Şimdi Ara

Gaz & Fren Pedalı Bölgesinde Yağlanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    (Aracım A3 2011 model 1,6 Attract. Auto.)
    Aracımda fren pedalının demirinde ve gaz pedalının dibinde resimlerdeki gibi terleme benzeri spreyle sıkılmış gibi hafif bir yağlanma var. Üst tarafları yokladım bir yağlanma akışı göremedim. Tadı böyle şekerli gibi. 😊 Sizce neden olur? Pedalların üst tarafında petek falan mı var acaba? Antifrizli su olabilir mi bu? Hidrolik olmasından korktum ama eksilme yok seviyede bir de hidrolik daha acı olur sanırım. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• geçmiş olsun

servo patlamış

yan sanayi 600₺ orjinal 2700₺ + 570₺ işçilik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Hocam maaşallah nokta atışı teşhisi koymuşsunuz. Sanırım başka bir ihtimal yoktur değil mi? Çok kritik bir arıza mıdır? Arabayı çok gezdirmeyim mi dersiniz?

• Oesqure O kullanıcısına yanıt
    sadece tahmin çünkü orada yağ atabilecek fren sistemi var

fren sistemi olabileceği düşüncesiyle önce fren hidroliği normal seviyede mi kontrol edin sızıntı yeni ve az ise fren hidroliğinde belirgin azalma olmaz

kontrol etmek için çalışırken freni pompalayın

ıslaklık artarsa sorun fren demektir

sonra ustaya gösterin

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler detaylı yanıtlarınız için. İlk fırsatta ustaya göstereceğim. Umarım yüksek masraflı önemli bir sorun çıkmaz. Tekrar çok teşekkürler...

• Tadına niye baktınız hocam, Allah iyiliğinizi versin

• nitemm_96 kullanıcısına yanıt
    Ya sorma hocam forumun birinde adam aynısını yaşamış. Tatlı ise kalorifer peteğinden sızan antifirizli su; ekşi ise hidroliktir yazmıştı. Denize düşünce yılana sarıldım anlayacağınız.. 😔

• Fren Ana Merkez Silindiri Bozulmuş olabilir. Garantili ise Garantiden değişir degil ise ATE olani sanirim 600lira civarinda ATEB200165

Görmeden yapilan yorumlar ne kadar emin de olsa iyice araştırın.

Kolayca degisebilen bir parca yedek parcada fren sistemlerinde ATE tercih edin.

Fren silindirini ağzınıza sürmeden takmanizi tavsiye ederim. Hazir degisim yapilirken fren hidroligini de yenilemenizi oneririm. İçilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 15 Nisan 2018; 23:13:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ediyorum hocam. Bu marka üzerinde özellikle duracağım. Umarım öngördüğünüz gibi düşük maliyetli basit bir arızadır. Tekrar çok teşekkürler...

• Oesqure O kullanıcısına yanıt
    ATE en iyisidir, TRW ve Delphi ayni seviyededir. (500 , 300,250) gibi hidiyor gordugum kadariyla sizde internette fren merkez silindiri diye marka modelinizle aratabilirsiniz.

• Sagdaki cikintidan akinti yapar,

https://youtu.be/1XzvfnuwC1Q

• arkadaşlar fren pedalına yüklenince ıslık sesi geliyor, benzer sorunmu yoksa whestinghouse mu ??? teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.