< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gastroclub üyeliğine (750 TL), 1 yıl macfit hediye (14. sayfa)
-
-
Kesin.Black friday kampanyasiyla almistim.O zamandan beri farkli farkli macfitlere girdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mac fit olayı hala devam ediyor mu
-
yukarda mesajlar var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen hafta gastro aldık, hemen mcfit kodu geldi. Üyelik oluşturduk ve sorunsuz girildi mcfit'e
hocam 1700 e mi aldınız
-
Bugün 23:59'da kampanya bitiyor. Ben aldım.
-
Son güncel kod nedir bir türlü olmadı.
Sanırım erken getirmişler 3400 tl olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güncel durum nedir arkadaşlar?
Aynı hesapla yapmaya çalışınca kod çalışmıyor. Fakat yeni bir telefon numarasıyla kayıt olunca kabul etti bende. Ama dün denemiştim. Şu an çalışıyor mu bilmiyorum.
Kod: 2022
Üyeliği aldım fakat Macfit için ayrıcalığı kullan dediğimde kod vermiyor, ne yapabilirim?
-
Kod aktif hocam. Yıllık üyeliğe normal baktıgımızda hangisi karlı oluyor ona bakmak lazım :)
-
Üye oldum macfit kodu gelmedi, müşteri Hizmetleri telefonu açmıyor. Dolandırıcı ahlaksız bi firma anladığım kadarıyla bankaya harcama itirazında bulunacağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@uA_OzaN hocam sakin olun ben de dün aldım, henüz kod gelmedi. yarın alırız muhtemelen kodları. daha önce de gastroclub sayesinde macfit üyeliği aldım.
----------------------------------------------
@BarzoBerelihocam gastro ile aylığı 140 liraya geliyor. hem de tüm macfitlere girebiliyorsun. bu fiyata macfitin kendi sitesinden alamayız diye düşünüyorum.
----------------------------------------------
@Mert_tatli hocam o farklı bir kampanya. biz vip üye değiliz. bize uygulamadaki mesajlar kısmında macfit promosyon kodu gelecek. o şekilde kullanacağız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luck runs out -- 9 Ocak 2022; 18:17:47 > -
Macfit kodunu gönderince ne zaman kadar aktifleyebiliyoruz
Ne kadar süre verir tahminen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 ay yazıyordu açıklamada.
-
Axesste 3 ücretsiz 3 taksit vardı değerlendirmek isteyen olursa haberi olsun
Müşteri hizmetler ne aramalara ne de canlı chat’e dönüş yaptı. Sosyal medyadan da dönüş alamayınca linkedin’den co-founder’larına yazdım o şekilde dönüş yaptılar. Ptesi göndereceklermiş kodları.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X