Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 GARMIN VIR ULTRA 30 ACTION CAM + GARMIN REMOTE UZAKTAN KUMANDA Satın Al 24 Temmuz 2018 13:06 1 1 GARMIN VIR ULTRA 30 ACTION CAM + GARMIN REMOTE UZAKTAN KUMANDA quote:Garmin virb ultra 30 4k kamera ve garmin virb remote kablosuz kumandası.Kameranın güncel fiyatı, 22.07.2018 itibariyle, distribütör Baytekin'de : 3.176 TL Lütfen buna göre iletişime geçiniz. Yanında 400-500 TL değerinde uzaktan kumanda da veriyorum.Garmin'i bilen bilir, özellikleri Gopro hero 5 black ile aynıdır. 4k video, ses komutu ile kayıt, durdurma vb. Denedim 25 metreden sesi algılayıp kayıt, fotoğraf yapabiliyor. Ekstra olarak videonuza o anki hızınızı, yükseltinizi, g kuvvetinizi ekleme özelliği vardır. Bu özellikleri direkt uydudan çekerek videoya ekler. Aksesuarları gopro hero 4 ve 5 serisi ile birebir uyar. Denedim. Ben motorsiklet için aldım. Motorun hızını videoya ekleyebiliyordum. Ancak kaza yaptım, motoru bırakıyorum (kaza sırasında kamera yanımda değildi.hasar görmedi yani.) O sebepten dolayı satıyorum. Sıfırdan farksızdır. Tüm aksesuarları yanındadır. Yanında ek olarak uzaktan kumandasını veriyorum. Ürünü Almanya'dan aldım. Alalı 12 ay kadar oldu. Uluslararası garantisi vardır. Garmin Türkiye distribütörü Baytekin ile görüştüm. Siz de araştırabilirsiniz.Tercihim ürünün İstanbul içi elden alınmasıdır. Kargo yaparım ancak ödemeyi önden alırım. Güvenen olursa tabii.Takas ve mantıksız teklifler sunmayınız. Şimdilik fotoğraf koyamıyorum. Ama katalog fotoğraflarından bir eksiği yok zaten.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Üsküdar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün GARMIN VIR ULTRA 30 ACTION CAM + GARMIN REMOTE UZAKTAN KUMANDA SATILIK THE NORTH FACE MONTLAR İKİSİ BİR ARADA AİRTİES 5452 MODEM ++ AİR 4410 ACCESS POİNT