Şimdi Ara

Gazetelerin DVD Kampanyaları (296. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.187
Cevap
7
Favori
316.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MM çalışanları kadar zulaları geniş bir çalışan kitlesi daha yoktur herhalde. Alıp saklayıp sonra satan bir firma daha var mıdır bilmiyorum.

Bir kere sabah kadar bekledim. Yamaha 5.1 amfi alabilmek için. 1500 TL'lik amfinin fiyatı 499 TL'ye düşmüştü ve bir tane vardı. Mağazaya ilk giren bendim. Adam satıldı dedi, kavga çıkardım tabi. Sonra reyon şefi gelip daha iyi bir amfiyi aynı paraya verebileceğini söyledi ama böyle bir firmaya 1 TL kazandıracağıma o parayı sokağa atarım daha iyi dedim. Almadım o Amfiyi. Daha da alışveriş yapmadım yapmamda zaten. 50 kr'a sezon DVD'lerini versinler yinede alışveriş yapmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: James_Sunderland

MM çalışanları kadar zulaları geniş bir çalışan kitlesi daha yoktur herhalde. Alıp saklayıp sonra satan bir firma daha var mıdır bilmiyorum.

Bir kere sabah kadar bekledim. Yamaha 5.1 amfi alabilmek için. 1500 TL'lik amfinin fiyatı 499 TL'ye düşmüştü ve bir tane vardı. Mağazaya ilk giren bendim. Adam satıldı dedi, kavga çıkardım tabi. Sonra reyon şefi gelip daha iyi bir amfiyi aynı paraya verebileceğini söyledi ama böyle bir firmaya 1 TL kazandıracağıma o parayı sokağa atarım daha iyi dedim. Almadım o Amfiyi. Daha da alışveriş yapmadım yapmamda zaten. 50 kr'a sezon DVD'lerini versinler yinede alışveriş yapmam.

bugün gitiğimde bluray kalmamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

quote:

Orijinalden alıntı: James_Sunderland

MM çalışanları kadar zulaları geniş bir çalışan kitlesi daha yoktur herhalde. Alıp saklayıp sonra satan bir firma daha var mıdır bilmiyorum.

bugün gitiğimde bluray kalmamıştı

Sabah o mağazaya ilk siz girmiş olsaydınız bile iyi bir film bulamazdınız emin olun bundan. MM berbat ötesi bir firma...
  •  Gazetelerin DVD Kampanyaları

New World Atlas
    Dünyamız ve ülkeler üzerine hazırlanmış en kapsamlı kaynak

HD kalitesinde tam 20 DVD
    - Uydu görüntüleri
    - Güncel haritalar
    - Tarihi yerler
    - Doğa harikaları
    - Müzeler
    - Kültür sanat

Milliyet gazetesi ile birlikte, sadece 39 kupona

19 Kasım Cumartesi günü, TeknoSA turuncu indirim kampanyası yapılacaktır. Kampanyanın geçerli olduğu şubeler;
     Gazetelerin DVD Kampanyaları

Kampanya dahilinde Blu-ray filmler 1 TL ücretle, 37 stok adedi ile satışa sunulacaktır.

Kampanya ile ilgili detayları (http://forum.donanimhaber.com/m_54675178/tm.htm ) adresinde @byjest'in açtığı konuda bulabilirsiniz. Eklenen broşürde tüm şubeler ifadesi bulunmadığından Blu-ray kampanyasının, turuncu indirime dahil olan tüm şubelerde geçerli olup olmadığı belirtilmemiştir.

Posta gazetesi ile birlikte 19 Kasım Cumartesi günü;

- Cehennem Melekleri
    - Yol

DVD filmler 2 TL ücretle verilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wayofway -- 19 Kasım 2011; 12:00:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wayofway

New World Atlas
    Dünyamız ve ülkeler üzerine hazırlanmış en kapsamlı kaynak

HD kalitesinde tam 20 DVD
    - Uydu görüntüleri
    - Güncel haritalar
    - Tarihi yerler
    - Doğa harikaları
    - Müzeler
    - Kültür sanat

Milliyet gazetesi ile birlikte, sadece 39 kupona

19 Kasım Cumartesi günü, TeknoSA turuncu indirim kampanyası yapılacaktır. Kampanyanın geçerli olduğu şubeler;

Kampanya dahilinde Blu-ray filmler 1 TL ücretle, 37 stok adedi ile satışa sunulacaktır.

Kampanya ile ilgili detayları (http://forum.donanimhaber.com/m_54675178/tm.htm ) adresinde @byjest'in açtığı konuda bulabilirsiniz. Eklenen broşürde tüm şubeler ifadesi bulunmadığından Blu-ray kampanyasının, turuncu indirime dahil olan tüm şubelerde geçerli olup olmadığı belirtilmemiştir.

Posta gazetesi ile birlikte 19 Kasım Cumartesi günü;

- Cehennem Melekleri
    - Yol

DVD filmler 2 TL ücretle verilecektir.

Turuncu indirimi biliyordum ama bluray işini bilmiyordum içim yandı ya tüh köyü oldu bilsem giderdim
  • 20 Kasım pazar günü Posta gazetesi ile birlikte;

- Huo Yuan Jia / Fearless (Korkusuz)

DVD film 2 TL ücretle verilecektir.
  • arkadaşlar bu gunlerde hiç national geographic set falan veren bi gazete kampanyası varmı ?
  • burada bir bakkal veriyor, ya dvdler gelmiyor yada geldiğimde geri gitti bile diyor. Onun için böyle uygun filmleri tek tük alıyorum :S
  • bu konu artık kullanılmıyor mu yoksa kampanya mı yok ? :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smrknt

bu konu artık kullanılmıyor mu yoksa kampanya mı yok ? :D :D

Sebebi Hürriyet Film Kulübünün film vermeyi kesmesi bence.
  • sıra blueraylere gelmeli artık
  • quote:

sıra blueraylere gelmeli artık

Daha bir çok insanda blue ray disc okuyacak oynatıcı yok maalesef. Bunlara ben de dahilim. Bence gazetelerin blueray disc dağıtmasına oldukça bir süre var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Daha bir çok insanda blue ray disc okuyacak oynatıcı yok maalesef. Bunlara ben de dahilim. Bence gazetelerin blueray disc dağıtmasına oldukça bir süre var.

2 side aynı anda verilebilir dvd 2 tl bluray 5 tl diye
  • quote:

DVD'lerde henüz kalite yükselmemişken, bence blueray çok zor bir ihtimal. Olmasını isterim tabi ki ama. Henüz DVD'nin bile sınavını geçemediler bence...
  • gecen hafta posta sayesinde 8-9 tane film aldim, herkes hurriyete yuklenmis sanki. al pacino'nun kirli para filmi vardi onu kacirdim, kotu oldu. tekrardan vermelerini bekliyorum. haftasonu postayi ozellikle takip edin arkadaslar.
  • national g. nın verdıgı hıc kampanya yokmu veya o kampanyalardan topladıgı dvd lerı ucuza satan falan ? :D
    Birde neden sadece hurrıyet e yuklenıyorsunuz kı arkadaşlar bence gazeteylede kısıtlamamak lazım dergıler kıtapcıklar vb. şeylerde olmalı
  • DeVeDe kulak SKYTURK programı bu hafta Harry Potter Ölüm Yadigarları 2 nin DVD sini dağıtıyor.
  • posta bugun santaj-stone (m. jovovich, r. de niro) ve sifre merkur(b. willis) filmlerini yarin ise kirli para-mad money (al pacino) ve deney-splice (su meshur ettiginiz siradan filmi) veriyor. ilgilenenlere duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herr18

posta bugun santaj-stone (m. jovovich, r. de niro) ve sifre merkur(b. willis) filmlerini yarin ise kirli para-mad money (al pacino) ve deney-splice (su meshur ettiginiz siradan filmi) veriyor. ilgilenenlere duyurulur.

Splice'yi övdüler yarın alıp izleyeceğim Kaç paraya veriyor bedava mı ?
  • gazete ile 2tl olmasi lazim. bu arada avatar resmine bayildim. dodge viper. zevkli adammissin vesselam. resmin orijinal boy linkini atarsin degil mi?
  • 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.