Arkadaşlar, tavsiye vermeye geldim. Değerlendirip değerlendirmemek tabii ki sizin seçiminiz. Son aylarda sessiz ve derinden ilerleyen bir kripto para platformundan, Gate.io’dan bahsedeceğim. 2014 senesinde kurulmuş, işlemler bu aralar günlük 1 milyar dolar sınırını zorlamakta. Gate.io’nun diğerlerinden farklı tarafı, Startup bölümü ve bu bölümün çok aktif olması. Gün aşırı umut vaadeden projeler çıkıyor. Değerlenmesi muhtemel yeni bir kripto paranın ilk sahibi siz oluyorsunuz. Neredeyse kuruş maliyetlerle. Gt token’ı görmüşsünüzdür zaten, 3$ seviyesini geçti. Gt bu platformun bnb’si. Değerlenmesinin sebebi de Gate.io’daki girişimlerin son zamanlarda yüksek prim yapması. Bir taraftan gt ile yatırımlar yapıyorsunuz, bir taraftan da Gt değerleniyor. Anlayacağınız, burada bir tren var. Bu treni kaçırmamak lazım. Umarım faydası olur. Bana da faydası olması için buraya indirimli giriş linkini bırakıyorum. https://www.gate.io/signup/3241619 İndirimli kayıt olun, boşu boşuna fazla işlem ücreti ödemeyin (Kapalı yazıyor ama değil, orada bir aksaklık var.) + bazı görevlerle işlemleriniz için 90$ bonus var. 800 tane civarı değişik kripto para var, piyasada rekor olabilir. Mutlaka incelemenizi öneririm. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim