Şimdi Ara

Garip bir virüs problemi????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sistemde nod32 yüklü ve bilgisayar açıldığında '' C:\WINDOWS\system32\warsock.dll-win32/small.OU '' turuva atı türevi bulundu diyo.
    temizle dediğimde dosyayı siliyo fakat ondan sonra bilgisayarın internet bağlantısı kesiliyo.sağ alttaki bağlantıyı gösteren iki monitör şeklinin üstünde
    bi ünlem işareti beliriyo ve bağlantı yok veya sınırlı bağlantı diye bi yazı çıkıyo.

nod32 ve HP nin teknik servislerini aradım fakat bu durumu hiç bi şekilde açılayamadılar.internet bağlantısı benim için daha önemli, o yüzden sistem geri yükleme yapıyorum ve her şey eskisi gibi çalışmaya devam ediyor.tabi ki çok sevgili virüs arkadaşım da yeniden ortaya çıkıyo.virüsümle sorunsuz bi
    şekilde yaşayıp gidiyoruz ama umarım bu virüsün pek bi zararı yoktur.bu sorunu nasıl çözebileceğime dair en ufak bi fikriniz varsa çok sevinirim.
    şimdiden teşekkürler....

• başka bir antivürüs kurabilirsin.

mesela mesela kav,avg,antivir den biri olabilir.
  • Bahsi geçen dll benim pc demevcut değil demkki ağ ile ilişkili bi kütüphane değil.
    bence o dll yi sil sonrasında program ekle/kaldır>bileşen ekle kaldır a gir bu kısımda "ağ hizmetleri" bileşenini kaldır tekrar kur. bu durumda net e girecektir.
    ha olurda girmezse ünlem ile uyarı veren bağlantıyı aç destek sekmesinde neler yazıyo buraya yaz(tabi sistem geri yükleme gerektirecektir böyle bişey yaparsa)
    ona göre bi çözüm ararız.

tabi evremsel çözüm olan formatıda unutmamak lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows'un ilginç bir sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.