisyon, güç çok önemli. Ama doğuştan gelen bir yeteneğinin de olması gerekiyor bu kadar hızlı olabilmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Andres Messi -- 28 Haziran 2016; 4:06:35 >
  • Bale in Barcelona'ya attığı o Efsane gol geldi aklıma,yedek kulübesine selam verip koşuya devam etmişti

• birazda genetikle alakalı.

bale'nin baldırlara bi bakın. at gibi adam. safi çalışmayla öyle şekillenmez. birazda genetik olarak şanslı olmak gerekiyor.
  • Sağolun beyler peki tabi onlar kadar olmamada biraz hızlanmak için program yapıyorum bakalım

• Koşamayız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jorge Jesus gelse nasıl olur?
    12 yıl önce açıldı
    Cristiano Ronaldo köse mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Genetik olarak belinin ince olması lazım.

Gerisi sağlam çalışmayla karın ve bacak kaslarını güçlendirmeye bakıyor.

• Ben koşuyorum ama çok kısa sürüyor. Yani 10 metre filan . Bale gibi koşuyorum salah ve watcott tırt.
  • kosecki vardı, onu izlesen o yazdığın adamlar yürüyor gibi kalırdı. arkadaşları yetişemediği için kanatta topa basar orta yapmak için 30 saniye kadar onları beklerdi.
  • Biraz hızlanmak için hedef bale mı belirledin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lalalar3 L kullanıcısına yanıt
    ben mesela çok hızlı koşardım bektim ben ama neyle ilgili bilmiyorum konhdisyon olmayınca elbettike koşulmuyor ama rüzgar gibiydim hakkaten.

Ellerimi ok gibi yapıpı koşardım kolları salayarak o ivme kazandırıyo
  • kesinlikle çocuklukta koşmayla alakası var.

Mesela biz 1. sınıftan itibaren hemen hemen her gün 11elli diye bir oyun vardı belki bilen vardır hız ve çeviklik oyunu. Bu oyunu oynayan bizim sınıfta herkes hızlıydı.

Bide okul bitince şehir merkezine kadar tartışmasız her gün yarış yapardık. Bu işi yapan herkes 6 7. sınıflara geldiğinde hızlıydı hep.

Bide hiç koşmayan modeller vardı onlarda yavaştı.

Yani ben 15 20 yaşımdan sonra hızlı koşayım pire gibi çevik olayım çok çok zor. Çocukluktan itibaren bu yönüne alıştırman lazım kemik ve fizik yapını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 28 Haziran 2016; 16:41:56 >
  • Carlin Isles adinda bir rugby oyuncusu var biliyorsan.Birkac videoda acikliyordu calismayla da ilgisi var

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    bende çocukken çok hızlıydım , sürekli oyun filan benden hızlı benle aynı yaşlarda (2-3 yaş büyük/küçük) biri yoktu sonra lisede filan baya kilo aldım acab versem tekrar hızlanır mıyım
  • ennnes58 kullanıcısına yanıt
    Hocam hedefi yüksek tutmak gerekiyor.Herkesin bir idölü sevdiği biri vardır.Onun yaptıkları yapmak ister vs.
  • Benden hızlısı mezarda ;))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.