Şimdi Ara

Garmin & Baytekin (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
24
Favori
178.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: koray1989

iyi günler.
    Baytekin harita güncellemede 2015 T1 harita güncellemsi var.yeni 2016 güncelleme ne zaman gelecek..

Harbiden ya konuyla ilgilenen kimse yok mu baytekinden 1 sene oldu güncelleme yok iki cihazım var nuvi 40 ve nuvi 1310.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme bekliyoruz
  • Merhaba daha önce soruldu mu? Bilmiyorum. NUVİ 55 LMT 5 Navigasyon cihazım var. Cihazıma geri görüş kamerası ve babycam takılabiliyor. Ancak 199$ !!! Makinenin kendisi bu kadar pahalı değil ki zaten bende 250 TL.ye aldım. Ayrıca Türkiye'de satan da yok. Bu nasıl bir pazarlama tekniğidir anlamadım. İşini çok iyi yapan araç kameraları 40-50 TL. ye yurt dışından getirilebilirken ve ben sadece basit bir wi-fi kameraya kargo/gümrük hariç 199 dolar niye vereyim? Bu kameraları daha uygun satın alma yöntemi var mı? Ya da başka uyumlu bir kamerayı bu cihazda kullanma şansımız var mı? Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

quote:

Orijinalden alıntı: koray1989

iyi günler.
    Baytekin harita güncellemede 2015 T1 harita güncellemsi var.yeni 2016 güncelleme ne zaman gelecek..

Harbiden ya konuyla ilgilenen kimse yok mu baytekinden 1 sene oldu güncelleme yok iki cihazım var nuvi 40 ve nuvi 1310.

Baytekin e telefon açın, servis kısmına, indirme linkini mail olarak hemen gönderiyorlar, 2015.t3

• agtr A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler yarın bi arayayım
  • Güncel Haritayı cihazı satın almış hakkı olana değil de kendilerini arayana mı gönderiyorlar; müsteri ya aramazsa, çekingen mizaçlı bir yapısı varsa, güncelleme nasıl yapılır bilmiyorsa ... Bu ne saçmalık !!!
  • başarsoft kullanmayan modellerde son harita 2016.10 da kaldı bu harita da geçen sene mayısta çıkmış.
  • Baytekin sitesinden iletişim kurdum,2016 T1 dosyasını yolladılar,kontrol ettim harita sürümü 2016T1
  • Geçici bir durum anladığım kadarıyla, şöyle bir not var
    NOT : www.baytekin.com.tr adresi üzerinden harita güncelleme işlemleri geçici olarak çalışmamaktadır.

Siz müşterilerimize daha iyi ve kolay bir hizmet verebilmek için Güncelleme sistemi değişmektedir.

Anlayışınız için Teşekkür ederiz.

-------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 11 Şubat 2016; 9:09:08 >
  • Evet yeni bir güncelleme sistemi üzerinde çalışıyorlarmış. Mail ile 2016t1 gönderdiler. 1 yıl sonra da olsa güncelleyebildim haritaları en sonunda:)

• Online Trafik Bildirimi, Şerit Yardımı ve Kavşak Görünümü, Bluetooth özellikleri olan F/P ürünü modeller hangilerdir?
    Ben Garmin Nuvi 2689LM Navigasyon Cihazını düşünüyorum ama önerebileceğiniz daha iyi bir seçenek var ise onuda kaçırmak istemiyorum.
    Konuyla ilgili bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    Teşekkürler iyi çalışmalar.
  • garmin expresden güncelleme yapılamıyor.nedenini bilen var mı ?
  • omeryil O kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    İyi bir cihazdır; öneririm.
  • ysnsln kullanıcısına yanıt
    Güncelleme yapılamıyor derken; GarminExpress mi çalışmıyor, cihazınız güncel mi diyor?
    aynı durum bende de var. garmin express üzerinden harita güncellemesi yapamıyorum.Cihaz firmware ini güncelliyor fakat harita güncellemesi yok (ana ekranda "güncel" diyor).65 LMT kullanıyorum.HERE maps europe ntu 2016.10 da kaldı harita en son. Bildiğim kadarı ile 2016.20 hatta 2016.30 çıktı ama Türkiyede halen güncelleme yok.Baytekin teknik servise hem telefonla hemde e-mail ile sordum cevap alamadım.Garmin UK ile de irtibat kurdum halen cevap bekliyorum.HERE maps kullanıp güncelleme yapabilen var mı?
  • Hertzman88 H kullanıcısına yanıt
    maalesef bende de aynı sorun var, 2016.10 da kaldı, güncelleme gelmiyor.
  • Hertzman88 H kullanıcısına yanıt
    hocam ben yukledim 2016.30 u garminle ama şırnakta işe yaramıyor dogru düzgün hiç bir yeri göstermiyor.ekip araçında kullanıyoruz.bizim için çok önemli ama bi işe yaramadı güncelledik ama caddelerin adlarını göstermiyor bazı mah. leler haritada bile yok.yandexi açtıgımız zaman bütün her yer her sk tanımlı.keşke yandexi yükleyebilsek içine
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Güncelleme yapılamıyor derken; GarminExpress mi çalışmıyor, cihazınız güncel mi diyor?

hocam sunuculara bağlanamıyoruz diyordu ama hallettim.yalnız şöyle bir sorunum var.2014 ü kullanıyorduk güncelledim 2016.30 oldu neyse şırnakta ekip araçlarında kullanıyorum ama hiç bi yeri dogru düzgün göstermiyor.cadde sokak isimleri yazmıyor.bu cihaza yandexi yükleyemezmiyiz.onda her yer net gösteriliyor.bizim için önemli navigasyon.operasyonlardan sonra girilmiyen her yere girildigi için navigasyon şart
    Selamlar,
    Cihazınıza başka bir harita haricen SD kart üzerinde kullanılabiliyor. Legal olarak Türkiye ithalatcısı Baytekin'den satın alabilirsiniz.
    Yandex geçen yıla kadar cihazınızla aynı haritayı kullanıyordu, Başarsoft'a geçti. Başasoft en kapsamlı haritayı sunan "yerli" firmamızdır. Çok sayıda Devlet kuruluşundan veri alır ki bu bağlamda diğerleri bazında daha kapsamlısı yoktur. Güneydoğu için malesef başka bir çözüm yok.
    Yandex, Google Maps, iGO Nextgen (Android Platformunda) Başarsoft Haritaları kullanan yazılımlardır.
    Görevinizde başarılar dilerim.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 24 Şubat 2016; 16:14:22 >
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Aleykum selam .tesekkur ederim olmasa sd kartla kullaniriz.hayirli aksamlar

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.