Arkadaşlar, tavsiye vermeye geldim.
Değerlendirip değerlendirmemek tabii ki sizin seçiminiz. Son aylarda sessiz ve derinden ilerleyen bir kripto para platformundan, Gate.io’dan bahsedeceğim.
2014 senesinde kurulmuş, işlemler bu aralar günlük 1 milyar dolar sınırını zorlamakta. Gate.io’nun diğerlerinden farklı tarafı, Startup bölümü ve bu bölümün çok aktif olması. Gün aşırı umut vaadeden projeler çıkıyor. Değerlenmesi muhtemel yeni bir kripto paranın ilk sahibi siz oluyorsunuz. Neredeyse kuruş maliyetlerle. Gt token’ı görmüşsünüzdür zaten, 3$ seviyesini geçti. Gt bu platformun bnb’si. Değerlenmesinin sebebi de Gate.io’daki girişimlerin son zamanlarda yüksek prim yapması. Bir taraftan gt ile yatırımlar yapıyorsunuz, bir taraftan da Gt değerleniyor.
Anlayacağınız, burada bir tren var. Bu treni kaçırmamak lazım. Umarım faydası olur. Bana da faydası olması için buraya indirimli giriş linkini bırakıyorum.
https://www.gate.io/signup/3241619
İndirimli kayıt olun, boşu boşuna fazla işlem ücreti ödemeyin (Kapalı yazıyor ama değil, orada bir aksaklık var.) + bazı görevlerle işlemleriniz için 90$ bonus var. 800 tane civarı değişik kripto para var, piyasada rekor olabilir. Mutlaka incelemenizi öneririm.
CoinMarketCap’in 4 adet ödülü
- Helium (HNT) (50 adet cüzdanıma geldi - 5$)
- Orchid (OXT)
- The Sandbox (SAND) (250 adet dağıtılmış, benim sıram henüz gelmedi - 10$)
- The GRAPH (GRT)
Başlamadan önce not: Bu gönderi özelinde adı geçen coinlerin ve CoinMarketCap’in referans kampanyası yoktur.
Başlayalım;
İlk olarak Binance üyeliğiniz olması gerekiyor, eğer yoksa aşağıdan kayıt olabilirsiniz. (Referanslıdır, dilerseniz referanssız kayıt olun)
https://accounts.binance.com/tr/register?ref=BS0041OC
Size Binance kimlik numaranız sorulacak ve sıranız geldiğinde ödülleriniz de oraya tanımlanacak.
Daha sonra ise www.coinmarketcap.com/earn adresine gidiyoruz.
Kısa adıyla CMC, kripto paraların Google’ı. Merkez üssü diyebiliriz. Earn programları ile bazı projelerin reklamı yapılıyor ve coinleri dağıtılıyor.
Buraya kayıt oluyoruz. Earn programına ve CMC’ye kayıt olun ki ileride verilecek ödülleri de kaçırmayın.
Bu işlemleri tamamladıktan sonra projelerin 1 dakikalık kısa videolarını izleyecek, basit bir quiz olacaksınız. Cevapların bazılarının yanlış olması önemli değil. Daha sonra ise formu doldururken CMC’ye kayıt olduğunuz mailinizi ve Binance kullanıcı numaranızı ileteceksiniz. Daha güzel bir yönlendirme zaten sayfada var.
Herkese bol kazanç dilerim. (GRT’ye dikkat ;) )
Merhaba arkadaşlar.
Binance borsası, komisyon oranlarını kayıt olan ve kayıt ettiren arasında paylaştıran bir program başlattı.
Referans olan kişi, refere ettiği kişi ile istediği oranda kazancını paylaşabiliyor, iki taraf da kazanç sağlıyor.
Ben kendi adıma, referansımla işlem yapan kişilerle gelirimi yarı yarıya paylaşıyorum, kazancımın yarısını iade ediyorum yani.
https://accounts.binancezh.pro/tr/register?ref=E6J41XEZ Hazır kripto paralar uçuş halindeyken linkten kayıt olabilirsiniz. Siz de referans olduğunuz kişilerle, gelirinizin seçeceğiniz bir yüzdesini paylaşabilirsiniz.
Herkese bol kazançlar diliyorum.
Herkese benden 3-4$ değerinde BTC kazanma yöntemi
|
Coinex-Herkese hemen 4$ değerinde 100 CET-Bekleme yok.
|
Coinex-Herkese hemen 4$ değerinde 100 CET-Bekleme yok.
|
Boğa piyasası göz mü kırpıyor?
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 44
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.631 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Finans Forumları