Şimdi Ara

Gazetelerin DVD Kampanyaları (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.187
Cevap
7
Favori
316.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumartesi ve Pazar (farklı filmler) veriliyor.
  • Bugün gittim bakkala aldım hürriyeti film kaldı mı dedim adam yok dedi ama adamın arkasındaki dvdleri görüyorum dedim arkanda var onu ayırttılar dedi bende o zaman gelecek hafta için bende ayırtmak istiyorum parası neyse veririz dedim adam yok dedi

Nasıl iştir bu ya
  • Bizim buralarda da kalmamış. Gelecek haftaya bakacaz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdém53

Cumartesi ve Pazar (farklı filmler) veriliyor.

• Fiyattan anlaşılacağı gibi cumartesi günü kutulu film verilecek, pazar günü ise kutusuz verilecek. Sitesinde Cumartesi 1.99 , pazar 1.25 yazıyor. Umarım eski kutusuz haline geri dönmezler.
  • Kutusuz olmasın ya aradaki farka değer arşiv yapıyoruz sonuçta
  • "volver" varda "Mar Adentro" yu alcam artık
  • Eskiden 3 günde bir yada haftada bir orjinal film alırdık Korsan çıktı korsan almaya başladık Sınırsız net geldi indirmeye başladık.Şimdilik netten indirmeye devam.
  • gelecek hafta:
    28 kasım cumartesi:inci küpeli kız
    29 kasım pazar:aşk ateşi (güzel bişeyeye benziyor)
  • inci küpeli kız süper bir filmdir

teşekkürler hürriyet e valla adamlar sağlam filmler veriyolar ama birazdaha yakın tarihten verseler daha ii olur gibi şöye bi iki senin filmlerini
  • bu hafta daha hızlı davranacağım
  • arkadaslar ben h.sonları sabah tam 07:50 kalkıyorum dogru bakkala gıdıyorum.Bakkal daha gazetelerı raflara dızerken dvd fılmımı alıp eve gıdıp gazetemı almamın vermıs oldugu huzurla bı uyuyorum sormayın bu ısın hılesı erken kalkmak
  • Aynen öyle. Bizim mahallede bi çocukla şu an rakibim. son 3 haftadır filmleri ilk ben alıyorum, ona kalmıyor. Sizde öyle yapın, erkenden gidip kapın filmleri. :)
  • bn öğlen 1 de alıom ayıttırıom
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Aynen öyle. Bizim mahallede bi çocukla şu an rakibim. son 3 haftadır filmleri ilk ben alıyorum, ona kalmıyor. Sizde öyle yapın, erkenden gidip kapın filmleri. :)

• 29 kupono 10 kemal sunal dvd veya 20 vcd veriyorlar.
  • Gelecek Haftanın Filmleri

28 Kasım Cumartesi
    İnci Küpeli Kız

29 Kasım Pazar
    Aşk Ateşi
  • Bugün verilen filmi alamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midlake -- 22 Kasım 2009; 13:09:45 >
  • bundan sonra bende başlıyorum almaya valla birkaç orjinal filmden zarar gelmez
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.