Şimdi Ara

garrison invasion quest nasıl alınır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gencay

quote:

Orijinalden alıntı: dahasonra455

lvl 99 oldum sukur ısten vakıt bulduk en sonunda kastık garrisona bıraz el attım ılkında yanıs kurumlar yapmıstım kaldırıp duzelttım ama suan dedıgınızı pek anlamadım soyle bır sey var kapı gırısındekı adamdan questı aldıgımda bı saldırı oldu bayaga bı debelendım saldırı bıttı questı tamamladım ama daha sonra bı saldırı almadım suan full quest yapıyorum 500 mob demısısn ben daha fazla kesıyorumdur cunku dungeon farmlamıyorum pek hemen hemen verdıgı bolgedekı butun questlerı bıtırıp achv alıyorum acaba bu 100 lvl de acılan bı quest mıdır bı acıklamırsınız yanı su garrison bayaga karısık bır ıcraat gibi öğrenene kadar

Her mob olmuyor, olan mobları buradaki haritadan görebilirsin:
    http://www.wowhead.com/guide=2700/garrison-invasions

sagol teşekkürler inceliyorum hemen. İşte yogun calısınca sıkıntı ünideyken cıkan paketleri yalayıp yutardık bılmedıgmız yoktu ama evlendık ıs hayatı gırınce :) hala gerıden gelıyoruz neyse cozerız bazı konular var arastırmak lazım

• Invasion maksimum 3 kişilik mi? 5 kişilik parti ile yapamıyor muyuz?
  • 3 kişiden fazla olunca istilaya uğrayan garrisonda görev başlatılamıyor.
  • Teşekkürler Gencay

Bu arada arkadaşlar bir tavsiye kendi garrisonunuzdan barracka guardınızı koyup arkadaşınızın invasionına onu da götürebiliyorsunuz. O yönü güzel olmuş.

Bir de iron horde invasionında bug varmış sanırım. Sonda vermesi gereken 330 puanı vermiyormuş. 870lerde takıldık.
  • İşler şimdi karıştı, raid grubunda piti tamamladıktan sonra Iron Horde invasion geldi ve bu haftaki 2. invasionım.

Demek ki sınırsız invasion görebiliyoruz garrisonda ama her çantadan bir tane alabiliyoruz.
    Bu arada sabah da Iron Horde yapmıştık ve cidden 1000 yapacak kadar action olmuyor bu invasionda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 30 Kasım 2014; 11:26:02 >
  • Bugünkü yaptığım Magnarok günlüğünden sonra Goren saldırısı geldi garrisonuma. Tek başıma başladım ve bitirdim, 750 civarında puan topladım. Bu saldırıyı nasıl bir başkasıyla yapabilirim ? Saldırı gelince trade chatten vs. birilerini bulup sonra senaryoyu başlatsam olur mu yoksa benimle aynı saldırıları olan adamları bulup onlarla beraber mi yapmam gerek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Bugünkü yaptığım Magnarok günlüğünden sonra Goren saldırısı geldi garrisonuma. Tek başıma başladım ve bitirdim, 750 civarında puan topladım. Bu saldırıyı nasıl bir başkasıyla yapabilirim ? Saldırı gelince trade chatten vs. birilerini bulup sonra senaryoyu başlatsam olur mu yoksa benimle aynı saldırıları olan adamları bulup onlarla beraber mi yapmam gerek ?

Partinde 3 kişi maksimum olmalı. Biliyorsundur partindeki arkadaşlar senin garrisonuna gelebiliyorlar. Kendi üzerlerine sağ tıklayıp leaderin garrisonunu gör derlerse senin garrisonunu görürler. Garrisona gelirken barracka bir bodyguard atayıp onlarıda yanlarına alarak gelebilirler. Ancak senin köyünde gezinen followerlardan 3 kişiden sadece 1i yanına alaiblir. Yani şöyle diyim. Hepiniz Ishalı brracka atadınız 3 player 3 Ishal bir de yanınıza 1 followerla beraber toplam 7 kişi savaşaibliyorsunuz. Tabi ek guardlar filan da var :)

• metamania kullanıcısına yanıt
    Peki bu durumda bahse konu diğerlerinin bir kârı oluyor mu ? Bana geldiği gibi onlara da kutu vs. gidiyor mu yoksa hayır işi için mi gelmiş oluyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Peki bu durumda bahse konu diğerlerinin bir kârı oluyor mu ? Bana geldiği gibi onlara da kutu vs. gidiyor mu yoksa hayır işi için mi gelmiş oluyorlar ?

Tabiki onlarada gelio aynı kutular. Hatta tradede invasion satanlar bile var.
  • hafta sonu 3 arkadaşla 3 ümüzünde iron horde invasionunu yaptık , hiç golda alamadık , botania deniyeceğim

olanlar şuşekilde.
    görevi , Pit de kristal görevini yaparken 3 ümüzde aldık , 5 kişilik guild partisindeydik

iki grup çıkardık hemen 3 kişilik . ( senaryoyu enfazla 3 kişi ile başlatabiliyorsunuz . fazlasına izin vermiyor)

kendi kalenizden bodyguard özelliği olan follower ı getirebilirsiniz , yanınızda takılır size yardımcı olur. tavsiyem 3 dps şeklinde gitmeniz

birisi ana alanı fışkiyenin orası , birisi balıkcı , maden tarafını ve o kapıyı , biriside ana kapı civarını tutuyor olması işinize gelir . vent/muble/veya hengi bir sesli iletişim ile baglantıda olmanız çabuk hareket etmeniz ve diğe bölgelere hemen yardım etmeniz için önemli

ilk önce ana kapıcdan gelicekler onlar öldükten sonra her bölgeden spawn olmaya başlamaktalar,
    aralarda üzerinde kırmızı ok olan özel ve daha güzçü ve daha fazla puan veren düşmanlar gelmekte , öncelik verilmeli.

uzerinde yeşil yanan korkmuş sivilleri town hall a kadar eşlik ediyorsunuz +20 puan .

bu bir süre devam etmekte zaten zaman barı var yanda . bu sure içinde öldürebildiğiniz kadar öldürmeniz gerekiyor , yardım etmeniz gereken sivillere yardım ediyorsunuz ve binalarınız koruyup alabildiğiniz kadar puan alıyorsunuz .

bu süre bittikten sonra kalan elemanları temizliyorsunuz sonrasında rahatlama aşaması başlıyor bu surede kaledeki binaları gezip saglam olalardan puan alıyorsunuz .

normalde buraya kadar 700 puan ve üzeri almak gerekiyor son boss dan 300 daha puan alıp 1000 leyip gold yapmak lazım ama olmuyor en fazla 50 puan geliyor son boss dan .
    offical battlenet forumlarından okudugum ve reddit den okudugum kadarıyla IRON HORDE invasion u gold için ya çok çok zor yada buglı , diğer gruplarını son boss ları 300 puan verirken ( öyle diyorlar ) bu 50 veriyor .son boss dan önce 785 puan yapmıştık sebaryo bitince 835 de kaldık .

haftada birkaç kez yapabilirsinzi görevi(arkadaşa bir haftada ikinci ironhorde invasion görevi geldi oradan biliyorum ) ama drop sadece haftalık aldıgınız sandıgı birdaha alamazsınız. bu hafta bitmeden birde botania deneyeceğim . daha halen gold almadım , alabilirsem ve şansım varsa epic düşürebilirsem raid için güzel olur .
    not : biryerde okudugum kadarıyla "lunarfall inn" tarafında kalan bir mob takıp buga sebebiyet verip o kısımdan yeterli mob spawn olmasını engelliyormuş . dogrumudur nedir bilemedim . kalesinde inn olmayan birilerinde deneyin dogrudur belki .

eger Iron Horde invasion dan gold ile ayrılmak istiyorsanız son boss gelmeden önce 850 puanla bitirmeniz gerekmekte

iyi oyunlar

• Blizzard da açıklamıyor şu Iron Horde olayı bug mı değil mi diye, benim garrisonda var şu an invasion ama bekletiyorum. Yukarıda da yazmıştım raid grubunda pit yaparken geldi.
  • Bende inn yok genede olmuyor. Yani onunla bir alakası yok. 870te filan kaldık biz bossla beraber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metamania -- 1 Aralık 2014; 13:06:34 >
  • hımm dün akşam (salı) bir grupla birlikte botani invasion almak için ugraştık , 3300 civarı rep alcınca (660 tane düşman kesmişiz) invasion questini aldım .bu haftaki 2. invasion questim oldu bu .

bir önceki Iron Hord du , kendimiz kasmamız hahalinde bile 850 civarı puanda kalmıştık ancak silver almıştık
    Botani Invasionda isee daha son boss a gelmeden 1300 puanı topladık . düşman sayısı ıron horde ile karşılaştırılamaz bile . örnek vermek gerekirse iron horde 1 er 1 er gelirken bunlar 5 er 10 ar saldırıyorlar . hiç zoluk çekmeden gold u aldık.

ben önceden silver almış olmamdan dolayı sadece epic canta düştü . ilev 651 warforged silahımda çantadan çıktı :D, mutluyum .

spires of arak ile shadowmoon valley arasında kalan ve denize yakın olan bir böldege farmladık . nehri denize kadar takip edersiniz farm bölgesine gelirsiniz
     garrison invasion quest nasıl alınır?

burada ogre leri falan kesiyorsunuz , sabırlı oluyorsunuz ve görevi alıyorsunuz gerisi kolay .

• Aynı anda 2 invasion olabiliyor mu acaba garrisonda? Bende şu an İron Horde var ama şu bug konusu açıklığa kavuşana kadar yapmayı düşünmüyorum.
  • Will kullanıcısına yanıt
    hocam garrisonda 800 apexis kristal veren görev var onu yapınca mı başlıyor bu invasion questler ?
    onu alınca bir bölgeye yolluyor mobları kesiyorum ama halen başlamadı invasionlar
    nasıl başlatabilirim bu questleri
  • iki tane invasion aynı anda oluyormu bilmiyorum . denemek lazım

görevin geldiği bölger belli , birkaç mesaj üstte tam harita var . oralardaki moblardan yüklü miktarda kesmen lazım . tam sayı yok malesef.

illa o günkü kristal görevinin oldugu yerde yapman gerekli değil . teknik olarak lvl100 olupda sana rep veren ve yukarıdaki haritada ki bölgelerde kesmen yeterli .

kaç adam kestiğini takip etmek isteyenler , ya rep sayınına bakarak ( genelde her öldürdüğünüz için +5 rep ) yukarı aşagı bir sonuca varabilir. 500 diyorlardı ama 600 u geçince benim umudum tükenmişti , tam sıkıldıgım gitmeye karar verdiğim anda geldi görev.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Will

iki tane invasion aynı anda oluyormu bilmiyorum . denemek lazım

görevin geldiği bölger belli , birkaç mesaj üstte tam harita var . oralardaki moblardan yüklü miktarda kesmen lazım . tam sayı yok malesef.

illa o günkü kristal görevinin oldugu yerde yapman gerekli değil . teknik olarak lvl100 olupda sana rep veren ve yukarıdaki haritada ki bölgelerde kesmen yeterli .

kaç adam kestiğini takip etmek isteyenler , ya rep sayınına bakarak ( genelde her öldürdüğünüz için +5 rep ) yukarı aşagı bir sonuca varabilir. 500 diyorlardı ama 600 u geçince benim umudum tükenmişti , tam sıkıldıgım gitmeye karar verdiğim anda geldi görev.

teşekkürler hocam şimdi anladım öncelikle mob kesmek gerekiyor görev için. olmadı kristal görevini alınca kesmeye devam ederim
    birde son olarak kesme işini 3-4 kişiyle yapsak yine bize sayarmı ? yoksa partidekilerin kesitği moba da en az bir kere vurmak gerkeiyor mu ?

• TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Kestiğiniz kaç moba vurduğunuz ile ilgili olay zaten. 500 tane moba dot atsan sonra parti onları kesse olay bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nuke General kullanıcısına yanıt
    evet aynen bu şekilde , o yuzden 5 kişilik grup benim işme daha cok yarıyor. , elemental shaman olarak instant cast ım pek yok , ben cast edene kadar düşmanlar ölmüş olyor . ama mesela hunterlar için falan raid daha uygun ,onlar dalar sen bi multishot çekersin olay biter .
  • Dün shadowmoon clanı gold yaptık achi gelmedi ama epic çanta geldi. Mavi çantadan 651 warforged epic shoulder çıktı. Tekrar anladım ki iron horde da gold imkansız gibi bir şey. Bir de gold yapınca achinin neden gelmediğini anlamadık açıkcası.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.