140m para vardıı.once 2 tane chıtın +1 rebıth vrdıı onları bastım yandı.Sonra gittim 2 tane +7 claver aldım bastım yandıı.3 tane +5 chıtın aldım basıtm yandı en son +7 priest chıtınaldım +7 bastım yandı.6m para kaldı.Ama hıc uzulmedım sansımızı denedık en azından :)
bu işleri .. sahurda yapın şu aralar çok ballıyım ne basıyosam sahurda basıyorum .. nazar değmesin tü tü
zaten önemli olan oyunu ''zevk alarak'' oynamaktır...lwl np clan cart curt yalan
oyunu braktgnda elnde hçbşe kalmıo,belki char satarsan bi miktar YTL olur ama o da zaten premium cash gb ye verdigin paralara denk...
zevk almaya bak...
quote:
Orjinalden alıntı: macgdestor
zaten önemli olan oyunu ''zevk alarak'' oynamaktır...lwl np clan cart curt yalan
oyunu braktgnda elnde hçbşe kalmıo,belki char satarsan bi miktar YTL olur ama o da zaten premium cash gb ye verdigin paralara denk...
zevk almaya bak...
aynen oyle.kımısı upgrade yapar yanar ıtemı kendıne zarar verır baskasına çatar falan.Bn onlara ornek olayım deıdm
Geçmiş olsun
quote:
Orjinalden alıntı: Per4mance*
Geçmiş olsun
gecmıs olmasın saglık olsun
quote:
Orjinalden alıntı: _Pet_Mage_
quote:
Geçmiş olsun
+1
quote:
Orjinalden alıntı: macgdestor
quote:
Orjinalden alıntı: _Pet_Mage_
quote:
Geçmiş olsun
+1
Geçmiş Olsun gazıma Geldin ama
quote:
Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif
Geçmiş Olsun gazıma Geldin ama
evt ayrankafayaptixD nin gazına geldık olsun canın saolsun kardesım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme