Şimdi Ara

ACER ES1-131 NX.MYGEY.001 CEL N3050 2GB/32 GB EMMC/11.6'/W10 NOTEBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
2.964
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/acer-ao1-132-c4rs-intel-celeron-n3060-1-6ghz-2-48ghz-2gb-32gb-ssd-11-6-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000002LKUH

benzer özellikte bir laptop şuanda 200 lira indirimle 649 liraya geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusi07 -- 6 Ocak 2017; 23:38:52 >
  • https://m.donanimhaber.com/videolar/Asus-TP200SA-ikisi-bir-arada-dizustu-incelemesi.htm

Bu linkte aynı ozellikteki asus marka cihazı görebilirsiniz altta bir yorum bırakmıştım. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
  • efekan_02 kullanıcısına yanıt
    Hocam hafıza konusunu elestirmisler okul için böyle bi cihaz lazım oyun öncelik değil ne dersiniz
  • Su an fiyatlar degismis iki bilgisayarinda 650 ye varmi baska guzel bisey

Edit: hepsiburada 200 tl devam ediyormus. Tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 7 Ocak 2017; 0:46:37 >
  • arkadaşlar bu celeron işlemciler atom gibi mi? atomdan iyi mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hafıza baya yetersiz mesela benim bilgisayarda hiç bir şey yüklü değil chrome hariç ama yeterli alan olmadığı için guncelleme yapamıyor. Güncelleme falan da önemli değil de bana sadece internette gezinirken yeteri kadar hızlı olsun tmm demiştim ama en azından benim açımdan sonuç hüsran. Haftada bir kere ya açarım ya açmam öyle bi köşede duruyor. Lg g3 telefonum var bu ondan daha hızlı olduğu için bunda takiliyorum. 4-5 yıl önce atom n570 işlemcili 10 inchlik küçük laptop almıştım onun fansız ve dokunmatik modelini çıkarmışlar ama ondan baya memnundum yeni yeni iş gormez olduğu için onu rafa kaldırdım. Velhasıl ben pişman oldum önermiyorum bir tek artısı o da en az 8 saat batarya omru
  • Bu işlemciler cok dandik. Ben olsam ucuz diye almam. Isinmiyor, fan yok tamam. Ama bi tutuk kardesim bilgisayar.
  • şu sadece işlemci ile hdd si olan 2gb bilgisayara 500tl bile çok. ucuz gibi görünüyor ama sana tek verdiği şey tarayıcı. bununla face de dolaşmak bile zulüm hele windowsun arka planda bir işlem yaptığı ana denk gelirsin hemen bir alışveriş yapman bir bilet alman gerekir. vallahi kırarsın makinesi. 600 700 lira az paramı ya. 1000 liraya harici ekran kartlı i3 birsürü bilgisayar düştü çok yakın zamnlarda yine düşer. ben telefondakileri pc ye yedekleyim 1 mynet iki video başka hiç işim olmaz diyen adam alsın başka hiç bir iş yapmaz 2 tane tarayıcıyı aynı anda aç mynet youtube delirir makine. başka bişey demiyorum. niye satıyorlar şunları dolandırıcılık resmen ya bunların adı bilgisayar olamaz. bilgisayamaz bunlar.
  • bi zamanlar 500- 600 liraya satılıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yener94

Hocam hafıza konusunu elestirmisler okul için böyle bi cihaz lazım oyun öncelik değil ne dersiniz

Hocam bunun yalnızca hdmi bağlantısı var. Projeksiyonunuzun hdmi bağlantısı olup olmadığına bakınız.Okullarda genelde vga bağlantılı cihazlar var.
  • Bunlara ram ekleniyor mu arkadaslar elimde ram var bir suru buna taksam ise yarar mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulcelik B kullanıcısına yanıt
    Hdmı To Vga Kablo Çevirici Dönüştürücü ile çözebilirsiniz. Dönüştürücünün fiyatı 15-50 tl arasında.  ACER ES1-131 NX.MYGEY.001 CEL N3050 2GB/32 GB EMMC/11.6'/W10 NOTEBOOK

Ben iki yıl önce alınalı 15 gün olmuş aynı model bilgisayarı 100 tl eksiğine almıştım. İlk sahibi öğretmenmiş ve aynı sebepten satmış.

Bendeki ilk versiyonunun kronik sıkıntısı touchpad kilitlenmesiydi.

32 GB az olmakla birlikte günlük işinizi görebilir, sarsıntıdan zarar görmüyor, açılışı normal HDD'li notebooklara göre daha hızlı, fansız olduğu için normal kullanımda 6-8 saat pil ve sessizliği de cabası.

Ağırlığı ise yanınızda taşımak için ideal, bir notebookun neredeyse 1/3'ü.

Eğer içinde SATA girişi olsaydı sonradan takılacak SSD ve 4 GB ram ile fiyat performans canavarı olurdu.

• Bende de var aynı cihaz ama hafıza sıkıntı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.