Şimdi Ara

Garmin Nuvi 2407LT - 2507LT Navigasyon Cihazları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
296
Cevap
5
Favori
19.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selamlar; ben de o'nu söylüyorum...

quote:

Belki "Nereye" denemesini yaptığınız saat Feribot saatleriyle uyuşmuyordur; bu nedenle hesaplamamış olabilir.
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Oooo burada mıydınız? Merhaba!

Bu "Nereye?" üzerinden yaptığım rotalamaların sonuçları çok ilginç.

Bakalım SOMA civarındaki yerlere gitmeye kalktığımda nasıl rotalar çıkacak dedim. İşte sonuçlar:

Feribota bindirmeyen rotalar: Akhisar, Sındırgı, Balıkesir merkez, Susurluk.

Feribota bindiren rotalar: Erdek, Yenişehir, Bursa, Dursunbey, İznik..
  • Arkadaşlar merhaba!

Yukarıda dile getirdiğim şu SOMA rotalamasını ("Nereye?" ile) sizler de denediniz mi? Yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yüzde80

Garmin'ciler duyduk duymadık demeyin; Garmin Express yazılımının güncellemesi (v3.1.9.0) çıkmış. Anladığım kadarıyla bu güncelleme sadece Garmin Express için, yani cihaz güncellemesi değil.

1) G.Express'i açıyoruz,

2) Sağ üst köşedeki dişli çark simgesine tıklıyoruz,

3) Açılan sayfanın en altındaki "Garmin Express Hakkında" bölümünde güncelleme olup olmadığını göreceksiniz.

Güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileklerimle

Baylar bayanlar, 10 Mayıs'taki bu güncellemenin yenisi çıkmış (v3.2.4.0). Haberiniz ola!

Saygılar

• Garmin aldım en son sinirden parçalıycaktım şuana kadar yazdığımım hiçbir adresi doğru bulamadı,hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Kara.

Garmin aldım en son sinirden parçalıycaktım şuana kadar yazdığımım hiçbir adresi doğru bulamadı,hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum.

Merhaba

Geçmiş olsun. Ben de pek memnun değilim.. Cihaz 2'de birde sapıtıyor İlk fırsatta baytekin'e uğrayıp hesap soracağım.
  • Selamlar,

Navteq (HereMaps) yönünde Türkiye platformu yeni ve çok hızlı bir gelişme içerisinde. Zaman içerisinde taşlar yerli yerine oturacaktır; ben bir güncelleme sonra "gerçekten iyi" diyebileceğim bir seviyeye geleceğine inanıyorum. Gözlüyorum da bunun geçen seneki POI ve Harita verileriyle kıyasladığımda. Kat edilen mesafe muazzam

Her harita yazılımı bu süreci kat eder; sabırlı olmak lazım.

Bu arada boş durup beklemektense bazı katkılar da yapmamız elimizde. Forumda HERE Maps harita bildirimleri için bir başlık var. Mapcreator kullanarak sizin için önemli POI'lerin, olmayan yol güzergahlarının bildirimine katkı sağlayabilirsiniz.

Benim gördüğüm; şu an yüzlerce Üniversite öğrencisinin sahalarda olduğu, harita datası toplayıp sisteme tanıttığına tanık oluyorum. Her harita firması bu imkanı göz ardı etmemektedir, bizim de bir parça katkı sağlamamız iyi olmaz mı?

Gelelim Baytekin (Garmin) tarafına; orada da sıkı bir çalışma var, son 3 ayda 2 yazılım güncellemesi yapıldı cihazınızda, farketmişsinizdir. Bu bir çalışmanın ifadesidir...

Harita Güncellemelerina katkı sağlamak için BURAYI inceleyebilirsiniz.

Keyifli Navigasyonlar

• quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Selamlar,

Navteq (HereMaps) yönünde Türkiye platformu yeni ve çok hızlı bir gelişme içerisinde. Zaman içerisinde taşlar yerli yerine oturacaktır; ben bir güncelleme sonra "gerçekten iyi" diyebileceğim bir seviyeye geleceğine inanıyorum. Gözlüyorum da bunun geçen seneki POI ve Harita verileriyle kıyasladığımda. Kat edilen mesafe muazzam

Bu arada boş durup beklemektense bazı katkılar da yapmamız elimizde. Forumda HERE Maps harita bildirimleri için bir başlık var. Mapcreator kullanarak sizin için önemli POI'lerin, olmayan yol güzergahlarının bildirimine katkı sağlayabilirsiniz.

Benim gördüğüm; şu an yüzlerce Üniversite öğrencisinin sahalarda olduğu, harita datası toplayıp sisteme tanıttığına tanık oluyorum. Her harita firması bu imkanı göz ardı etmemektedir, bizim de bir parça katkı sağlamamız iyi olmaz mı?

Gelelim Baytekin (Garmin) tarafına; orada da sıkı bir çalışma var, son 3 ayda 2 yazılım güncellemesi yapıldı cihazınızda, farketmişsinizdir. Bu bir çalışmanın ifadesidir...

Keyifli Navigasyonlar

Cihazı tam geliştirmeden piyasaya sürmesinler yada Türkiyede çalışan bir harita kullansınlar.İsme aldanıp aldık ama yapcak birşey yok bundan sonra telefondaki ücretsiz naviler bile daha iyi.

• .Kara. kullanıcısına yanıt
    Doğrudur sayın @.Kara.;
    Türkiye'de tam çalışan bir harita bulursanız; haber verin ben de kullanayım.
    Saygılar.
  • quote:

Doğrudur sayın @.Kara.;
    Türkiye'de tam çalışan bir harita bulursanız; haber verin ben de kullanayım.
    Saygılar.

Dağda bayırda çalışsın demiyorum İzmir şehir merkezinde çalışmıyor.Ayrıca 2002 kurulmuş sanayi sitesinin haritası yok.Zaten Cihazı çıkarttım arabadan telefondaki sygici kulanımıyorum.
  • .Kara. kullanıcısına yanıt
    Bir güncelleme bekleyiniz; ben Ankara, İzmit ve Bursa da kullandım bir sıkıntı yaşamadım. Evet, eksikler var ama kısa zamanda giderileceğini düşünüyorum.

Saygılar.
  • quote:

Selamlar,

Keyifli Navigasyonlar

Merhaba!

DD252 kardeşimin iyimserliğine gıpta ettim. İnşallah haklı çıkar. Şahsen, garmin'inden yakınan ".Kara." arkadaş kadar kötümser değilim. Şimdilik ağırlıklı olarak kendimde (bu tür bir cihazı ilk kez kullandığım için) kusur arıyorum. Ha, kullanma kılavuzunun verilmemesi de özellikle bizim gibi bu cihazların acemisi olanlar için büyük bir eksiklik.

Bakalım, sabredeceğim..

@DD252Admin @.Kara.

• Yüzde80 kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

İyimser olmak dışında yapılabilecek pek birşey yok malesef. 2009 yılından bu yana geçen 5 yıl içerisinde Türkiye'de derlenen tüm Haritaları kullanıyorum. Her firma bu büyüme/gelişme sürecini yaşadı. Heremaps'de (Navteq) yaşıyor aynı süreci.

Hatalar yok mu var; tespit ve bildirimlerin yanısıra kendi saha çalışmaları ile geliştiklerini ben bir kullanıcı olarak gözlemliyorum.

Bir harita ve cihaz firması Her yıl yolların %15'i değişir" yazar tanıtımında. Benim görüşüm her yıl Türkiye'de yolların en az %20'si değişiyor. Kendi yaşadığım şehirde 5 yılda 2 defa sokak isimleri düzenlendi; nasıl takip etsin firmalar bu hızlı gelişmeyi. Her ilde bir saha ekibi ve bir araç tutsunlar, maliyetlerini artırsınlar; biz de bir cihaza 1000 lira verip alalım. Böylesi daha olumsuz olacaktır kanımca.

Bize düşen, ürünleri kullanmak, cihazımızın sahip olduğu yetenekleri (yazılımdan yazılıma farklılık gösteriyor) özümleyip imkanlarımız dahilinde gördüğümüz hataları rapor etmek olmalıdır. Tüm firmlar için mükemmel müşteri profili bu olsa gerek.

Ben bu mantıkla bakıyorum, iyimserlik bu demekse eğer.

Saygılar .

Haklısınız DD252Admin. Galiba konunun acemisi olduğum için sıkıntılar yaşıyorum, yaşıyoruz. baytekin de buralara ara sıra bir göz atıp bizlere yol-yordam gösterse ne iyi olurdu. Para kazanmak istiyorsa tabii.

DH'de A.Küçükpehlivan diye bir bey var. Yanlış hatırlamıyorsam Başarsoft'tan. Alim Bey'e hayranım; her fırsatta kullanıcılara yardımcı olmaya çalışıyor. Darısı baytekin'in başına!

Tüm forumdaşlara esenlik dileklerimle.
    Evet haklısnız; Alim bey Başarsoft'un patronudur ve bu forumda Başarsoft Haritaları ile ilgili çok değerli paylaşımlarda bulunmuştur, halen de bulunuyor. Bununla kalmamış iGO yazılımları ile ilgili de çok sayıda destek/düzeltme konusunda emek sarfettiğini biliyorum.

Diğer taraftan Özgür ve Özgün beyler de HEREmaps Türkiye'nin başındalar ve onların da kendi konularının dışında hem HERE hem de Nokia tarafında çok değerli katkılarını biliyorum.

Dileğim diğer harita ve yazılımcıların da onların hassasiteyiyle bize yaklaşmalarıdır.

Baytekin çok sayıda iş kolunda faaliyet gösteren bir firmadır. Doğal olarak Navigasyon konusuna çok fazla ağırlık veremediklerini düşünüyorum. Fakat Teknik Servisleri çok iyidir; foruma yazmak kadar zamanınız varsa telefon açıp bilgi alabiliyorsunuz. Kesinlikle cevaplıyorlar ve bilgi düzeyi çok yüksek Teknik Adamları var. Defalarca konuşmuşluğum vardır, her görüşmemizde hem yeni birşey öğrendim hem de sorunum çözüldü.

Saygılar.

Teşekkürler
  • DD252Admin arkadaş, siz navigasyon konusunda hayli bilgilisiniz. Şu POİ Loader'in nasıl kullanıldığını anlatan bir yer (site, DH'de bir sayfa, vb. gibi) var mı? Eh Türkçe ve resimli de olursa tadından yenmez vallahi!

İyi geceler
  • Harita güncellemelerinizi kontrol edin arkadaşlar!

Yeni harita güncellemesini (2015.10) az önce yaptım.

Acele işi olanlar dikkat: bu güncelleme öncekine göre çok uzun sürdü (yaklaşık 30 dakika).
    Çok hızlısnız

Yeni güncelleme hayırlı olsun arkadaşlar;

Garmin Nuvi 2407LT - 2507LT Navigasyon Cihazları
    Tamamen rastlantıydı. Hız kim, ben kim

Yine de teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.