Şimdi Ara

Gazetecilik öğrencileri veya mezunları buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gazetecilik bölümü son sınıf öğrencisiyim. Forumda varsa bölümdaşlarımla tanışmak isterim. Medya sektörünün zor günler geçirdiği bu zamanda ilerisi için neler düşünüyorsunuz ya da mezunsanız şu anda nerede çalışıyorsunuz ? Planlarınız neler ? Eğer yeteri kadar kişiye ulaşırsak whatsapp grubu oluşturabiliriz, kendimizi geliştirme amaçlı haber sitesi kurabiliriz vs.

• Hocam bu bölüm öylesine okunur mu yani 4 yılık diploma için. İstanbul üni sinde özelikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacob Snell -- 5 Kasım 2018; 16:49:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okunur, kolay bölüm. En yüksek puanlı devlet üniversitesi İstanbul üni bildiğim kadarıyla.
  • Altay. kullanıcısına yanıt
    Hocam kolay diyorsunuz yani. Tek korkum benim böyle siyasetle filan alakam yok, çok zorluk çekermiyim.

• mezunlar garanti sarı basın kartı alabiliyor mu
  • Normalde gazetecilik öğrencisinin ülkenin gündeminden haberdar olması lazım ama illa siyasete ilgili olacak diye bir şey yok spor, magazin, kültür-sanat gibi alanlara da yönelebilmek mümkün. Yani okuması kolay bir bölüm dersler zorlamaz sık sık sunum ve röportaj ödevi verirler.
    Sağol varol hocam, gündemi takip ederim ama öyle her şeye muvaffak değilim. Sözelde okuyacak bir şey yok pek maalesef. Bakalım artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4861A3F88

mezunlar garanti sarı basın kartı alabiliyor mu
    Hayır, öncelikle bir basın kuruluşunda çalışıyor olmak lazım. İletişim fakültesi mezunları için de 12 ay basın kartı bekleme süresi var.
    sen mersin de öğrenci değil msin yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacob Snell

Sağol varol hocam, gündemi takip ederim ama öyle her şeye muvaffak değilim. Sözelde okuyacak bir şey yok pek maalesef. Bakalım artık.
    Evet hocam sözelde seçenekler kısıtlı maalesef. Hakkınızda hayırlısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuklacini

sen mersin de öğrenci değil msin yav.
    Ben hayatımda hiç Mersin'e gitmedim hocam hayırdır nereden çıktı :)
    benim mersin kyk da kalan arkadaşımın oda arkadaşı son sene sizle aynı bölümü okuyor.Tutturma olasılığımı denedim tuttu ama neyi
  • kuklacini kullanıcısına yanıt
  • Selamlar bölümdaşlarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Degad

Selamlar bölümdaşlarım
    Selamlar. Hangi okuldasınız, kaçıncı sınıftasınız ? Mezun olduktan sonrası için düşünceniz ne hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altay. -- 5 Kasım 2018; 20:13:6 >
  • Degad kullanıcısına yanıt
    Mersin üni mi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Altay.

Selamlar. Hangi okuldasınız, kaçıncı sınıftasınız ? Mezun olduktan sonrası için düşünceniz ne hocam ?

Alıntıları Göster
    Sakarya’dayım ben. Okulum artık bitti sayılır. Son sınıfım bende. Ocak ayında finallerle birlikte okulum bitecek. Ardından bir dönem staj görücem.

Hocam sen hangi okuldasın?

Maalesef Mersin’e hiç gitmedim

• Degad kullanıcısına yanıt
    Elbet biri cikacak

Ümidini kaybetme koca okul elbet çıkar biri hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.