Şimdi Ara

Gaz dan ayagimi cekince sagdan cızırtı geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2009 Clio 1.5 DCI aracimda birkaç gündür gazdan ayağımı çektiğinde sağ taraftan cızırtı şeklinde bir ses geliyordu bugün ustaya götürdüm fren balatalarindan olabileceğini söyledi balatalari söktü hakikaten balatalari neredeyse tamamen bitmiş gibiydi,balatalari değiştikten sonra deneme sürüşü yaptı ben de yanındaydım herhangi​ bir ses gelmedi ,şimdi oğlumu hastaneye götürürken ses aynen devam ediyordu, ses neden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olabilecek var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ekzosu kontrol ettirin
  • Plastik sesi olmasın , kapıdan vs

• hocam turbodan da olabiliyor o ses.
  • Vites kolunda titreme var mi? Bizde de 3. vitesteyken ayni sorun var. Vites kolu titriyor ve cizirti geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luferyus -- 27 Mayıs 2017; 10:34:6 >
  • Twin Turbo kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım kapıdan değil sanki metalik bir şey den geliyor ses

• NecronLord kullanıcısına yanıt
    Benim de aklımdan geçmedi değil ama sadece sağ taraftan cızırtı geliyor gibi yine de egzozu kontrol ettireceğim

• Vites kolu titremesi yok şimdilik hocam inşallah da şanzıman ile ilgili değildir zaten

• Yağmurda daha da belirgin oluyor değil mi? Amortisör başlarından olabilir, gazdan ayak çekildiğinde öne yığılma olduğundan oradan bir ses gelebilir diye düşünüyorum. Benim araçta da benzer bir ses yağlanarak çözülmüştü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.