Soğuk bir kış akşamı üç beş arkadaş sıcak biryer ararken gözümüz bir kahvehaneye ilişti.Girelim,girmeyelim sorularının ardından en azından bir çay içeriz içimiz ısınır mantığıyla daldık kahveye.Tabii bizim arkadaşlar kahveye gelmişler boş dururlar mı..?hemen havaya girip ıstakaları dizdiler okey oynuyorlar... Kahvede görevli olan anadolunun bağrından kopup gelmiş amcamızla aramızda şöyle bi diyalog geçti;
Amca:Ne aliğsiniz gençleee...? Biz:Ne vardı sıcak olarak? Amca:Çay vaa,Kagaa(kakao)vaa,orlit(oralet)vaa,guşbunu(kuşburnu)vaa.He...bi de gaçin vaa
Biz tabi diğer saydıklarını çözdük ama gaçin ne demek...arkadaşlarla uzun süre birbirimize bakarak;biz birer gaçin alalım dedik...Neyse biraz sonra amcamız elinde bardaklarla geldi ben bi yudum içtim,arkadaş bi yudum içti herkes aynı anda ''eee..bu tarçınnnn dememiz üzerine,amcamız gayet kendinden emin bir şekilde;E..yeğenim gaçin diyin bende demez mi...Bizde derin bi sessizlik sonrası patlayan kahkahalar...
Eh be amcam...ne diyeyim kulakların çınlasın
azuhahaha tam komedi olmuş
Bizim de Bilecik'te okurken arkadaşlarla sürekli gittiğimiz bir kahvehane vardı. Belki Bilecik'li olanlar vardır. Gülümbe diye bir yerde. Orada da aynı böyle bir abimiz vardı, kakaoya kokova derdi. Ama öyle güzel derdi ki bizi her seferinde gülme krizine sokardı. Çok özledim valla
Bence güzel bir satış stratejisi merak etmişler demek ki nasıl bir şey olduğunu hemen sipariş etmişler
quote:
Orijinalden alıntı: emresavage
Bence güzel bir satış stratejisi merak etmişler demek ki nasıl bir şey olduğunu hemen sipariş etmişler
amca her cafeye lazım hakkaten bi anda tarçın satışlarında patlama yaşarsın ordan yürür gider