Şimdi Ara

Gazetelerin DVD Kampanyaları (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.187
Cevap
7
Favori
316.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aalikemal

Arkadaşlar, Hürriyet film kulübünün verdiği filmler 2.90 TL - 4.90 TL na dvd marketlerde satılıyor.
    Hürriyet gazeteyle birlikte filmi zarf içinde 1.99 TL na satıyor. Gazete ve Film 1.99TL + Dvd kutusu 0.50 TL + Dvd kutu kağıdı renkli dijital baskısı (İnternetten bulabilirseniz) 1 TL =3.49 TL. Orjinal film koleksiyonu yapmak istiyorsanız neden bu kadar zahmete katlanıyor ve kendinizi Hürriyet gazetesinin verdiği filmlere mahkum ediyorsunuz?

Tanrı Kent , Maç Sayısı , Milyoner gibi filmler D&R larda 20 liraya satılıyor.Ayrıca Hürriyet filmleri zarf içinde falan değil kutuda satıyor.
  • Aşk Ateşi'ni kaçırdım. Bu gazeteciler adamı sinir eder harbi... Adamlar 1 tane film getiriyorlar. Talep çok, getirsene 3-4 tane!
  • bu hafta da güzel filmler veriyolar özelliklede "milyoner"

http://www.hurriyetfilmkulubu.com/GelecekHaftaFilm.asp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superman *

Bugün Aşk Ateşi (The Burning Plain) aldım haftaya kaçırmayacağım

5 Aralık Cumartesi
    Mr. And Mrs.Smith

6 Aralık Pazar
    Slumdog Millionaire

Haftaya güzel filmler var.Bu filmlerin orijinallerini istiyordum.
  • Mr. And Mrs. Smith'i almam ama Slumdog Millionaire'i alırım kesin. Angeline Jolie'in oynadığı hiç bir filmi izlemedim, izlemeyeceğim. Kadından resmen nefret ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Mr. And Mrs. Smith'i almam ama Slumdog Millionaire'i alırım kesin. Angeline Jolie'in oynadığı hiç bir filmi izlemedim, izlemeyeceğim. Kadından resmen nefret ediyorum.

aranızda özel bir durum yoksa Angeline Jolie nin "sahtekar" filmini izlemeni tavsiye ederim ondan sonra kara verin tabi dediğim gibi aranızda özel bir husumet yoksa tabi izlememekte sizin seçimiz şakayla karışık sinema açısından tavsiyede bulunuyorum
  • kesinlikle sahtekar çok hüzünlü........müzikleri falan..ancelinanın oyunculuğu ön planda tabi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

quote:

Mr. And Mrs. Smith'i almam ama Slumdog Millionaire'i alırım kesin. Angeline Jolie'in oynadığı hiç bir filmi izlemedim, izlemeyeceğim. Kadından resmen nefret ediyorum.

aranızda özel bir durum yoksa Angeline Jolie nin "sahtekar" filmini izlemeni tavsiye ederim ondan sonra kara verin tabi dediğim gibi aranızda özel bir husumet yoksa tabi izlememekte sizin seçimiz şakayla karışık sinema açısından tavsiyede bulunuyorum

evet "sahtekar" filminde çok güzeldi performansı.Bende çok severim Angelina Jolie'yi her rolün hakkını veriyor.
  • Bu haftadan sonra next ve kalpazanlar var
  • Bu hafta ve önümüzdeki hafta alayım ben de.
    Kalır umarım.
  • Next alırımda bu kalpazanlar filmini hiç duymadım daha önceden izleyen filan varsa yorum yazabilir mi acaba? imdb puanıda 7.7/10 bayağı iyiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 1 Aralık 2009; 18:30:24 >
  • arkadaşlar bu haftasonu hangi filmler veriliyor. Mr. and mrs. smith mi?
  • Evet bu hafta mr. and mrs. smith ile milyoner verilecek
  • next var kalpazanları alcam artık şu anakadar 6 dvd almışım hürriyetten
  • slumdogu vermesi harbiden olay hee..

blue rayini indiriyorum gerçi..indirdiğim sürüm daha kaliteli ama genede 2 liraya slumdogu vermesi ilginç..
  • Aldığım filmleri arşivden siliyorum en azından yer açılıyor hard diskte
  • quote:

Next alırımda bu kalpazanlar filmini hiç duymadım daha önceden izleyen filan varsa yorum yazabilir mi acaba? imdb puanıda 7.7/10 bayağı iyiymiş

arkadaşım kalpazanlar sağlam bi film konusu fln sürükleyici tavsiye ederim
  • quote:

quote:

Özel durum yok abi. Kadının bakışları hoşuma gitmiyor sadece. Birde Nicole Kidman. Neyse, dediğin filmi izleyeceğim. Öneri için teşekkürler. :)
    .....

Haftaya Kalpazanlar'ı veriyormuş gazete. Aşk Ateşi'ni kaçırdım, bunu kaçıramam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 2 Aralık 2009; 12:34:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcapkan

quote:

Next alırımda bu kalpazanlar filmini hiç duymadım daha önceden izleyen filan varsa yorum yazabilir mi acaba? imdb puanıda 7.7/10 bayağı iyiymiş

arkadaşım kalpazanlar sağlam bi film konusu fln sürükleyici tavsiye ederim

saolasın tavsiyen için alacağım bu filmide
  • quote:

quote:

quote:

Özel durum yok abi. Kadının bakışları hoşuma gitmiyor sadece. Birde Nicole Kidman. Neyse, dediğin filmi izleyeceğim. Öneri için teşekkürler. :)
    .....

Haftaya Kalpazanlar'ı veriyormuş gazete. Aşk Ateşi'ni kaçırdım, bunu kaçıramam.

izle izle "sahtekarı" beğeneceksin http://www.imdb.com/title/tt0824747/
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.