Şimdi Ara

GAZ BASINCI SORUSU İPTAL OLABİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.egitimajansi.com/haber/lysde-yanlis-soru-iddiasi-haberi-30467h.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fazla umutlu değilim.ÖSYM bir kılıf bulur soruya
  • Dilekçeyi gerekli bilgileri vererek verdim. İptal olmazsa bile ben üzerime düşeni yaptım rahatım ha bu soru yüzünden istediğimin altında bir yere gidersem de yapacak bir şey yok. Ama ben iptal olacağını düşünüyorum.
  • üçgen esitsizliğinden ettiyse bunu 100 de 100 iptal etmesi lazım bio sorusunu bilmem
  • Kesinlikle iptal olması lazım.
  • Parantez içinde bilgi vermediği için kesinlikle yanlış bir soru ama iptal olur mu orasını pek sanmıyorum.
  • bu soru kesinlikle hatalı. Havanın kaldırma kuvvetinin ihmal etmezsen soru başka çıkar ve ben böyle sorularda gayet çözdüm, ihmal edildiği sorularda çözdüm. Palmeden bir soruyu diğer konuya koydum (o soruyu lise fizik hocam çekmiş ben çekmedim) soru net hatalı bir sorudur.
  • Ben zaten itiraz dilekçemi vermiştim, hayırlısı.

• Soru doğru beyler dağılın.ben doğru yaptım standart sapmadan kaç puan alırım doğru yapan çok az çünkü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gazın kaldırma kuvvetini düşündüğüm için yanlış yaptım bu soruyu.
  • Doğru yaptım ama iptal edilmesi lazım.
  • Keşke herkes sizin gibi olsa doğru yapıp da hatalı diyenleri tebrik ediyorum dürüstlük böyle birşey :)
  • kesinlikle o 2 soru iptal edilmeli....
  • Arkadaşlar ösym fizik sorusunun cevabına ne demiş ? Linkte E şıkkı diyor ama o ösym'ye göre mi, oradaki hocaya göre mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolores O'Riordan -- 25 Haziran 2014; 17:22:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dolores O'Riordan

Arkadaşlar ösym fizik sorusunun cevabına ne demiş ? Linkteki linkte E şıkkı diyor ama o ösym'ye göre mi, oradaki hocaya göre mi ?

Ösym ye göre

• keşke iptal edilse, umudum yok ama
  • Daha neler vardır eminim sadece %20sini görüyoruz onun da %20si hatalı zaten
  • bence keşke diyeceğimize itirazımızı bildirmeliyiz.eğer herkes itiraz ederse ilgilenmek zorunda kalırlar.fazla vaktimiz yok,üç beş güne sonuçlar açıklanır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sipahi2014 S kullanıcısına yanıt
    sen yaptın diye doğru mu oluyor yarım akıllı
  • iptal edilmesi gerekiyo bence ikisinin de
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.