Şimdi Ara

Garip bir Mouse takılma sorunu.. [Çözüldü] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
65.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: firebird8

quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

quote:

Orijinalden alıntı: firebird8

quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

Şimdi hatırladım arkadaşlar. İşlemci macununu yeniledikten sonra böyle olmuştu.. Vidaları aşırı sıktığımı hatırladım(Xigmatek Gaia). Anakartta kastı tabi. 8 vidayıda normal haline getirdim ve PC'yi açtım. Takılma artık her safhada vardı. Bende işlemci fanını durdurarak AIDA64 ile 5dk stabil testi yaptım. İşlemci 4-4.5dk 87 derecede çalıştı. Tabi anakartın o kısmıda aşırı ısınmış oldu. Bu işlemi 2 kere tekrarladım. Şuanda hiç bir sorun kalmadı.. Sorunun kaynağı benmişim yani..

Tam türk işi çözmüşsün hocam :))

Türk olduğumuzdandır. :)

Konu garip çözüm garip :)

Bana insan olmadığımı söylüyorlar zaten. En başta kendim söylüyorum. :D

Neyse, soğutucuların vidalarını fazla sıkmayın arkadaşlar... :)

• bendede aynı sorun var herseyı denedim fakat olmadı lütfen yardımcı olun....
  • Arkadaşlar anakarttan olmadığı kesin. Bende 4 aydır aynı problemi yaşııyorum 2 gün önce anakartı değiştirdim şuan sıfır anakart takılı ilk gün takılma yapmadı ama bugün baya bi takılma yaptı yani anakartla alakası yok bu sorunun... Bilen varsa neyden dolayı olduğunu söylerse sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga.cay

Arkadaşlar anakarttan olmadığı kesin. Bende 4 aydır aynı problemi yaşııyorum 2 gün önce anakartı değiştirdim şuan sıfır anakart takılı ilk gün takılma yapmadı ama bugün baya bi takılma yaptı yani anakartla alakası yok bu sorunun... Bilen varsa neyden dolayı olduğunu söylerse sevinirim...

Anakarttan değilse masanız ahşap ondan yapıyordur. Alıcıyı kasanın ön USB'sine takın sorun düzelir.. Veya uzatma kablosu ile alıcıyı Mouse'u görecek şekilde yani arada ahşap olmayacak şekilde konumlandırmanız gerekiyor..
  • Aynı sorun bendede var 1 ay önce yeni sistem kurdum bütün windows sürümlerinde denedim servise götürdüm mouse değiştirdim ama nafile sorun hala arada sırada devam ediyor. Kafayı yiyecem bi türlü bulamıyorum. Lütfen yardımcı olun :(
    Öyle bir sorunki istediğiniz işlemi yapın işlem aşağıda devam ediyor hiç bir sıkıntı yok ama mouse takılarak devam ediyor. Oyun oynarkende aynı. Windows 7 32 ve 64 bit ile windows 8 32 ve 64 bit'de denedim bişey değişmedi.

Bilgisayar bileşenleri;
    İşlemci: INTEL Core i7 3770K Quad Core 3.50 GHz

RAM: GSkill RipjawsX 8GB (2x4GB) 1600MHz ram

Kasa: ZALMAN Z11 Plus Midi Tower ATX Kasa Siyah 2 x USB 2.0

SSD: INTEL SSDSC2CW120A3K5 120GB (520 Series)

Anakart: ASROCK INTEL Fatal1ty Z77 Professional Z77

Ekran Kartı: ZOTAC 2GB GTX680 DDR5 256 Bit HDMI 2xDVI nVidia 16X

PSU: Seasonic 750 watt

İşlemci Soğutucu: Akasa venom voodoo

İşletim Sistemi: Windows8 Enterprise (64bit)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hs1987 -- 11 Temmuz 2013; 21:41:15 >

• Bilgisayar masanız ahşap mı?
  • Evet ahsap. 9 yildir ayni bilgisayar masasini kullaniyorum. Digerbilgisayarlarimda boyle bir sorunla karsilasmadim. Bu yeni sistemde boyle bir hata aliyorum. Farkli mouselar, farkli mouse padler, farkli A4 kagitlarda bile denedim sonuc ayni bi an geliyor takiliyor. Gozle gorunur hicbir sebep yokken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı banada olmuştu. PC değiştim ve mouse takılmaya başladı. Bu da masanın ahşap olmasından kaynaklanıyor. Çözümüm:

Garip bir Mouse takılma sorunu.. [Çözüldü]

Mouse alıcının ön kısmında . Fotoğrafta Mouse Pad'de görünüyor zaten..
  • Eve gittiğimde deneyecem. Bakalım ne olacak? Eski bilgisayarda bir sıkıntı olmazken bu sistemde olması çok değişik geldi bana
  • Evet banada çok saçma gelmişti. Deneyip sonucu bildirirsiniz. Başkaları da faydalanır..
  • Yaklaşık 5 saattir bilgisayarın başındayım @pohuman dediği gibi uzatma usb kablosunu mouse ve klavyenin karşına yerleştirdim. Sıkıntı yok hiç takılmadı. Hadi desem makineyi zorlayım kasayım da donma yapsın zaten normalde de yapmıyordu. Şu ana kadar en ufak bir takılma yok. Hayatımda da böyle bir saçma sorunla ilk defa karşılaşıyorum :) Eski bilgisayarda çalışan mouse klavye bu bilgisayarda mırın kırın yaptı :) İnşallah sorun çözülmüştür. Sabaha kadar deneyecem bir sorun çıkarsa aktaracam. @pohuman
  • Söylediğim gibiymiş. Daha da sorun çıkacağını sanmam ama siz yinede zorlayın bakalım..
  • 2 gündür bilgisayarın başındayım hiç takılmadı. Çok teşekkür ederim @pohuman. Büyük bir dertten kurtardın beni. (Eski bilgisayarda olmayıp da bunda olan şeyi merak etmiyor değilim ama:) )
  • Rıca ederim. Yeni anakartlardaki güç tasarrufu ile ilgili diye düşünüyorum ama denemek lazım..
  • Biosu fazla karıstırdım herhalde şimdi bilgisayarı kapatınca mouseun sağ veya sol tusundan birine basıyım bilgisayar açılıyor. Bildiğiniz kapatiyorum uyku modunda falan da değil. Daha da karıştırmak istemiyorum :)
  • Bu da bir başarı. Hiç bir şey olmayabilirdi de.. :)
  • Merhaba arkadaşlar..

Bendeki sorun sadece mause takılıyo sistem aynen devam ediyo.Takıldığı an Usb aygıtlarını Çıkarıp/takarken çıkan ses çıkıyo 2-3 saniye sonra düzeliyo.Farklı portlardan denedim sonuç aynı. Bir çözüm bulamadım....

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Burada bahsedilen sorun da sadece Mouse'nin takılması zaten. Ama sizde USB takıp çıkarılmış gibi oluyor.. Yazılımsal veya donanımsal olma ihtimali de var. Önce yazılım seçeneğini denemek lazım.. Bu sorun ne zamandır devam ediyor ve en son format atalı ne kadar oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pohuman -- 17 Temmuz 2013; 2:52:44 >
  • Formatı bu yaz başı atmıştım ondan önce yoktu. Yazılımsal ne gibi bir problem olabilir ?

Not: Format attıktan uzun bir süre sonra başladı bu olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali1993ali13 -- 17 Temmuz 2013; 14:24:32 >
  • Driver ile ilgili bir sorun olabilir. Mouse takıla takıla mı ilerliyor yoksa takıldığında hiç hareket etmiyor da sonradan mı düzeliyor?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.