Bildirim
Gastroclub üyeliğine (750 TL), 1 yıl macfit hediye (18. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hediye olarak verilen 1 yıllık ücretsiz gastoclub üyeliğini satıyorum. Normalde üyelik ücreti 4000 lira. 1 yıllık ücretsiz üyelik sağlayan kod olarak verilecektir kendi hesabınıza tanımlayabilirsiniz. ücret 1000 lira. Dm atabilirsiniz
-
Macfit olmadan hiçbir olayı kalmadı. Kahve hediyesi kalktı, fix menü vardı birkaç restoranda o da kalktı. Saçma sapan bir halde kaldı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu sene macfitli kampanya olmayacak gibi görünüyor.Geçen sene ocak ayında yapmışlarmıydı? Macfite ocak zammı gelmeden halletmek istiyorum
-
Güncel 12 ay gastroclub+ macfit 14.000 liraymış, gün içinde görüştüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Macfit li üyelik şu an 28k gözüküyor, bir avantajı kalmadı sanırım?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu ay sonunda bitiyor üyeliğim üstteki arkadaşın dediği gibi 28 k görünüyor gastropay müşteri hizmetlerini aradığımızda ekstra bir indirim tanımlıyorlar mı bilgisi olan var mı?
Gastropay macfit’li pakete %50 indirim yapıyor. Yıllık üyelik 18 bine geliyor.
Mevcutta gastroclub üyeliği olan bir arkadas bana Royal Canin mama indirim kodu verebilirse çok makbule geçer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X