Bildirim
Garip bir ses! Sony vaio
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hocam sorununa çözümüm yok ancak sorularım var ;
1.laptoptan memnun musun ?
2.Pes 13,Cod,Truck Simulatör gibi oyunları ultrada çalıştırır mı kasmadan ?
3.Çizim programlarını kasmadan çalıştırır mı ?
4.Kaç tl ye aldın ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o hddnin koruma sesi gibi olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: I AM MONGOL
hocam sorununa çözümüm yok ancak sorularım var ;
1.laptoptan memnun musun ?
2.Pes 13,Cod,Truck Simulatör gibi oyunları ultrada çalıştırır mı kasmadan ?
3.Çizim programlarını kasmadan çalıştırır mı ?
4.Kaç tl ye aldın ?
1) Genel olarak memnunum
2) sadece pes 2013 ü denedim ultra ayarlarda kasmıyor. Sadece pozisyon tekrarlarında bariz kasmalar var. Diğer oyunlar içinse bu laptopun bir oyun laptopu olmadığını duymuştum.
3)Bilgim yok
4) Office 2010 paketiyle birlikte taksitli fiyatı 2300 TL(ofis paketi 300 TL) -
eyvallah hocam
O ses hdd'nin standart sesi özellikle boştayken çıkarır her makinede vardır bazı makinelerde ses yalıtımı iyi olmadığından aşırı duyulabilir sorun teşkil etmiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cengaver53
O ses hdd'nin standart sesi özellikle boştayken çıkarır her makinede vardır bazı makinelerde ses yalıtımı iyi olmadığından aşırı duyulabilir sorun teşkil etmiyor.
Teşekkür ederim içim rahatladı -
bence normal bir ses değil. resmen tak tuk ses çıkartıyor ara ara. ben de yaşıyorum aynı sorunu saçma sapan bir şey. yıllardır laptop kullanıyorum ilk defa böyle bir şey duyuyorum. -
Ben bu sorunu kafama takmiyorum artık
umarım ben de takmak :) zamanla -
Hdd de bad sector yoksa sıkıntı etmeyin.
Aynı ses bendede var vınn tırk die bir ses geliyor bilgisayardan alalı 25 gün oldu 10 gündür farkına vardım bu sesin sanki ufak bir fan çalışacakmışta sonradan geri tırk diye duruyor gibi sağ alt kenarda sanırsam hdd den geliyor bu ses.
Bende Takmıyorum Artık Bu Sesi sevisi aradım sordum yollayın bakalım sorun varsa değişim olur dediler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X