Gateway-Creator-Series-15-6-FHD-Performance-Notebook 699dolar..
-
-
Gateway Creator Series 15.6" FHD Performance Notebook, Intel i5-10300H, NVIDIA 2060 RTX, 8GB RAM, 256GB SSD, Xbox Game Pass for PC, HD Webcam, Cortana, Windows 10 Home, Google Classroom Compatible
-
türkiyeye göndermiyor değil mi
-
Hayır hocam tanıdığın varsa gelirken gwtirebilir...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu mağazayı ve bu markayı tavsiye edebilecek biri var mı? bir de bu sitede filtreleme yapınca bu laptop gelmiyor
-
Amerikapostam ile kargo gümrük dahil 6600 - 6700 tl ye geliyor. Param olsa kaçırmazdım. Amerikapostam.com amerikada size bir adres veriyor ve o adrese alışveriş yapıyorsunuz gümrük ve kargo fiyati veriyor size gelen ürüne ve fiyatına göre. Bu ürün için 200 dolar kargo ve gümrük çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknct -- 30 Aralık 2020; 10:36:12 > -
Bu mağaza hangi ülkede. İtalyaya yakinim gidip laptop alacak bana, tavsiyeniz var mi
Laptopu italyaya gondertsem ordan biri alip valizine koyup trye getirse gumruk vergisi odemem degil mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yattarali -- 30 Aralık 2020; 14:52:20 >
Urun amerikada satılıyor. Italyaya da gönderim yok yani -
Amerikapostam dediğin yer gonderse?
Bilmiyorum dostum. Amerikapostam ile alışverişim olmadi. Sorabilirsin mail atıp hızlı yanıtlıyorlar -
myus.com tavsiye ederim laptop kargoları 50-70 dolar civarı tutuyor türkiyeye, gümrük ile siz uğraşıyorsunuz ama
acer nitro aldık daha kargolanmadı ama 2060 olsun diye bunu alsammı diye düşünmüyor değilim, 20-40 dolar fazla olacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X