Şimdi Ara

Garmin & Baytekin (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
24
Favori
178.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selamlar,
    Cihazınızdakinin son harita olduğunu düşünüyorum. Eğer Navteq (HERE) Haritalarını kullanıyorsanız Garmin Express ile güncellemelerinizi kontrol etmelisiniz.
    Saygılar.
  • Merhabalar 2015 model honda aracımda garmin navigasyon yazılımı yüklü ama uzun zamandır güncelleme gelmiyor. Mevcut sürüm 3.20 acaba başka bir hata mı yapıyorm?
  • Selamlar;

Garmin Cihazlar için 22.04.2016 Tarihli OSM Harita Güncellemesi yayınlanmıştır.

Free maps for Garmin brand GPS devices

Alternatif ve sıklıkla güncellenen harita arayanlara duyurulur.
    Keyifli Sürüşler
  • Arkadaşlar, hafta sonu yeni aldığım 2689LM ile canımı sıkan bir sorunla karşılaştım, size danışmak istiyorum. Cihazı Garmin Express ile yeni güncellemiştim, 2017.10 haritası yüklü.

Pendik Yahya Kemal Beyatlı caddesi, No:xxx'e gidecektim. Ana arama ekranında cadde bulamadı. (Kocaman cadde) . Harita -> ilçe ile giriş yaptım, (cadde/sokak) şeklinde buldu. Ancak beni gitmem gereken yerden 3-5 km. ileride bir çıkmaz sokağa götürdü. Sonra gideceğim yerden koordinat istedim, koordinat girdim; bu sefer de yine birkaç km. ilerde birkaç yüz metrelik dairelerle sürekli döndürüp durdu. Bu cadde büyük ve merkezi bir cadde, bulamaması olanaksız gelmişti.

Sonra artık kullanmadığım, uzun süredir güncellenmemiş eski Tomtom cihazımın bagajda olduğunu hatırladım. Onu açıp adresi girdim, eliyle koymuş gibi buldu, numarasını girdiğim binanın önüne kadar hatasız getirdi.

Bu konuda yorum yapar mısınız lütfen, ben bir hata yapmadım sanırım. Neden böyle olmuş olabilir?

(Tabii ilgilileri burayı takip ediyorlarsa, sadece bu caddenin update ile haritaya sokulması çok anlamlı olmayacaktır. Navigasyonda bir yetersizlik varsa, benzer şekilde birçok bölgede de aynı yetersizlikler var anlamına gelecektir)

• ariesx A kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun,
    Sorun yaşadığınız bölgenin kontrolünü firmadan talep edebilirsiniz. ŞU konu altında düzelte me bildirimler konuşuluyor.
    Eğer bahsettiğiniz gönde bir sorun varsa, düzeltilir. En azından sonraki seyahatlerinizde veya sizden başkaları da gitse aynı sorunu yaşamazlar.
    Saygılar.
  • Selamlar;

Garmin Cihazlar için 30.04.2016 Tarihli OSM Harita Güncellemesi yayınlanmıştır.

Keyifli Sürüşler
  • ariesx A kullanıcısına yanıt
    İyi günler,

"Yahya Kemal Beyatlı Caddesi Pendik" olarak arama yapıldığında cadde bulunabiliyor.

İlginiz için teşekkür ederiz,

Here MAPS

• quote:

Orijinalden alıntı: vedath

Merhaba, Garmin nuvicam cihazda kamera ve harita yanyana ekranda nasıl gösteriliyor? Birde trafik için verilen kablomu daha iyi iş görür akıllı telefona kurulan uygulama mı? Cevablarınız için şimdiden Teşekkürler.

Bu arada 2017.10 güncelleme yüklüyor. Herhalde bugün çıkmış.

Selamlar,
    Trafik kısmıyla ilgili olarak, malesef TMC dediğimiz radyo frekansından trafik bilgisi biraz aptal çalışıyor Garmin'de (İstanbul için).
    FM frekansından çekmediği yerler var ancak çekse bile veriler çok sık güncellenmiyor anladığım kadarıyla.

Cep telefonundaki uygulama daha iyi ancak onun da saçmaladığı yerler mevcut, özellikle Avrupa yakasında TEM - Tekstilkent/Sultangazi sapağı arasında sinyali kaybediyor, sonra buluyor vs.vs.
    Farzedelim TEM'e gireceksiniz, rotanız hesaplı, siz TEM'e girmeden TEM'deki trafik bilgisini almıyor.

Bir diğer konu da, TMC üzerinden yol üzerindeki gecikmenin nedenine ilişkin bilgiler de vs. gösterilebiliyorken, GARMIN telefondan trafik uygulaması en ufak bir bilgi geçmiyor.

Ben bu cihazları Avrupa'da da kullandım uzunca bir süre, bu aptal durum malesef Türkiye'ye özgü. Ordaki servis çok daha başarılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: MapCreator

İyi günler,

"Yahya Kemal Beyatlı Caddesi Pendik" olarak arama yapıldığında cadde bulunabiliyor.

İlginiz için teşekkür ederiz,

Here MAPS

İlginiz için teşekkürler, ancak ben navigasyon cihazı üzerinden arama yaptığımda aynı sonucu bulamadım. Zaten ilçe ile giriş yaptığımda bir sonuç aldığımız ama o sonucun yanlış yere götürdüğünü yazmıştım:

quote:

Orijinalden alıntı: ariesx

Pendik Yahya Kemal Beyatlı caddesi, No:xxx'e gidecektim. Ana arama ekranında cadde bulamadı. (Kocaman cadde) . Harita -> ilçe ile giriş yaptım, (cadde/sokak) şeklinde buldu. Ancak beni gitmem gereken yerden 3-5 km. ileride bir çıkmaz sokağa götürdü.
    ....................
    (Tabii ilgilileri burayı takip ediyorlarsa, sadece bu caddenin update ile haritaya sokulması çok anlamlı olmayacaktır. Navigasyonda bir yetersizlik varsa, benzer şekilde birçok bölgede de aynı yetersizlikler var anlamına gelecektir)

Bana navigasyon cihazı adresi tek opsiyonla ve şöyle veriyor ve söylediğim gibi ilgisiz bir yerde, bir çıkmaz sokağa götürüyor:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ariesx -- 12 Mayıs 2016; 19:16:57 >

• Arkadaşlar selam, bende Garmin Nüvi 3590lmt var. Başarsoft 2016T1 haritası yüklü ama cihaz çok sorunlu. Çoğu sokak haritada mevcut olduğu halde ARAMA yapınca çıkmıyor ve cihaz askıda kalıyor. Bu sorunu yaşayan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garmin edge 200 almak istiyorum ama internette ayarladığımız rotayı cihaza nasıl aktarıyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar aracımda garmin harita yüklü uzun zamandır güncelleme alamıyorum kullandığım sürüm 3.20 harita turkey 2016.0 diyor uzun zamandır.

Yeni güncelleme alamıyorum bi bilgisi olan var mı?
  • Nüvi 1310 cihaza osm haritası nasıl yüklenir? Bende halâ 2015T1 haritası var!

Cihazdaki haritayı siliyorum, garmin Express ile güncelle diyorum. Sistemin güncel diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesenlerli -- 19 Haziran 2016; 2:18:15 >
  • baytekinin sitesinde bir yıldan fazla bir süredir 2015T1 mevcut. Neden hala güncel harita yüklenmiyor? Veya bu siteden başka bir harita güncelleme alternatifi yok mudur?
  • kesenlerli K kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Tatildeydim, döndüm; geç cevap verdiğim için özür dilerim. Sorun halen devam ediyorsa cevaplayayım. Orijinal haritalarınızı silmenize gerek yok. SD kart içerisine OSM haritalarını yükleyip cihazda Ayarlar-> Haritalarım içerisinden seçim yaparak dönüşümlü kullanabilirsiniz.

OSM (Opensteermap) ile ilgili bir konumuz var forumda. Orada anlattım. LİNK

BURADAN Haritaları indirebiliyorsunuz. Cihazınızın bellek durumunu bilmiyorum; New Style olanını bir deneyin (2. Seçenek) çok kasma yaparsa ilk seçeneği kullanırsınız. SD kart için olanını indireceksiniz.

Kolay gelsin.

• dogansc kullanıcısına yanıt
    Sitedeki harita 2016.t1, yazana bakmayın. firmaya iletişim kısmından mail atın, 2016.t2 indirme linkini gönderiyorlar
    Neden bu şekilde dağıtıldığını lütfen bana değil firmaya sorunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 22 Temmuz 2016; 21:24:11 >
  • Selamlar;

Garmin Cihazlar için 30.06.2016 Tarihli OSM Harita Güncellemesi yayınlanmıştır.

Keyifli Sürüşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Selamlar;

Garmin Cihazlar için 30.06.2016 Tarihli OSM Harita Güncellemesi yayınlanmıştır.

Keyifli Sürüşler

Selamlar, bu güncellemede Osmangazi Köprüsü geldi mi acaba ? Teşekkürler
  • vedath kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Evet, köprü açık. Osman Gazi Köprüsü ilk OSM haritalarına işlenmişti ancak inşaat halinde görünüyordu. Bu güncelleme ile trafiğe açık haline geldi Üzerinden rotalama da yapılabiliyor. Haritayı incelerseniz boğaz üzerindeki 3.köprünün de işli olduğunu ama o kesimi kullanıp rotalama yapmadığını göreceksiniz.

En güncel haritayı BURADAN görebilirsiniz. Her 10 günde bir de Garmin cihazlar için sürüm güncellenir.

Bilginize.

Keyifli sürüşler.
  • Yurtdisinda yasiyorum ve garmin 2689lmt modeli navigasyon cihazim mevcut. Turkiye haritasi satin alsam devamli guncelleyebilir miyim? Yoksa tek seferlik mi veriyor haritayi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urthas -- 8 Temmuz 2016; 19:03:49 >
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.