gazete bu film coverlerini sırf kap olsun diye yaptığı için kutulara göre yapmıyor. baştan savma ucuz film mantığı yani
peki ne önerirsin ? yenı cover mı çıkaryayım yazıcıdan ?
Zamanında Sabah'ın Prison Break kampanyası için kupon biriktirmiştim.
quote:
Orijinalden alıntı: Güven
ee sonra ne oldu alabıldın mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Smrknt
quote:
Orijinalden alıntı: Güven
ee sonra ne oldu alabıldın mı ?
Tabi ki aldım. 90 kupondu galiba. Hala evde durur, koleksiyon niyetine.
tum sezonları mı ? satarmısın ? :D
quote:
peki ne önerirsin ? yenı cover mı çıkaryayım yazıcıdan ?
yeni cover e gerek yok bence zaten diskler de orjinal değil. yani kasma madem kutuluyorsun kalsın öyle
diskler nasıl orjinal değil bence her şeyiyle orjinaller ama cover kısa kalıyor bide tipsiz tipsiz cover verıyorlar bazen
quote:
diskler nasıl orjinal değil bence her şeyiyle orjinaller ama cover kısa kalıyor bide tipsiz tipsiz cover verıyorlar bazen
Sana demek istedigimde o kisa kalan coverli olanlar zaten orjinal degil.uzerinde kanal d veya universal yazisi gorduysen onlar orjinal fakat horizon varsa disklerde orjinal degil olay bu. Yani hepsine cakmadir demiyorum ben. Hatta gecen yanlis hatirlamiyorsam yol adli bir film vermisti o da orjinaldi. Ama splice degildi. Boyle yani...
Bu hafta veren yok mu DVD beyler?
bu teknosanın falan kampanyası gıbı hıc kampanya olmuyormu ? :D 1tl olacak iş değil :D
bugün posta "kanlı sokaklar" veya "patch adams" filmini veriyor....
04 Aralık Pazar günü Sabah gazetesi ile birlikte, çizgi filmler, belgeseller, sinema filmleri gibi çeşitli CD ler hediye olarak verilecektir.
kesin zarflarda verıcekler hiç iyi olmuyor zarflarda :D
bu kampanyalar azalarak bitsin lütfen
Arkadaşlar sabah gazetesinin 39 kuponluk dünya savaşlar belgesel seti elime ulaştı
10 tane 1.Dünya savaşı belgesel dvd 5 tane 2.Dünya savaşı belgeseli dvd