Şimdi Ara

Gaz Verince Amerikan Parklar Sönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Scooter tarzı motorsikletime ayarlı amerikan park uygulaması yaptım. Motorsikleti çalıştırınca her şey normal. Güzel bir şekilde yanıyor ama gaz verince amerikan parklar sönüyor. Bunun sebebi ne olabilir sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siz kendiniz mi yaptınız ,eğer siz yaptıysanız şemayı verin bakalım ,büyük ihtimal ile pik akımından dolayı bloke oluyordur. Filtre yapmanız gerekir.
  • Alternatörün konjektörü arızalı olmasın, devrede koruma varsa yüksek voltaj gelince akımı kesiyordur. Konjektör arızalı olursa motor devri arttıkça alternatör besleme üst sınırını aşar...
  • egealtay kullanıcısına yanıt
    Oto elektirikçisinde yapıldı ben bu durumu sonradan fark ettim çünkü motor çalışınca hiç bir sıkıntı yok modülden açıp kapanıyor. Işığın şiddeti azalıp yükseltilebiliyor. Yani bağlatıda bir sıkıntı yok. Nasıl bir filtreleme yapabilirim, nasıl bi parça almam gerekiyor?

• mustyyyyy kullanıcısına yanıt
    Modül entegre içeriyor koruma birimide olabilir içinde. Hatta voltaj regülatörü de var galiba içinde. Fazla akım geliyorsa ondan kapanıyor olabilir dediler. Fazla akım alternatör konjektörü bozuk olunca mı gelir?

• quote:

Orijinalden alıntı: V1TR10L

Modül entegre içeriyor koruma birimide olabilir içinde. Hatta voltaj regülatörü de var galiba içinde. Fazla akım geliyorsa ondan kapanıyor olabilir dediler. Fazla akım alternatör konjektörü bozuk olunca mı gelir?

Konjektör bozuksa gaz verince voltaj aşırı yükselir, scooter in farlarına bakın gaz verince aşırı parlama oluyor mu? Şarj çıkışını ölçtürürseniz kesin sonuca varırsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    motor gaz verince stop ediyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.