Şimdi Ara

Garmin Nuvi 2407LT - 2507LT Navigasyon Cihazları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
296
Cevap
5
Favori
19.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba Korhan Bey.

Dün G.expres'i açtığımda 2 ayrı güncelleme ile karşılaştım. İçerikleri konusunda tereddütlerim (ingilizcem olmadığı için) oldu. Yani, bunlar sadece hollanda ve norveç'i kapsayan güncellemeler ise, hiçbir zaman işime yaramayacak güncellemeleri yapıp yapmamak gibi...

Mesajınızdan anladığım kadarıyla 4.40'lık cihaz yazılımı güncellemesi tüm cihazlar için elzem. Ama, G.express'te "Database for FM traffic providers 4.00" diye bir güncelleme daha var. Bu güncellemeyi de yapalım mı?

Teşekkürler
  • Yüzde80 kullanıcısına yanıt
    Siz bilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Fikir verebileceğinizi sanmıştım. Neyse önemli değil..
    Yoğundum, kusura bakmayın.
    Fikir; ben ne olduğuna bakmadan tüm güncellemelerimi yapıyorum. Cihazınız gerekli olanı seçer kullanır, gereksiz olanı da hafızada yüksek miktarda yer işgal etmez.

Saygılar.
    Rica ederim. Teşekkürlerimle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yüzde80

Garmin'ciler duyduk duymadık demeyin; Garmin Express yazılımının güncellemesi (v3.1.9.0) çıkmış. Anladığım kadarıyla bu güncelleme sadece Garmin Express için, yani cihaz güncellemesi değil.

1) G.Express'i açıyoruz,

2) Sağ üst köşedeki dişli çark simgesine tıklıyoruz,

3) Açılan sayfanın en altındaki "Garmin Express Hakkında" bölümünde güncelleme olup olmadığını göreceksiniz.

Güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileklerimle

Merhabalar!

Uygulama güncellemesini (3.2.8.0) yapın arkadaşlar...

• g.ekpress'te 2 tane güncelleme var:

1- Uygulama güncellemesi (v3.2.13.0)

2- "Firmware update for GTMxx digital radio type S"
  • Harita güncellemesi (2015.20) geldi beyler...

Duyduk duymadık demeyin
    Sizi sürprizlerle anar oldum...
  • Garmin cihazlar için HERE Maps (Navteq) 2015.20 güncellemesi yayınlanmıştır arkadaşlar.

Hayırlı olsun.

Garmin Nuvi 2407LT - 2507LT Navigasyon Cihazları
  • Merhaba,
    Son bir iki gündür navigasyon cihazı araştırması yapıyordum ve her ne kadar bu konu içeriğinde de olduğu gibi navteq haritasını beğenmeyen
    çoğunluk olsa da, bende bu haritanın geleceğinin parlak olduğunu düşünüyorum.

Sonuçta bu haritayı kullanan Garmin markasında karar kılmış gibiyim, daha önce tomtom via 125 kullandığım ve yinede memnun olduğumu
    belirtmeliyim. (belkide navigasyon olayının genelini seviyorumdur.)

Sadede geliyim, Garmin Nuvi 2567 mi? 2507 mi? bluetooth özelliği benim için çok elzem bir özellik değil ama, uzman yetkiliden aldığım cevap;
    eğer internetli akıllı tel bağlantısı kurulursa yani 2567 LMT'de trafik bilgisi internet üzerinden hızlı,kesin ve kapsamlı geliyormuş, 2507 de bağlantı imkanı olmadığından sadece, İstanbul örneğinde, İbb den gelen yayın
    değerlendiriliyormuş ve diğerine göre böyle bir eksisi varmış.

unutmadan şunu da sorıyım kullanan arkadaşlara, yetkilisinden cihazlarda tmc anteni dahili diye öğrendim ama, ekstra bir kablo gerekiyor mu, yani herangi bir kablo kullanmadan (şarja takılı olmadan) bilgi alan var mı

teşekkürler

• ozgur_5 O kullanıcısına yanıt
    2567'de dahili alıcı var. ancak şarj aleti ve kablosu takılmadan alıcı çalışmıyor. dediklerine göre kabloyu anten olarak kullanıyormuş o olmadan çalışmazmış. Here Maps (Navteq) eskisine göre çok geliştiridi kendini Türkiye için. şundan 2-3 sene önce ciddi sıkıntıları vardı. Ancak şu anda Başarsoft'an iyi olmasına 1-2 güncelleme kalmış durumda.
  • teşekkürler
  • Arkadaşlar herkese merhabalar bilgisi olanlardan cevap alma ricasıyla 2 soru sormak istiyorum GARMİN 2507 LMT cihazı var bende yeni aldım haritayı garmin express ile güncellediğim halde Konyanın en gözde caddelerinden olan Şefik Can Caddesini alet bulamadı sonra tekrar güncelledim ama yine bulamadı bu cadde açılalı 3-4 yıl oldu bulamaması normal midir acaba ? birde bu radar noktalarını içeren poi denilen dosyalar nedir nereye kopyalanır navigasyon aletini bilgisayara bağladıktan sonra bu dosyaları nereye atmak gerekiyor birde tabi bu dosyalara nerden ulaşılır saygılarımla..
  • Herkese merhaba!

Cihazlarımız için 3 tane güncelleme var:

https://store.donanimhaber.com/c9/fa/ee/c9faeeee3335e9f0a26f41ae43297c46.PNG
     Garmin Nuvi 2407LT - 2507LT Navigasyon Cihazları

• Teşekkürler, alalım güncellemelerimizi
  • Selam
    Garmin 2507 LMT cihaz aldım.
    Yazılım güncellemelerini linux üzerinde nasıl yapacağız :)

Kolay gelsin.
  • makbuz M kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Hayırlı olsun cihazınız

Linux Garmin Communicator Plugin

Saygılar.
    Selam,
    Teşekkürler
    Verdiğiniz linkten olumlu bir sonuç alamadım.
    Genel ayarlar yapılabiliyor ama cihaz bağlantısı kurulamıyor.
    Garminexpress posix neden yapılmamış ilginç geldi bana

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makbuz

Selam
    Garmin 2507 LMT cihaz aldım.
    Yazılım güncellemelerini linux üzerinde nasıl yapacağız :)

Kolay gelsin.

Güle güle kullan makbuz kardeşim.

Bende de aynı cihazdan var. Cihazdan memnun kalıp kalmayacağınızı merak ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.