Şimdi Ara

Garmin Akıllı Saat (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.678
Cevap
47
Favori
101.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesela teknede seyir yaparken hizimi gormek icin bir app var mi ? Herhangi bir aktivite yapmadan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir de 2.el fenix 6x pro almayi dusunuyorum dikkat etmem gereken seyler nelerdir acaba ? Pil veya ekranda olu pixel gibi

• dreamofyou D kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaşlar sorunum ne saat arayüzünden miş ne uygulamadan nede başka birşeyden.openweathermao diye bir site var anladığım kadarıyla üreticiler yani saat yüzünü yapan kişiler hava durumunu bu site üzerinden aliyorlar. Bu siteden de ücretsiz sınır api key veriliyor. Bu verilen apikeyi connet ıq üzerinden ayarlara girerek ilgili alana yapiştirdiğimizda hava durumunu göstermeye başliyor.işler iyice zorlaşiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKS321

Mesela teknede seyir yaparken hizimi gormek icin bir app var mi ? Herhangi bir aktivite yapmadan.

direk tekne aktivitesi var 😁 ama istersen de düz gpu takibi açılabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: GKS321

Bir de 2.el fenix 6x pro almayi dusunuyorum dikkat etmem gereken seyler nelerdir acaba ? Pil veya ekranda olu pixel gibi

garantili ürün bulmaya çalışın, sorun olursa garantiye verirsiniz :) bataryayı anlamak zor ama zaten yeni cihaz olduğu için sorun olmaz, ölü pikseli de alırken kontrol edersiniz.

• bisikletrehberi kullanıcısına yanıt
    Çok tesekkur ederim.yurtdisi cihazi olucak alacagim.Garmin saatlere yabanci oldugum icin herhangi bir kronik skintisi var mi onlari bilmiyorum. Cok tesekkur ederim yanitiniz icin.

• GKS321 G kullanıcısına yanıt
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    İyi satislar hocam 6x pro modeline bakiyorum. Bu arada ben de huawei gt2 pro kullaniyorum.Fakat bilegi cevirip saati acma isi canimi sikmaya basladi ve bazi seylerin eksik gelmesi sebebiyle garmin e gecmeye karar verdim.

Haklısınız. Ben de GT2PRO kullandım. Saat asla kötü değil ama donanımsal ve yazılımsal sıkıntıları var ve Huawei bu konularla pek ilgilenmiyor :)

Huawei'nin bir sonraki saati şirket için dönüm noktası olacak. Eğer daha hızlı bir işlemciye geçmezlerse işleri sıkıntı.

Garmin saatler ayda bir güncellenir. Bug yok desem yeridir.

6x Pro çok ağır. Eğer spor yapacaksanız Fenix serisinin en hafif üyesi 6s Pro.

• LGatakan kullanıcısına yanıt
    Boyum 190 kolumda daha iri bir saat istedigim icin 6x e yoneldim. Gt2 pro dan memnunum aslinda oyle genel bir sikilma oldugu icin garmin dusunmeye basladim.Hayirlisi bakalim.2.el yurtdisi cihazi alacagim. İnsallah bir sorun yasamayiz :)

• 6x pro saatimi aldim. Daha once forumlarda okumustum, benimki de mavi arka ısıklı cikti. Bunun bir cozumu var mi acaba ?

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Ekran yüksek parlaklık seviyelerinde mavi görünebiliyor. Çözüm yok, kullanılan ekran ile ilgili. %5 parlaklıkta kullanıyorum, bir mavilik ya da başka bir derdim yok.

• 6x pro mu, suunto 9 baro mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun bana sorun varmış gibi gelmedi. Fr 245 kullanıcısı olarak tabi çok ölçü olmayabilir benim yorumum :)

• Tuna4242 T kullanıcısına yanıt

Kullanım amacı nedir tam olarak?

Suunto'nun barometre algoritmaları daha iyi, yükseklik değişimini daha doğru takip ediyor diye düşünüyorum. Eski Ambit'lerin GPS de çok iyiydi, ama yenilerde çok fark yok.

Benim tercihim 6X Pro olur.

• Garmin (Vivoactive 4) Darth Vader saatim satılıktır. İlanlar bölümünden ulaşılabilir.👇

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/149263601#149263601

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Benimde saatim geldi yurtdisindan suanlik gayet memnunum fakat hala bazı ayarlarına alışamadım. Mesela sıcaklık için ayar kismini bulamadim

• ghstrdr kullanıcısına yanıt
    Ben de cok memnunum ama fazla memnunum 😁 ihtiyacimdan cok daha fazlasina sahip cihaz, daha basit bir sey dusunuyorum 1000-1300 tl bandında... Sıcaklık ayarı derken nedir amacınız tam olarak?

• rock steady kullanıcısına yanıt
    6x pro aldim ortam sıcaklığını ya olcmuyor yada bir ayarı var ben bulamadım

• ghstrdr kullanıcısına yanıt
    Bildigim kadariyla bir ayarı yok, otomatik gosteriyor olmasi lazim. Ancak sizin kadranda gormek istediginiz hangi sicaklik, saatin sensöründen gelen mi yoksa hava durumunfan (internetten) gelen mi?

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.