Şimdi Ara

Gazetelerin DVD Kampanyaları (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.187
Cevap
7
Favori
316.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçimdeki Deniz on numara filmdir,çok kaliteli film verdi geçen hafta Hürriyet ben de kaçırmadım o filmi tabii,geçen haftasonu İspanyol sinemasına ayırmışlar 2 günü de.

Haftaya Angelina Jolie-Brad Pitt'in Mr.and Mrs.Smith ve Slumdog Millionaire filmlerini verecekler.

Milyoner'i alamamıştım iyi oldu bu.
  • Hürriyet italya ve ispanyol sinemasına yönelmeli. O kadar iyi filmler var ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saygili

quote:

Orijinalden alıntı: Saygili

Büyük Marketlerden de alabiliyormuyuz arkadaşlar ?

Bilen yokmu arkadaşlar.

Vardır büyük marketlerde her yere geliyor sanırım filmler.Ben evin yanındaki markette bile gördüm alayım bugün bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 28 Kasım 2009; 12:43:31 >
  • Sabah İnci Küpeli Kız filmini aldım ve hemen izledim.

Böyle durağan sanatsal biyografik filmlerden hoşlanmayanlar hiç almasınlar derim çünkü hiçbir türe girmeyen tam bir sanat filmi.
    Hollanda'nın Mona Lisa'sının nasıl yaratıldığı anlatılıyor filmde.
    Scarlet Johansson'un en sıkıcı filmlerinden ama garip olan oyunculuk açısından en iyi performansı da bu filmde belki de...

Bakalım artık sıra yarın ki filmde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 28 Kasım 2009; 13:45:56 >
  • Bugün aldım inci küpeli kız'ı verdiler yine yarın aşk ateşi (The Burning Plain) verecekler charlize theron'un kaçırmam bunuda
  • bu pazar alıncak filmi izlemiş birisi olarak pek tavsiye etmiyorum haftaya olan filmleri kaçırmayın diyorum bu arada kemal sunalın dvd setini kaçırmayın kampanyayı uzatcaklar herhalde baya uzadı... Sevgilerimle Bu arada Sabahdaki kupondan film alanlar varmı acaba ?
  • İnci küpeli kız'ı aldım ama bilgisayar okumuyor dvd'yi
  • sabahı bn biriktiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigknife

İnci küpeli kız'ı aldım ama bilgisayar okumuyor dvd'yi

bnde zar zor çalıştırabildim dvd player'dan daha kolay çalışıyor powerdvd programı çalıştırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superman *

quote:

İnci küpeli kız'ı aldım ama bilgisayar okumuyor dvd'yi

bnde zar zor çalıştırabildim dvd player'dan daha kolay çalışıyor powerdvd programı çalıştırıyor

Hocam benim dvd sürücüsü görmüyor dvd'yi
  • Bende hiçbir sorun yok,DVD Player rahat çalıştırıyor,sizin DVD'ler bozuk denk gelmiş herhalde ya da DVD player'ın özelliğinden
  • Herhalde orjinale alerjisi var
  • quote:

Herhalde orjinale alerjisi var

bende almaya başlıyorum.
  • Bugün Aşk Ateşi (The Burning Plain) aldım haftaya kaçırmayacağım

5 Aralık Cumartesi
    Mr. And Mrs.Smith

6 Aralık Pazar
    Slumdog Millionaire

• quote:

Orijinalden alıntı: Superman *

Bugün Aşk Ateşi (The Burning Plain) aldım haftaya kaçırmayacağım

5 Aralık Cumartesi
    Mr. And Mrs.Smith

6 Aralık Pazar
    Slumdog Millionaire

Aynen.Aşk ateşini aldım az önce.Haftayaki filmler de iyiymiş.Onları da almaya çalışacağım..
  • 21 Gram filmini beğendiyseniz bugün verilen Aşk Ateşi filmi de birebir aynısı,zaten iki filmin de senaristi aynı kişi.

Dünkü İnci Küpeli Kız filminden daha çok sarcak bir film Aşk Ateşi

Haftaya fimler gayet iyi, bugünden söyledim bizim markete, her haftasonu 5-6 tane geliyormuş, ama haftaya saat 7-8 gibi kalkıp almak lazım
  • Arkadaşlar, Hürriyet film kulübünün verdiği filmler 2.90 TL - 4.90 TL na dvd marketlerde satılıyor.
    Hürriyet gazeteyle birlikte filmi zarf içinde 1.99 TL na satıyor. Gazete ve Film 1.99TL + Dvd kutusu 0.50 TL + Dvd kutu kağıdı renkli dijital baskısı (İnternetten bulabilirseniz) 1 TL =3.49 TL. Orjinal film koleksiyonu yapmak istiyorsanız neden bu kadar zahmete katlanıyor ve kendinizi Hürriyet gazetesinin verdiği filmlere mahkum ediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aalikemal

Arkadaşlar, Hürriyet film kulübünün verdiği filmler 2.90 TL - 4.90 TL na dvd marketlerde satılıyor.
    Hürriyet gazeteyle birlikte filmi zarf içinde 1.99 TL na satıyor. Gazete ve Film 1.99TL + Dvd kutusu 0.50 TL + Dvd kutu kağıdı renkli dijital baskısı (İnternetten bulabilirseniz) 1 TL =3.49 TL. Orjinal film koleksiyonu yapmak istiyorsanız neden bu kadar zahmete katlanıyor ve kendinizi Hürriyet gazetesinin verdiği filmlere mahkum ediyorsunuz?

Evet bugün Carrefour'a gittim 4,90'a Lord Of War aldım kimse almamış orada kuzu kuzu yatıyoru öyle kıyamadım Aslında başka bir film almaya gittim onun yerine iki film aldım geldim

en kısa zamanda yazıcı alıp cover çıkartmaya başlayacağım bende ama bunlarıda almaya devam ederim heralde

quote:

Aynen başa sarmışlar. City of God ve A Fisthful of Dollars'ı tekrar verirler umarım. Yoksa dvd falan alamayacağız artık

Onları verdiler mi ya inşallah baştan verirlerde kaçırmam bu sefer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 29 Kasım 2009; 22:31:00 >
  • merhaba arkadaşlar.bende bazı arkadaşlar gibi uzun süredir hürriyet film klübünün filmlerini takip ediyorum..'kalpazanlar' dan beri hiç kaçırmadım.herneyse; hürriyet film klübü oylama sayfasında aralarında sağlam filmlerinde bulunduğu tahminim yaklaşık 35 adet dvd var.bu kadar yeni film varken niçin tekrar başa dönüyorlar acaba???
  • quote:

Orijinalden alıntı: aalikemal

Arkadaşlar, Hürriyet film kulübünün verdiği filmler 2.90 TL - 4.90 TL na dvd marketlerde satılıyor.

Dostum 3-5 TL'den bahsediyorsun

veya zarf içinde 2 TL'den bahsediyorsun

sonra gidicen DVD Kutusu alıcan, renkli dijital baskıyla uğraşıcan, DVD Kutusu'na onu tam oturtmaya bakıcan, ki orjinal baskı kadar muhakkak birebir kaliteli olmayabilir,onun ayarlamasıyla uğraşıcan,bi de onun kopyası için para vericen üzerine fiyat olarak da en az 3-4 TL fazla olacak.

10 DVD 40-45 TL'ye gelicek ve üzerine bi de o kadar uğraşma varken diğerinde 10 DVD 10,25 TL'ye geliyor aradaki fark az bi para değil yani 30-35 TL

Bayiden gidip 1,25 TL'ye(gazete 0.75 TL zaten) hazır orjinal DVD'sini tak direk DVD Player'a veya arşivine koymak varken diğer tüm işlerle uğraşmaktansa her haftasonu zaten gazete aldığımda arşive 2 tane orjinal DVD rahatça ve daha ucuza katmayı tercih ediyorum:)
    Sonuçta alelacele hemen 1 hafta içinde geniş bir arşivim olsun diye acelem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 30 Kasım 2009; 10:06:51 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.