Şimdi Ara

[;)] Garip XP Hataları...ve LİNUX [:'(]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeter artık windows....

Belirsiz nedenlerle sistem durdu,yetersiz bellek,sebebi bilinmeyen hata hata hata,mavi ekran vs.

Artık donanımı tanıyan bir işletim sistemi istiyorum.

Linuxçular neredesiniz.

Bu saltanatın sonu olacak bu yıl...

Çinden sonra Türkiye de geçevek Linux"a

TABİ Kİ BİZLER DE ...

(EXPLORER YERİNE MOZİLLA FİREFOX TAVSİYEMDİR...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heromen -- 16 Ocak 2005, 16:06:46 >

• ee? geceriz gecmeyiz herkesin tercihi kendine.
  • Tüm pc oyunları linuxte çalıştığı zaman geçeriz.
  • Dünyadaki tüm Linux'ler bir araya gelip bir tane XP'ye kurban olsunlar. XP ile yapabildiğim herşeyi tek bir eksik bile olmadan Linux ile yapabilmeye başladığım zaman geçerim seve seve.

Ayrıca explorer varken firefox'un yüzüne bile bakmam. Herkesin tercihi kendine. Böyle sırf reklam kokan topiclere (bu smile'ı ikinci defa kullanıyorum forumda, yani eli alışkın olmayan birine bile ban çektirdiniz ya helal olsun)
  • Fire fox ta acık yokmu sanıyosun
  • Ya bunun yeri burası değil... Gidin yazılım bölümünde tartısın...
  • Linux'un de birsürü acıgı war...
    Ama windows kadar yaygın olmadıgı için fazla üstüne gidilmiyo....

Sanırım linux un yaygınlaşması için oyun konusuna el atması lazım..
    Oyun destegini arttırmalı hani!!!... Bu kadar oyun cılgınını gözden cıkarmamalı!!
    Yoksa bende linux'te kurulu hemde canawar gibi calışıyo...
    Hatta XP'den daha ii işliyo... Üstüne üstlük linux u yükledikten sonra bi daha
    3. parti programların nerdeyse hiçbirine ihtiyacın kalmıyo. Çünkü linuxle zaten
    hepsi geliyooo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • firefoxta açık olabilir ama explorer la karşılaştırınca inanılmaz bi spyware azalması oldu tavsiye ederim yane
  • Windowstaki En Mükemmel Hata Windows Ciddi Bir Hatadan Kurtarıldı Dır
  • firefoxta açık wardır doorudur.ama explorerdan daha sağlıklımı sağlıklı.
    bakınız bir örnek mesela text dosyası açın <input type crash> yazın ve html olarak kaydedin.bi firefox ile bir de internet explorer ile açın bakalım hangisi zıçıor görün.
    Linux dağıtımlarında ad açıklar var evet dooru ama microsotun yaptıından daha kısa sürede yamanıor.yalansa söyleyin
    Xp ile yapabildiiniz herşeyi linux dağıtımları ile eksiksiz yapabilirsiniz isteyin yeter.
    En başta kurulum farkı war.sıfırdan kurmaya kaltıınızda 2 sistemi, max sürecei 20 dakka bilemedin 30 dakka linuxta.Xp de tam kurulumun ne kadar sürdüğünü siz benden daha iyi bilirsiniz.
    oyun meselesine gelince bakınız Doom3 oynanıor linuxta misler gibi emülatörsüz.emülator ile birçok oyun oynanabilir.tüm oyunların linux dağıtımlarında çalışmamasını sebebi ticari kaygıdır linux ta ticari kaygı olmadığından yoq.

• kardeşş fikrimi açık ve net sölimm amatör ruhlu insanların toplanıp beleş die microsofta gıcık die işletim sistemi geliştirmeye çalışmaları gene bugünkü kadar sonuçlanıyoo beleş hiç bişi üstünden para kazanılan sistem kadar profesyonel olmaza microst bugün türkiyede dahil büünyesinde binlerce kişiye ekmek veriyo
    staandartlarıda o belirler illaki oyunlar ve virusler ona yazılır crackler ona yapılır ben inanıyorumki işletim sistemi ve program yazanlardan daha zeki hacker ve crackerler var dünyada ve kaffasını bi işletim sistemi yazıp kazancan para onu kırıp reklam sokmaktan kazancan para yanında hem semboli kalır hemde çok zahmetlli iş linuxe virus bulaşsa spyware bulaşsa ne olur adam neden zahmete girsin öle bi işe girişseler linuxu çok rahat bitirirler tam destek linux gene paralı değişen bişi yok herşey paraya bakar

• Microsoft tekelcilik yaptığı için zaten uzun zamandır Intel+Microsoft ortaklığını biliyoruz..Linux yinede yabana atılmaması gereken bir program..Hacker ve Lamerlara gelince %99'u Linux serilerini kullanır.Açık kod ve geliştirilebilir program her zaman ileri düzey kullanıcıların ilgisini çekmiştir. Oyunlara gelince yanlış düşünüyorsunuz..100 kullanıcıdan 90'ı oyun oynuyorsa bu 90 kullanıcıdan ancak 5-6 sı lisanslı windows kullanır. Adamlar para kazanacak beyler, ofislerin şirketlerin, yazılım firmalarının Linux'u tercih etmesi windows'u baltalar çünkü bu firmalar lisans satın almaktadır...
  • arkadaşlar mantık hatası yapıorsunuz. size tavsiyem özgür yazılım felsefesini GNU/Linux olayını anlamanızdır.ondan sonra bi yorum yapın derim size saygılar
  • bi kere bu linux kullanıcıyı sevmiyor.
    bak xp kullanıcıyı güldürürkewn düşündürüyor.
    k subuk hatalar verip güldürüyo. sonra bu salak hataları anlayabilmek için bayaa bi düşünüyosunuz.

bi de oyunlar haricinde linuzta çalışcak kaç tane program var ki?
    ofis neyse de tasarım programları (max olsun, macromedia olsun) çalışıyor mu?
    resmen bilgisayar kültürünü öldüren bi işletim sistemi
  • ben linux kullansam herkezin kullanmasını istemezdim. yaygınlaşınca virüsü casusu korsanı hücum eder diye.
    bencil olmadığınız için kutluyorum. bu arada hiç solaris denediniz mi? 10. (yeni) sürümü bireysel kunlanım için 31'inden itibaren beleş verilecekmiş amd 64 destegi gnome arayüzü filanda var. linuxtan daha güvenilir olur herhalde arkasında koskoca güneş var dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Ya bunun yeri burası değil... Gidin yazılım bölümünde tartısın...

http://forum.donanimhaber.com/forumid_13/tt.htm
    burayı kullanmanız mumkun mu acaba burası yanlış bilmiyosam "Donanım Genel" bölümü de

• Firefox kullanırsanız Spyware türü programlardan daha az etkilenirsiniz...
  • linux'e bir soft modem tanıtamadım yıllarca. ne zaman windows gibi kullanıcı dostu olur, o zaman linux'te yuklerim sistemime ama asla windows'tan da vazgeçmem.
  • Buradaki konu yazılımın donanımı tanımaması...

ve

Çözümü...

Mahkumuz..bu kadar basit...(sömürülmeye)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.