Şimdi Ara

[BİTTİ] [ÖDÜLLERİN ÇEKİMİ AÇILDI!!] Gate.io - YATIRIMSIZ 15$ DEĞERİNDE Vita İnu Token Kazan! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Hocam benim üyeliğim yeni değil daha önceden üye olmuştum, sizin üyeliğiniz yeni olduğu için Gate size bonus vermiş olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EDIT: Adminle görüştüm bazı arkadaşların tokenlerinin gelmediğinden bahsettim. Oylama bitmeden geleceğini, incelemelerin devam ettiğini ve beklememizi söyledi. Oylama 22 Ağustos'ta bitiyor. Soruları olan telegramdan vinuturkey hesabına yazabilir. Etkinlik ekibin yaptığı bir etkinlik olduğu için borsaya falan ticket açamıyoruz malesef.

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Admine sordum etkinlik bitene kadar inceleme yapılıp yatırılacak dedi hocam. Edit koydum okuyabilirsiniz.

• ACİL ACİL ACİL BAKIN

Arkadaşlar çok ilginç bir olay yaşandı, Vita gelen hesaplara Volt inu (VOLT) tokenler de atılmış 8$ lık. İkisinin de çekimleri açık Mexc ye çekip satabilirsiniz.

• Toplamda 21$ lık ödül kazandık, alanlar varsa afiyet olsun

[BİTTİ] [ÖDÜLLERİN ÇEKİMİ AÇILDI!!] Gate.io - YATIRIMSIZ 15$ DEĞERİNDE Vita İnu Token Kazan!

• Konuyu açmışsınız ama sizden başka kimseye gelmemiş, size özel bir durum gibi görünüyor.

• Hocam yazdığınızı görünce baktım bana da Volt ve Revolt gelmiş. Vinu'dan gelen giden yok.

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi, olaylar çok ilginç. İlk defa başıma böyle birşey geliyor, sadece nemalanmamız adına kendim yaptım ve buraya da attım. Buradan bazı arkadaşlara geldi, kimine sadece Volt, kimine de Vinu gelmiş. Tamamen ekibin keyfine kalmış bir etkinlik oldu malesef. Keşke borsa düzenleseydi de ticket falan atabilseydik.

Tamamen ekiplerin kendi projelerini listeletmek için manüpilasyonu oldu. Sanırım ilk yapanlara sorunsuz göndermişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhmlpy -- 23 Ağustos 2022; 0:46:53 >
  • turuncu8 T kullanıcısına yanıt

O kadar saçma bir etkinlik yapmışlar ki çorba olmuş resmen hocam. Ne geldiyse çekip satıcaz artık yapacak birsey yok [BİTTİ] [ÖDÜLLERİN ÇEKİMİ AÇILDI!!] Gate.io - YATIRIMSIZ 15$ DEĞERİNDE Vita İnu Token Kazan! 

• Benim bazı arkadaşlarım benimle aynı anda yaptı kimine gelmiş ikisi de, kimine sadece vinu gelmiş hatta bir tanesine 2 kere vinu gönderilmiş. Ne olduğu belli değil yani şans işi oldu biraz...

• hocam etkinlik devam ediyor mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2ceyrekkokorec kullanıcısına yanıt

Bitti hocam bugün listenene kadardı

• Bir kaç gün gecikmeli gelmişti. Konu sahibine teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.