Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Garmin Fenix 6x Pro Black Satın Al 1 Aralık 2020 23:04 1 1 Garmin Fenix 6x Pro Black Amazon Renew ürünüdür. Renew ürünlerde iade olduğunda uzmanlar tarafından incelenir tüm özellikleri test edilir. Ve herhangi bir sorun yok ise tekrar satışa sunulur. Bu incelemenin içinde %98 kozmetikte dahildir.Ben de saat geldiğinde detaylı birşekilde inceledim. Çizik yok. Koruyucu ekranı taktım gayet güzel oldu. Gelip görebilirsiniz.23.11.2020'den itibaren 90 Gün geri iade politikası vardır. 1 yıl garantilidir.1-2 hafta içinde satılmazsa kendim kullanacağım. Herhangi bir indirim söz konusu dahi değildir fiyat gayet makul. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 22 Kasım 2021 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Yepyeni Kablosuz Stereo Kulaklık - JBL Muadili, Bluetooth 5.0, Gürültü Azaltıcı [SATILDI] XFX AMD Radeon RX6900XT MERC 319 16GB 256bit - Garantili Amerikadan Ön Sipariş RTX 4090 Logitech KM220 Kablosuz Klayve ve Mouse Seti