Şimdi Ara

Garmin Nuvi 2407LT - 2507LT Navigasyon Cihazları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
5
Favori
19.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili Admin Çok teşekkür ederim Sormak istediğim şey bu cihaza henüz birşey yapmadım güncelleme yapmam gerekirmi yani cihaz dün akşam elime geçti bugünde arabada kullandım bilgisayara bağlayıp güncelleyimmi. Kusura bakmayın Kullanma klavuzu çıkmadığı için soruyorum iyi günler.
  • ipekmehmet İ kullanıcısına yanıt
    Derhal güncellemelerinizi yapmanızı salık vereceğim müdürüm. Tekrar hayırlı olsun

Saygılar.
  • Çok teşekkür ederim Sevgili DD252Admin Navteq güncelleme diğerine göre daha kolaymış mac os sürümünün olmasıda ayrı bir güzel. Yalnız bazı arkadaşlar cihazın yer isimleriyle tarif ettiğini yazmış örneğin camiden sola dön x marketten sağa dön gibi bunu bizmi ayarlıyoruz cihaz kendi bunu yapıyormu dün kullandım ilk defa ama böyle birşeye rastlamadım. iyi günler sağlıcakla kalın.
    O konuda bir tecrübem olmadı; ama ilk fırsatta bir Garmin cihaz sahibi olup denemelere başlarım

Saygılar.
  • Navteq Hariralı GARMIN kullanan arkadaşlar, harita hata bildirimlerinizi ve takibini NAVTEQ TÜRKİYE - HERE MAPS isimli konu altından yapabilirsiniz.

Here Maps tarafından verilen bilgiye göre; Türkiye'de satılan ve Navteq haritalı cihazların harita verisi Here/Nokia/Navteq Türkiye Grubu tarafından veriliyor.

Bildirimler için konu altında yazışabilirsiniz.

Saygılar.
  • Neyse sonunda buldum Dil ayarları ile ilgili bir durummuş.
  • Garmin Nuvi 40 tecrübesinden sonra markadan memnun kaldığım ve yeni aracım için Nuvi 2407 LMT aldım. Ürün bugün elime ulaştı. İlk izlenim ve tecrübelerim:

- Malzeme kalitesi bariz daha iyi ayrıca ürünü oldukça şık ve ince tasarlamışlar.
    - İşlemcisinden midir yoksa harita farkından mıdır bilemiyorum ama bu ürün bariz Nuvi 40'a göre daha hızlı. Hem harita açarken hemde uyduya yeniden bağlanırken.
    - Kutu içeriğinden USB data-şarj kablosu, trafik yoğunluk bilgilerini almaya yarayan aparat (aynı zamanda araç içi şarjı), cam vantuzu çıktı.
    - Navteq haritalardan Nokia Lumia 820 kullanırken çok memnun kalmıştım. Nuvi 40'taki Başarsoft'ta iyi ancak bildik Navteq haritaya dönmek hoşuma gitti.
    - Ekran daha mat, daha az parlama yapıyor.
    - Bluetooth yok.
    - Garmin Express'te 4 adet güncelleme görünüyordu, hepsini yaptım. Bu arada Nuvi 40 gibi Başarsoft haritalı modellerde yazılımı Garmin Express üzerinden, haritayı ise Baytekin'in sitesinden bir kaç takla atarak güncelleyebiliyorduk. Bu üründe ise hem yazılım hem harita Garmin Express üzerinden 2 tıklamayla yapılabiliyor, süper olmuş.
    - Ürün 354 lira ancak aldığım sitenin 25 TL World puan + iphone uygulamalardan satın aldığım için sitenin kendisinin verdiği ayrıca 25 TL puanı düşerseniz yaklaşık 300 liraya geldi.

Özetle şu an için çok memnunum cihazdan (Özellikle dahili trafik yoğunluk alıcısı ve rota-yakıt maliyet hesaplama sistemi hoşuma gitti).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERG81 -- 21 Aralık 2013; 13:14:21 >

• ERG81 E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun cihazınız Ben de bununla ilgili gelişmeleri takip ediyorum; bakalım kısmet...
  • Selamlar herkese tekrar;

Ben de bugün 2407 LMT ile tekrar Garmin Tayfası arasına katıldım Yazılım önceki 1410 cihazıma oranla çok daha farklı.

Hemen Garmin Express ile güncellemelerimi alayım dedim ama yokmuş. 2014.40 Harita kurulu içinde.

Hemen bir sorum olacak; kutudan çıkan araç şarj kablosu/adaptörü TMC alıcılı mı, sadece Araç Şarj kablosu mu? Bulunduğum şehirde trafik yayını yok o yüzden test edemiyorum. Adaptörün üzerinde P/N 320-00239-40 parça numarası var. Bildiğin kadarıyla standart şarj ünitesi değil.

Bilgi rica ediyorum kullanan arkadaşlarımdan.

Sevgiler, saygılar

• hayirlu olsun. bildigim kadariyka lmt lerin alicisi cihazin icinde, ama lm alsaydiniz, trafik icin ayrica alicili sarj cihazi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    Selamlar;

Teşekkür ederim. Kutunun üzerinde 2407 LMT yazmakta. Cihaz içerisinde de Hakkında kısmında "Dahili trafik alıcısı: Evet" yazıyor. Bu olmalıdır değil mi?
    Cihaz içerisinde gömülü TMC alıcısı (Anteni) var algıladım ben
  • Gomulu buyuk olasilikla, zaten teknomarketlerde siradan adaptorle trafik bilgisi aliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    deneme fırsatı buldunuz mu?
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Hayır araç üzerinde deneme imkanım olmadı henüz. Owner manual, Garmin Ekspress vs. inceledim bu iki gün zarfında. Bazı simulasyonlar yaptım, cihaz güzel.

Yarın bakacağım gerçek navigasyon için. Paylaşacağım tecrübelerimi.

Bu arada öğrendiğim en önemli şey; Garmin Express ile cihazın tüm güncellemelerini yapmak yeterli oluyor. Garmin sitesine kayıt falan yaptırma gerekliliği yok. POI Loader ile eski cihazımdaki (yedeklediğim) tüm POI'lerimi yeni cihaza aktardım sorunsuz.
  • 4.3" miş küçük değilmi ekran
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    3.5" kullandıktan sonra 5" cihaza geçmiş biri olarak cevaplayayım; benim de acaba 4.3" küçük mü şeklinde tereddütlerim vardı. Ama beklediğim oranda yadırgamadım. Büyükçe bir akıllı telefonla eşdeğer...
    Cihaz gömlek cebine bile sığacak kadar hacme sahip ve hafif.

Arkadaşlar;
    Trafik Bilgisi (TMC) konusunda deneyimlerinizi paylaşırmısınız. Benim yaşadığım şehirde Trafik yayını yok; kullanabilenler nasıl olduğunu paylaşabilirler mi? Ne şekilde kullanıma aktif hale getirdiniz, nasıl kullanıyorsunuz? Verimli mi.

Sanıyorum; Here Trefik kullanıyor. Ben Nokia üzerinde kullanmıştım, gayet iyi gelmişti Ankara'da. Verimliydi.

Bu cihaz yönünde de bilgi paylaşımı da yapalım lütfen.

Teşekkürler.
  • Bunda dahilmi TBS bilgisi ?
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    TBS özelliği varsa dahildir. (L)ifetime (M)ap (T)raffic = LMT cihazlarda TBS dahildir.
  • Benim cihazım 2567 ve trafik bilgilerini bana bildiriyor rotanızda trafik yoğunluğu var diyerek sesli uyarıda bulunuyor ayrıca ekrandada örneğin 5 dk gecikeceksiniz diyor
    Bilgilendirme için teşekkürler Sayın Müdürüm

Sizin kararınız benim de cihaz tercihimde olumlu etki yaptı. Yarın Ankara'da ilk Trafikli Navigasyon deneyimimi yaşayacağım.

Sonuçları paylaşacağım.

Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.