Şimdi Ara

gaza geldim yardım lütfen :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kasamın içinde işlemci olarak E8400 kullanıyorum da overclock potansiyeli yüksek bi işlemci olduğunu duymuştum biyerden, sistemim sistem panelinde yazıyor, bana overclock yapmayı öğretecek birine sonsuz minnet borcum olucak şimdiden teşekkür ederim :D MSI'ın dualcore center isimli programıyla 3,5 GHz yaptım, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ^^

• anakartın modeli ne MSI ? bu konuyu incelersen iyi şeyler öğrenebilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_22460774/tm.htm
  • sistemim sistem panelinde yazıyor demiştim ama anakart MSI P43T-C51. neler yapılabilir?
  • ağustos ayı geçtikten sonra gaza gelsen iyi olur.havalar aşırı sıcak.soğutucun stok sa ve kasa içi havalandırman iyi değilse hele hiç bulaşma.
  • Merhaba Sonoluminescence. _prozac_ hocam haklı.Ocz vendetta bile bu sıcaklarda yeterli gelmeyebilir.Hele odan batıya bakıyorsa (benim ki gibi) klima avantajın yoksa bence 1-2 ay bekle.Nasıl olsa kışın Ankara soğuğunda güzel değerlere ulaşırsın.Selamlar.
  • o/c yapmak için acele etme bence arkadaşların dedikleri gibi soğutma önemli ayrıca o/c yaparken sorunlarla karşılaşırsın illaki kış gelene kadar o/c nedir nasıl yapılır sisteme ne gibi faydası ve zararı vardır mevcut sistemde o/c ne kadar elverişli olur bunları bilen lazım nette hep şunu okurum tecrübesizce yapılan overclock faydadan çok zarara sebep olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.