Şimdi Ara

Garmin-Asus A10 kullananlar, satın almayı düşünenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
10.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum hiç memnun değilim berbat bi telefon.

-Takılmalar çoğalmaya başladı
    -banka müşteri hizmetlerini aradığımda numara tuşlamak istediğimde numaralara ulaşamıyorum
    -konuşma esnasında ekran kapandığından kapama tuşuna basmak istediğinizde bazen ekran açılmıyor ve sizde kapatamıyorsunuz. artık karşı tarafın insafına kaldığınız. oda kapatmazsa bataryayı çıkarmak zorunda kalıyosunuz.
    -güncelleme konusuna gelince : ömür boyu güncelleme diyorlar ama bakın benim başıma ne geldi.

---navigasyon berbat, hiçbirşey bulmuyor,şehirleri bile bulmuyor, güncellemek için sitesine girdim. telefonun seri numarasını girdiğimde dowland linki çıkacağını, çıkmadığı taktirde teknikservis@baytekin.com.tr adresine mail atabileceğim yazıyordu. Haliylede dowland linki çıkmadı ve bende mail attım. Gelen cevap karşısında donakaldım. buyrun sizlerle paylaşıyorum. Takdir sizin....
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    İyi çalışmalar.

Garmin&asus telefonumun harita güncellemesini yapmak için sitesinde bulunan sisteme telefonumun seri numarasını girmeme rağmen dowland linki çıkmamaktadır. Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum. Saygılarımla.

Kimden: ------------------------------------------
    Kime: <teknikservis@baytekin.com.tr>
    Tarih: 31.10.2011 08:38
    Konu: Telefonuma güncelleme yapamıyorum...

Merhaba ------ Bey,
    Asus Telefonlarda Avrupa haritası yüklü olduğu için Türkiye detaylı değildir. Cihazınızda ki yüklü haritanın güncel versiyonu var isewww.garmin.com üzerinden yaptırmalısınız.
    Bu yüzdenwww.garmin.com.tr den güncelleme yapılamıyor. Detaylı Türkiye Haritasına sahip olmak için harita satın alabilirsiniz ve daha sonraki güncellemeler ücretsizdir.
    Haritanın fiyatı: 99 $ + KDV dir. Konu ile ilgili benimle irtibata geçebilir veyawww.baytekin.com.tr sayfasından sipariş verebilirsiniz.

Bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: carbon95

Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum hiç memnun değilim berbat bi telefon.

-banka müşteri hizmetlerini aradığımda numara tuşlamak istediğimde numaralara ulaşamıyorum
    -konuşma esnasında ekran kapandığından kapama tuşuna basmak istediğinizde bazen ekran açılmıyor ve sizde kapatamıyorsunuz. artık karşı tarafın insafına kaldığınız. oda kapatmazsa bataryayı çıkarmak zorunda kalıyosunuz.
    -güncelleme konusuna gelince : ömür boyu güncelleme diyorlar ama bakın benim başıma ne geldi.

---navigasyon berbat, hiçbirşey bulmuyor,şehirleri bile bulmuyor, güncellemek için sitesine girdim. telefonun seri numarasını girdiğimde dowland linki çıkacağını, çıkmadığı taktirde teknikservis@baytekin.com.tr adresine mail atabileceğim yazıyordu. Haliylede dowland linki çıkmadı ve bende mail attım. Gelen cevap karşısında donakaldım. buyrun sizlerle paylaşıyorum. Takdir sizin....
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    İyi çalışmalar.

Garmin&asus telefonumun harita güncellemesini yapmak için sitesinde bulunan sisteme telefonumun seri numarasını girmeme rağmen dowland linki çıkmamaktadır. Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum. Saygılarımla.

Merhaba ------ Bey,
    Asus Telefonlarda Avrupa haritası yüklü olduğu için Türkiye detaylı değildir. Cihazınızda ki yüklü haritanın güncel versiyonu var isewww.garmin.com üzerinden yaptırmalısınız.
    Bu yüzdenwww.garmin.com.tr den güncelleme yapılamıyor. Detaylı Türkiye Haritasına sahip olmak için harita satın alabilirsiniz ve daha sonraki güncellemeler ücretsizdir.
    Haritanın fiyatı: 99 $ + KDV dir. Konu ile ilgili benimle irtibata geçebilir veyawww.baytekin.com.tr sayfasından sipariş verebilirsiniz.

Bilginize.

hocam pardon ama bu baytekin neyin nesidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: yasarda

quote:

İyi çalışmalar.

Merhaba ------ Bey,

Bilginize.

Garmin navigasyon sistemleri'nin ithalatcısı- teknik servisidir diye düşünüyorum.

• Bu cihaza kılıf ve ekran koruyucu film bulmayı başaran var mı? İnternetten aradım fakat yalnızca yurtdışındaki sitelerden bulabildim. Fatih'teki bir telefoncuya sormuştum. "Bende yok abi, Eminönün'e gidince bir sorayım" dedi fakat orada da bulamamış. Ne yapmak gerek ekran filmi için? Acaba kesitirip yapıştırarak yapmak sağlıklı olurMU? Tecrübe eden var mı?
  • Merhaba yaklaşık 1 yıldır A10 kullanıyorum.

ebay üzerinden aksesuar bulabilirsiniz ama $ olarak satıldığını söylemek isterim:) kılıf olarak hiç düşünmeyin bile çok kaba görülmekte, ekran koruyucu olarak ben nokia c7 koruyucusunu uydurdum gayet güzel duruyor. isteyen başka markaların uydurabilir.

gps müthiş ama ben garmin kullanmıyorum igo kullanıyorum hem güncel hemde 3b görselliği var.GPS kullanmak isteyen arakadaşlara navikolik.com öneririm radarlar hız kameraları vb uyarıları daima güncel.

bir kaç defa betona ciddi düşşüleri oldu ama telefonda herhangi bir arıza yaşamadım daş gibi:) ekran kalitesi düşük ama performans iyi. kamera 5 mp ama ben şahsen beyenmedim. video cekerken falan kötü.

android olması sayesinde tel. üzerinden hemen hemen her şeyi yapabiliyorsunuz. bu bir ayrıcalık:)

gecen şarj sorunu yaşadım dedim telefon dayanamadı bana bozuldu servise gönderdim sorun pilde çıktı pil değişti herşey düzeldi. pil demişken şarjı kullanıma bağlı maksimum 2 gün gidiyor. ben istanbuldan ayvalık a kadar GPS açtım ve ekran parlaklığını minimum yaptım 5:30 saat sıkıntı olmadı ve yani şarj full iken 6 saat sadece GPS kullanabilirsiniz ama butun uygulamaları kapatmak şartıyla.

yani şimdi alacaklara tafsiye etmem. eskidi çünkü android sürüm güncellenmesi yapılmadığı ve birde fiyatı 800 falan olmuş dolar yükseldiği için samsung galxy, exprya veya altarnatifleri falan var. ama 2010 son çeyreğindeki bence en iyi telefondu. malum teknoloji ilerliyor... peki sen ne düşünürsün dersen bundan sonraki tel olarak A10 mun ömrü biterse galaxynexus google tercihimdir. androidin tadını aldık birkere:)

• Merhaba;
    Yaklaşık 2 ay önce bende Garmin Asus A10 telefon aldım. Avea 3G internet üyeliğim olmasına rağmen interneti kullanamıyorum. Bu telefon 3G yi destekliyormu? Belki garip gelecek ama menüsüde bana felaket karışık geldi örneğin saatlerce araştırmama rağmen daha toplam konuşma detaylarımı bile bulamadım. Onun haricinde konuşmada ses kalitesi maalesef çok kötü. Navigasyon iyi densede güncelliği çok zayıf kendi evimin adresini bile tam olarak göstremiyor. Bir çok navigasyon kullandım bir tek telefonumdaki navigasyon bu kadar zayıf kaldı. batarya çok kifayetli değil ancak uygulamalar fazla olduğundan çokta anormal sayılmaz.
  • quote:

quote:

quote:

İyi çalışmalar.

Merhaba ------ Bey,

Bilginize.

Garmin navigasyon sistemleri'nin ithalatcısı- teknik servisidir diye düşünüyorum.

bende a10 kullanıyorum ve işim gereği sürekli kullanıyorum navigasyonunu baytekinin sitesinden değil garmin.com sitesinden my garmin kısmından güncelleme yapmanız gerekiyor.tr yada başka uzantı olmasın garminin navigasyon cihazının tadını vermiyor ama ben navigasyon cihazında kullandığım haritayı kullanıyorum radar vs herşey bir telefondan beklediğimden çok daha iyi o takılmalarıda yaşamıyorum sadece başka programlar çalışırken bazen sıkıntı yaşıyorum o da kayda değer değil benim gözümde telefonu bi formatla derim

• quote:

Orijinalden alıntı: navi_1907

quote:

quote:

quote:

İyi çalışmalar.

Merhaba ------ Bey,

Bilginize.

bende a10 kullanıyorum ve işim gereği sürekli kullanıyorum navigasyonunu baytekinin sitesinden değil garmin.com sitesinden my garmin kısmından güncelleme yapmanız gerekiyor.tr yada başka uzantı olmasın garminin navigasyon cihazının tadını vermiyor ama ben navigasyon cihazında kullandığım haritayı kullanıyorum radar vs herşey bir telefondan beklediğimden çok daha iyi o takılmalarıda yaşamıyorum sadece başka programlar çalışırken bazen sıkıntı yaşıyorum o da kayda değer değil benim gözümde telefonu bi formatla derim

navi kardeşim ilgin için teşekkür ederim ancak keşke tek sorun bunula kalsaydı. Geçenlere bi görüşme sırasında karşı tarafın sesi birden kesildi. benim sesim gidiyor fakat karşı tarafın sesi gelmiyordu. bende garanti belgesinin üzerinde yazan ithalatcısını aradım. kargo ile karşı ödemeli göndermemi istediler. birde küçük bi not'a sıkıntılarımı yazarak çarşamba günü gönderdim. bakalım gelince ne olacak(acaba gelecekmi diyede şüphelenmiyor değilim hani). Sizlerle mutlaka paylaşacğım. navi kardeşim seni gönderdiğin pm ile ilgili tekrar rahatsız edebilirm. tekrar teşekkürler.

• ne demek estağfirullah

asustek le irtibata geçtin mi hiç?

asus la garmin 6 ay kadar önce anlaşmalarını bitirdi asus navigasyon yazılımını garminden aldı ancak haritayı almadı o yüzden telefonların haritası bir garmin navigasyon cihazındaki harita gibi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: dashuri

Merhaba,
    Ben yaklaşık iki aydır bu telefonu kullanıyorum. Birçok kullanıcı gibi ben de çok memnunum.
    Önce artılarını sayayım;-------------------------
    - Navigasyon - harika, saniyeler içerisinde rotanızı hesaplıyor, haritalar güncel.
    - Rehber - harika, eklediğiniz kişileri facebook, gmail vb entegre ederek tek isim altında tüm verileri topluyor.
    - Wifi - harika, kablosuz bağlantıyı saniler içerisinde kurup isterseniz şifrelerini hafızasında tutuyor.
    - Menü - iki adet menüsü var, biri klasik diğeri kendine özgü, ikisi de çok güzel ve kullanışlı.
    - Dokunmatik - ben hiç bir sıkıntı yaşamadım.
    - İnternet - facebook, msn, twitter, myspace ve skype sorunsuz çalışıyor.
    - Fotograf çekimi ve video - harika, otomatik odaklanma mevcut.
    - Google - maps ve diğer uygulamalar, sesli arama mevcut.
    - Güncelleme - işletim sistemi ve harita güncelleme ömür boyu bedava.
    - Uygulama - android marketten istediğiniz yüzlerce uygulama ve oyun bedava. (telefonda yüklü gelen uygulamlar çok kullanışlı)
    Eksileri;-------------------------- Bana göre tek bir eksisi var kablosuz bağlantılar açık olduğunda ve internette çok dolaşırsanız batarya sadece bir gün daynıyor. Ama normal olarak kullanırsanız kullanım süresi iki - üç güne çıkıyor.
    - Kamerada flaş yok, gece çekimi kötü
    - Başka bir eksisi de araç kiti ayrı satılıyor ve biraz pahalı 110tl civarında.
    Genel olarak ben çok memnunum, kim ne derse desin işletim sistemi sayesinde nokia yı sollamış diyebilirim.
    Merak ettiğiniz ne varsa sorarsanız ayrı ayrı cevaplamaya çalışırım.
     Garmin-Asus A10 kullananlar, satın almayı düşünenler

Garmin-Asus A10 kullananlar, satın almayı düşünenler

Navigasyonunu kullanmak ücretli mi acaba ?

• Bu telefona 500 tl vermeye değer mi ?
    Bu başlığı kimse sevmiyor galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doktor.Z

Bu telefona 500 tl vermeye değer mi ?

başlangıç düzeyi bir android cihaz. üzrinde android 2.1 eclair var ve yükseltilmiyor. telefondan çok büyük beklentileriniz yoksa (HD oyunlar, yüksek kapasite programlar gibi) ihtiyacınızı karşılar. internetten video pek izleyemezsiniz çünkü 2.1'in flash player desteği yok. ama skyfire gibi internet browserlar ile kısmen çözülebiliyor. ben 3 ay kadar kullandıktan sonra model yükseltmek için satmıştım. şuan sony ericsson xperia neo kullanıyorum. garmin asus a10'un en çok navigasyonunu beğeniyordum. bence igo'dan daha iyi bir yazılım. dediğim gibi beklentileriniz ölçüsünde değerlendirmeniz gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

quote:

başlangıç düzeyi bir android cihaz. üzrinde android 2.1 eclair var ve yükseltilmiyor. telefondan çok büyük beklentileriniz yoksa (HD oyunlar, yüksek kapasite programlar gibi) ihtiyacınızı karşılar. internetten video pek izleyemezsiniz çünkü 2.1'in flash player desteği yok. ama skyfire gibi internet browserlar ile kısmen çözülebiliyor. ben 3 ay kadar kullandıktan sonra model yükseltmek için satmıştım. şuan sony ericsson xperia neo kullanıyorum. garmin asus a10'un en çok navigasyonunu beğeniyordum. bence igo'dan daha iyi bir yazılım. dediğim gibi beklentileriniz ölçüsünde değerlendirmeniz gerekir.

Cevap için tşk.ler...
    Benim maalesef maksimum 500-600 tl'lik bir bütçem var. Almışken android olsun istiyorum. İnternetten video izlemek gibi bir isteğim yok ama telefon yenilemişken android olmasını istiyorum. Bedava navigasyon da cazip gelmişti.

• quote:

quote:

quote:

Cevap için tşk.ler...
    Benim maalesef maksimum 500-600 tl'lik bir bütçem var. Almışken android olsun istiyorum. İnternetten video izlemek gibi bir isteğim yok ama telefon yenilemişken android olmasını istiyorum. Bedava navigasyon da cazip gelmişti.

yani birçok programı yüklersiniz, angry birds tarzı oyunları oynarsınız, müzik fln rahatça dinlersiniz. internet performansı da iyi sadece videolarda sıkıntı çıkıyor. dediğim gibi navigasyonundan oldukça memnundum. hiç sıkıntı çıkarmadı bana. en küçük büfeye kadar kayıtlı. 500 lira bence uygun. umarım 2. el almıyorsunuzdur. hepsiburada'da 529 tl. o fiyat bence gayet makul. ama en önemli nokta dediğim gibi telefondan ne beklediğiniz. yüksek beklenti içindeyseniz zamanla telefondan soğuyabilirsiniz. klasmanına uygun değerlendirmek lazım.

http://www.hepsiburada.com/liste/asus-smartphone/department.aspx?q=categoryid%3d371946%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_refview%3dlister%26fh_refpath%3dfacet_4%26fh_reffacet%3dbrand%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371965%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371965_376241%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371965_376241_371946%257d%252fbrand%253d%257basus%257d%26fh_eds%3d%25c3%259f

• Merhabalar.Garmin asus cep telefonum da türkçe karekter ile yazılan mesajlar okunmuyor.Örneğin şükür yazılınca ş yok mesaj ükür olarak geliyor.Sorun ne olabilir acaba?Saygılar.
  • İlgi ve alaka ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • Beyler bayanlar;
    Ben de yaklaşık 1.5 aydır bu telefonu kullanıyorum,genel hatlarıyla memnunum.
    Sonlarda bir arkadaşın bahsettiği gibi,gelen mesajlarda Türkçe karakterler görünmüyor,bu sorun bende de var.Mesela ı,ş,ç gibi harfler...
    Telefonun özelliklerine değinmek gerekirse;şarj konusunda evet adam akıllı kullanılırsa 1 günü zor çıkarıyor,herşeyden kısmanız sizin faydanıza,GPS,ekran ışığı
    3G yerine 2G gibi gibi optimizasyonları yaptığınız sürece bence diğer Android işletim sistemli telefonlardan çok da farklı değil.Navigasyonu çok fazla ayrıntılı değil,bir
    kaç kez kullandığım kadarıyla yani ben öyle düşünüyorum.İşlemcisi yeni çıkan modellere göre yavaş olabilir ama bence idare ediyor,o konuda sıkıntı yok.Kamerasından
    pek bir şey beklemeyin,özellikle loş ve karanlık ortamlarda,ışıklı ortamlarda yine de idare eder,sonuçta 5MP flashsız bile olsa.Ekran görüntü kalitesi vasat.Yukarıda da yazılanlar gibi Android versiyonundan ötürü flash player desteklemiyor yani flash kullanan web siteleri ve youtube'u unutabilirsiniz.Ama alternatif olarak Dailymotion önerebilirim size,oradan video izlenebiliyor.Genel olarak benim şarj dışında sorunum yok diyebilirim.Ayrıca hakkını yememek lazım,Navigasyon haritaları ayrıntısız dedim demesine ama navigasyon olayı gayet iyi bunda,tek sorun haritaları pek kullanışlı değil gibi geldi bana...Saygılar,sevgiler...
    Not:Hepsiburada'daki fiyatıyla bu özelliklere göre çok iyi,fiyatına göre müthiş,eğer 550 civarı bütçe ayırdıysanız telefon için,bu telefon idealdir bence sizin için;)

• quote:

Orijinalden alıntı: kimim

Merhabalar.Garmin asus cep telefonum da türkçe karekter ile yazılan mesajlar okunmuyor.Örneğin şükür yazılınca ş yok mesaj ükür olarak geliyor.Sorun ne olabilir acaba?Saygılar.

maalesef kullandığım zamanlarda bunun çözümünü bulamamıştım...
  • quote:

quote:

tekrar teşekkürler, skyfire olayını da çözdüm böylece youtube ve facebook video sorunum kalmadı.

siz bu telefonda benden daha tecrüblisiniz, aşağıdaki konularda da yardımcı olabilir misiniz?

1- kılıf ve ekran koruyucu arıyorum ama bulamıyorum, tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
    2- henüz kullanmaya başlamadım, şarjı nasıl, 2 gün gidiyor mu? gitmezse üzüleceğim çünkü şarjdan dolayı huawei x5 almadım bunu aldım
    3- garmin haritaları ömür boyu güncelleme var değil mi? nette bunun aldatmaca olduğuna dair birşeyler gördüm ama emin değilim. X5 yerine bunu almamın diğer nedeni de ömür boyu harita güncellemeli navigasyon programıydı
    4- avrupa haritaları da yüklü mü yada bir şekilde bulup yükleyebilir miyiz?

şimdiden teşekkürler

1- kılıf kullanmıyorum, almak istedim ama içine koyunca kaba göründüğünden vazgeçtim. telefoncuya gidip denemelisin, bazı telefonlarınki oluyor. ekran koruyucu bunun için üretilen yok maalesef. ankara'da yaşıyorsan balıkçıoğlu işhanı'nda (sıhhiye) içeride sadece ekran jelatini ve benzer aksesuarlar satan bir dükkan var. samsung'un bir modelinin jelatini uydu. cuk oturmadı ama hiç olmamasından iyidir.

2- şarj süresi tamamen senin kullanımına bağlı. devamlı sörf yapayım, wi-fi, gps fln kullanayım diyorsan 1 günden fazla gidecek telefon bulman imkansız, o hayal olur. ama, nadiren bunları kullanırsan 2 gün gidebiliyor. ben bu tip uygulamaları kullanmadığım zamanlarda, yani telefonu sadece görüşmek için kullandığım zamanlarda 3 güne yakın gittiği de oldu. tabi pil için bazı önlemler de alınabilir. 3g yerine 2g'nin tercih edilmesi, ekran parlaklığının kısılması, güç denetimi widget'ını ana ekrana alarak, gps, bluetooth, wi-fi, ekran parlaklığı gibi özellikleri sadece ihtiyacın olduğunda tek tuşla açıp kapayabilir böylece pilden tasarruf edebilirsin. yine ayarlar-kablosuz yöneticisi-veri bölümünden kapalı'yı seçerek pilden tasarruf edebilirsin. tabi bu durumda hattında internet paketin varsa kullanamazsın o ayrı mesele. yoksa diye söyledim.

3- ömür boyu güncelleme var ama güncelleyecekler mi bilemiyorum. gps'i çok hızlı ve güzel ama bazı eksiklikleri yok değil. mesela trabzon uzungöl'e gitmiştim. oranın haritası yok telefonda. bomboş görünüyor. ama igo gibi prgoramlarda çok ayrıntılı şekilde verilmiş. bence bir eksiklik bu. bunun dışında çok iyi.

4- avrupa haritaları yüklü diye biliyorum ama emin değilim. kullanmadım. ama garmin asus'a kaydet telefonunu, orada ücretli haritalar da var. ücretsiz olarak nereden bulabileceğini bilemiyorum.

merhabalar bende garmin asus a10 var ekranı bir darbeden dolayı kırıldı ekranı haila çalışıyor ama bir tek sıkıntısı marketteki bazı oyunları çalıştırmıyor bunun nedeni nedir acaba bu konu hakkında bilginiz varsa bna ilete bilirmisinz

• quote:

Orijinalden alıntı: leqendzz

quote:

quote:

tekrar teşekkürler, skyfire olayını da çözdüm böylece youtube ve facebook video sorunum kalmadı.

siz bu telefonda benden daha tecrüblisiniz, aşağıdaki konularda da yardımcı olabilir misiniz?

1- kılıf ve ekran koruyucu arıyorum ama bulamıyorum, tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
    2- henüz kullanmaya başlamadım, şarjı nasıl, 2 gün gidiyor mu? gitmezse üzüleceğim çünkü şarjdan dolayı huawei x5 almadım bunu aldım
    3- garmin haritaları ömür boyu güncelleme var değil mi? nette bunun aldatmaca olduğuna dair birşeyler gördüm ama emin değilim. X5 yerine bunu almamın diğer nedeni de ömür boyu harita güncellemeli navigasyon programıydı
    4- avrupa haritaları da yüklü mü yada bir şekilde bulup yükleyebilir miyiz?

şimdiden teşekkürler

1- kılıf kullanmıyorum, almak istedim ama içine koyunca kaba göründüğünden vazgeçtim. telefoncuya gidip denemelisin, bazı telefonlarınki oluyor. ekran koruyucu bunun için üretilen yok maalesef. ankara'da yaşıyorsan balıkçıoğlu işhanı'nda (sıhhiye) içeride sadece ekran jelatini ve benzer aksesuarlar satan bir dükkan var. samsung'un bir modelinin jelatini uydu. cuk oturmadı ama hiç olmamasından iyidir.

2- şarj süresi tamamen senin kullanımına bağlı. devamlı sörf yapayım, wi-fi, gps fln kullanayım diyorsan 1 günden fazla gidecek telefon bulman imkansız, o hayal olur. ama, nadiren bunları kullanırsan 2 gün gidebiliyor. ben bu tip uygulamaları kullanmadığım zamanlarda, yani telefonu sadece görüşmek için kullandığım zamanlarda 3 güne yakın gittiği de oldu. tabi pil için bazı önlemler de alınabilir. 3g yerine 2g'nin tercih edilmesi, ekran parlaklığının kısılması, güç denetimi widget'ını ana ekrana alarak, gps, bluetooth, wi-fi, ekran parlaklığı gibi özellikleri sadece ihtiyacın olduğunda tek tuşla açıp kapayabilir böylece pilden tasarruf edebilirsin. yine ayarlar-kablosuz yöneticisi-veri bölümünden kapalı'yı seçerek pilden tasarruf edebilirsin. tabi bu durumda hattında internet paketin varsa kullanamazsın o ayrı mesele. yoksa diye söyledim.

3- ömür boyu güncelleme var ama güncelleyecekler mi bilemiyorum. gps'i çok hızlı ve güzel ama bazı eksiklikleri yok değil. mesela trabzon uzungöl'e gitmiştim. oranın haritası yok telefonda. bomboş görünüyor. ama igo gibi prgoramlarda çok ayrıntılı şekilde verilmiş. bence bir eksiklik bu. bunun dışında çok iyi.

4- avrupa haritaları yüklü diye biliyorum ama emin değilim. kullanmadım. ama garmin asus'a kaydet telefonunu, orada ücretli haritalar da var. ücretsiz olarak nereden bulabileceğini bilemiyorum.

merhabalar bende garmin asus a10 var ekranı bir darbeden dolayı kırıldı ekranı haila çalışıyor ama bir tek sıkıntısı marketteki bazı oyunları çalıştırmıyor bunun nedeni nedir acaba bu konu hakkında bilginiz varsa bna ilete bilirmisinz

Cok cok buyuk ihtimalle yazilim ve donanimi o oyunu calistirmak icin yeterli degildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.