Annemin PCte garip sorunlar var işin içinden çıkamadım dedim donanimhaber den birileri elbet yardımcı olur..
Sorun şöle ki ; bilgisayar kapandıktan sonra tekrar açmak istediğimde ekrana görüntü gelmiyor windows işleme girmiyor ama bilgisayar açık..
Ne zamanki fişleri çıkarıp tekrar takıyorum ve çalıştırıyorum o zaman çalışıyor bilgisayar..
Sizce sorun neyden kaynaklanıyor?
Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler...
bilgisayarı büyük bi ihtimal uyku moduna alıyosun ve daha sonra o moddan çıkamıyo. aynı sorun benim laptopta da vardı. direk kapattığından emin ol.
quote:
Orijinalden alıntı: caqlayan
bilgisayarı büyük bi ihtimal uyku moduna alıyosun ve daha sonra o moddan çıkamıyo. aynı sorun benim laptopta da vardı. direk kapattığından emin ol.
direk kapattığımdan eminim hatta power düğmesine basılı tutupta kapatıyorum yine aynı sorun var çok garip valla hani parça bozuk olsa hiç açılmaz bilgisayar..çok merak ediyorum sorun neyden kaynaklanıyor..
yinede cevabın ve ilgin için teşekkür ederim
quote:
katılıyorum güç seçeneklerinden düğmenin işlevini kontrol et bence.
quote:
Orijinalden alıntı: ultraoyuncu
quote:
katılıyorum güç seçeneklerinden düğmenin işlevini kontrol et bence.
tamam, bir onu kontrol edeyim umarım ordan kaynaklanıyordur..
Bendede aynı sorun var.Sorun başka bence.
Bios default ayarlarına çevirin. Sorun devam ederse bios güncelleyin. Sorun yine devam ederse daha güçlü bir PSU takın.
quote:
Orijinalden alıntı: arescom
Bios default ayarlarına çevirin. Sorun devam ederse bios güncelleyin. Sorun yine devam ederse daha güçlü bir PSU takın.
Teşekkürler yarın bir deniyim bios u olmadı yeni PSU alıcaz artık..
alttaki linkten pc niz için gerekli olan güç miktarını ölçün, sizdeki psu daha düşükse değiştirmenizde fayda var.
direk kapattığımdan eminim hatta power düğmesine basılı tutupta kapatıyorum yine aynı sorun var çok garip valla hani parça bozuk olsa hiç açılmaz bilgisayar..çok merak ediyorum sorun neyden kaynaklanıyor..