ben aracıma iki ay kadar önce istanbul ümraniye yunusoğlu otomotivde ramses marka sıralı otogaz taktırdım depomu fullediğim zaman göstergeden bir gaza bir benzine geçtiğini gördüm servise bu durumu bildirdiğim zaman bana deponun içinde şamandıranın arkasında bobin olduğunu ve bunun sökülmesi gerektiğini söylediler, benim anlamadığım ise bu parça gerekli değilse neden sisteme takılmış. birde servise bu parça sökülürse bana zararının olup olmayacağını sodum iki türlü gaz kesme olduğunu ve bu parça söküldüğünde sadece aracın ön kısmından gazın kesileceğini ve zararının olmayacağını söyledi, şimdi soruyorum depoyla beyin arasında bir kaçak durumunda gazı ne kesecek? benim güvenliğim nerede kaldı? bu nekadar bir tedbisiz çalışma nekadar vudum duymazlık hemen arızalı parçayı sök at sorunu çözmek yok kısa yoldan halletme şekline gidiliyor.
selam arkadaşım araç markası nedir
seni yolmaya çalışıyorlar ramazan ayı olmasa bişey derim onlarada ama neyse
lada vega 2000 model
selamlar,sakın öyle birşey söktürme dostum.aynı sorun ilk depoyu fullediğimde benim başıma geldi,aynı yerde montajı yaptırmıştım.ordaki usta benim emniyet ventilinin içindeki nüveyi sökmüş.bende üretici firma şimşek otogazla görüştüm,yeni şamandra gönderdiler değiştirdik.oradaki ustanın lafına kanıpta sakın parça falan söktürme,sonuçta o parça güvenlik olarak takılmış.
Ustaya göre güvenlik önemli değil anlaşılan... Usta Nuh ustamı yoksa?
quote:
Orijinalden alıntı: receppal
selamlar,sakın öyle birşey söktürme dostum.aynı sorun ilk depoyu fullediğimde benim başıma geldi,aynı yerde montajı yaptırmıştım.ordaki usta benim emniyet ventilinin içindeki nüveyi sökmüş.bende üretici firma şimşek otogazla görüştüm,yeni şamandra gönderdiler değiştirdik.oradaki ustanın lafına kanıpta sakın parça falan söktürme,sonuçta o parça güvenlik olarak takılmış.
Bende nuh ustaya aracımı gösterdim iyi bir arkadaş benim sorunumu çözdü memnun kaldim ama söylediği yanlış şimşekotogaz parça konusunda sıkıntı yaratmaz neden öyle yaptı acaba peki sonuç Ne oldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme