Bildirim
Gas guzzlers konusu açın lütfen!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
sen aç -
sen neden açmıyorsun -
Oyuniçi video izlemiştim eğlenceli bir oyun.
Bu konuyu Gas guzzlers konusuna çevir işte -
-
Oyunun grafileri baya bi güzel becerebilseydim oyundaki Türkçe müziği paylaşırdım. Ayrıca oyun çok zor bölümüne göre -
quote:
Orijinalden alıntı: ramazanyurt
ne gıcık oyundur arkadaş! tam hızlanıyorum teker teker geçiyorum milleti tak birisi çarpıyor mahvediyor herşeyi :)
zevkli oyuna benziyor ama ilk bölümde rumblepad 2 ile zorlandım açıkcası. 4 den yukarı çıkamadım.sinirlenip bıraktım oyunu :))) ayrıca ne hikmetse oyun zorladı biraz laptopu. 1920x1200 ultra ayarlarda fps 22-26 civarlarında.
Hocam o laptop ' u da zorladıysa milletin işi zor. Bende gtx 480 var oyunun bir bölümünde takılmalar oluyor ve sadece o bölümde var. Tahminimce kürektendir. Zikidrow un kini indirmedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hakuno
Oyunun grafileri baya bi güzel becerebilseydim oyundaki Türkçe müziği paylaşırdım. Ayrıca oyun çok zor bölümüne göre
Hakkatten oyun içinde Türk Sanat Müziği var resmen :D Hafız Burhan'ın sesine benzettim ben ama başkası da olabilir.. -
optimizasyon berbat -
Bu arada oyunun içindeki şarkı Hafız Burhan - Ben Yemenimi Al İsterim.. Soundhound sağ olsun :D -
quote:
Orijinalden alıntı: chronicmaniac
Bu arada oyunun içindeki şarkı Hafız Burhan - Ben Yemenimi Al İsterim.. Soundhound sağ olsun :D
http://forum.donanimhaber.com/m_61152853/mpage_1/f_/key_hafiz+burhan//tm.htm#61152853
ben konu açmıştım ama ilgi görmedi :) -
Şarkı Süper uymuş -
Çok kasıyor oyun optimizasyon gerçekten çok kötü. -
Gamepad sorunu yaşayan var mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X