Şimdi Ara

Gazetelerin DVD Kampanyaları (294. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.187
Cevap
7
Favori
316.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: James_Sunderland

@K1NGK4RTAL

Dostum hayırlı uğurlu olsunda!!! Müzik efsaneleri setinin içinde Justin Bieber'ın ne işi var onu anlayamadım, adamlar bizimle dalga mı geçiyorlar?

Teşekkür ederim . Benimde aklıma o geldi Küçücük çocuk müzik efsaneleri içinde
  • Posta bayram dolayısıyla hergün yeni bir film vereceğini söyledi reklamlarında ancak gelin görün ki Eskişehirin birçok yerine aynı film gelmiş. (The Road) ''YOL'' diye yabancı bir film. Oscar ödüllü. Ben bu filmi koleksiyonuma eklemedim, ancak siz dostlarımı bilgilendirmek istedim.

http://www.imdb.com/title/tt0898367/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James_Sunderland -- 5 Kasım 2011; 12:34:59 >
  • Arkadaşlar konu gün geçtikçe popülerliğini kaybediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1NGK4RTAL -- 5 Kasım 2011; 14:28:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wayofway

Gazetelerin DVD Kampanyaları

Carrefour'da, 25 Ekim - 9 Kasım tarihleri arasında DVD film çeşitleri 1 TL ücretle satışa sunulmuştur.

Express mağazalarında geçerli midir acaba?

Bir de posta kaç paraya veriyor bugünkü filmi?
  • POSTA filmlerini 2 TL'den veriyor...
  • Posta gazetesi ile birlikte 8 Kasım Salı günü;

- Şifre Merkür (Mercury Rising)

DVD film 2 TL ücretle verilecektir.

@ferrotello;
    Carrefour broşüründeki indirimlerin bir kısmı Carrefour Express'lerde geçerli olmuyor. İki ayrı broşür yayınlanıyor. Bu durum haricinde kesin bir şey söyleyemiyorum.

Posta gazetesi ile birlikte 9 Kasım Çarşamba günü;

- Çılgın Para (Mad Money)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wayofway -- 8 Kasım 2011; 13:49:55 >
  • bu konu neden bu kadar donuk sasirdim dogrusu. postadan dun sifre merkur bugun de deney-splice filmini aldim gazeteyle 2tl ye veriyor. yarin baska bir film daha var kacirmayin derim bu arada carrefour un reklami galiba yalan cikti cunku ben dun 9 kasim itibariyle ancak gidebildim. fakat kabadayinin uzerinde bile 4,99 yaziyordu. diger filmler la mome silk gibilerini ise hic goremedim. donuste de 14 tl taksi parasi odedim. oyle bir yere dikmisler ki mekani arabasiz gitmek neredeyse imkansiz en yakin toplu tasima araci nerden baksaniz 700-800m uzaktan geciyor. bir daha davos'a gelmem
  • 11 Kasım Cuma günü Posta gazetesi ile birlikte;

- Kanlı Sokakar

DVD film 2 tl ücretle verilecektir.

@herr18;

Son günün azizliğine uğramışsınız. Broşürün son günü 9 Kasım'dı. DVD ler tükenmiştir. @bluecancan, üstteki mesajında gittiği Carrefour'daki indirimli filmlerden aklında kalanları, The Class, Apocalypto, La Mome olarak yazmıştı.

Ayrıca kasada da fiyatı kontrol ettiniz mi? Üzerinde eski etiket kalmış olup, fiyatı 1 TL olabilirdi. Keşke danışma bölümüne broşürü yanınıza alarak gidip, durumu anlatsaydınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wayofway -- 10 Kasım 2011; 19:31:19 >
  • bilmiyorum acikcasi, olabilir. ama anlamadigim sey bizim bu millet bu kadar duskunse 1 tl ye film almaya neden bu posta dir hurriyettir hep ellerinde patliyor dagittiklari filmler. gerci postanin isini daha iyi yapmasi lazim bence filmden 1,55 aliyorlar kutusu bile yok.
  •  Gazetelerin DVD Kampanyaları

Carrefour'da 10 Kasım - 21 Kasım tarihleri arasında DVD film çeşitleri 2 TL ücretle satışa sunulmuştur.
  • optimum ataşehir medai markt de 6-7 tane çeşit film 1 tl ve 10 dan fazla türk filmi de 1 tl bu dediklerim dvd dir.

6 çeşit blueray filmlerde 9.90tldir.

ben artık dvd'nin ömrünü tamamladğı için almıyıyorum ama diğer tüm blueraylaran aldım .Birde çeşit dediğim film yani farklı farklı filmler hesabında
  • daha once media markt film olayinda nasil paylasmistim zaten.

wayofway, bu bahsettigin carrefoursa express lerde de gecerli mi? daha once de biri sormus. herkese yakin carrefour pek yok. ama express tonla. ayrica ne diyeyim pek begenmedim acikcasi oradaki filmleri. brezilya, kanada doldurmuslar.
  • Posta gazetesi ile birlikte 12 Kasım Cumartesi günü;

- Patch Adams

@herr18;
    Daha önce dediğim gibi Carrefour ve Carrefour Express için iki ayrı broşür yayınlanıyor ve Carrefour için olan indirimlerin bir kısmı Carrefour Express için geçerli olmuyor. DVD kampanyası Carrefour broşüründe yer alıyor. Şu anda Carrefour Express için de geçerli olup olmadığını bilemiyorum.

Posta gazetesi ile 13 Kasım Pazar günü;

- Kirli Para (Two for the Money)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wayofway -- 12 Kasım 2011; 22:46:17 >
  • deney-splice

Bu filmi kaçırdığıma gerçekten de çok üzüldüm, yarın bir şansımı deneyeyim bakalım, umarım bulabilirim :(
  • quote:

deney-splice

Bu filmi kaçırdığıma gerçekten de çok üzüldüm, yarın bir şansımı deneyeyim bakalım, umarım bulabilirim :(

bende d&r da bulamadığım için gittim bir bakkala aldım bir tane. kesinlikle almamalısın cover i kendileri basmışlar orjinal değil dvd içiriği ve dvd baskısıda orjinal değil. gitme durumunuz varsa d&r ye gidin ordan almaya çalışın. orjinal kutulu hali yanlış bilmiyorsam dr de 3.5 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelofiori

quote:

deney-splice

bende d&r da bulamadığım için gittim bir bakkala aldım bir tane. kesinlikle almamalısın cover i kendileri basmışlar orjinal değil dvd içiriği ve dvd baskısıda orjinal değil. gitme durumunuz varsa d&r ye gidin ordan almaya çalışın. orjinal kutulu hali yanlış bilmiyorsam dr de 3.5 TL

ben filmi izlememdm cokmu guzel?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa1802

quote:

quote:

deney-splice

ben filmi izlememdm cokmu guzel?

filmin aşırı iyi bir film olduğunu düşünmüyorum ama güzel bir film evet. yani en azından arşivimde olsun diye uzun süre fiyatı düşsün diye bekledim ama dr de malesef bulamadım fiyatı düştükten sonra.
  • quote:

quote:

deney-splice

Dostum iyi ki söyledin, yarın Eskişehir D&R'a bir bakayım umarım dediğin fiyata bulurum. Yoksa dediğin gibi, o kötü baskılı film alınmaz. Uyarın için çok teşekkür ederim.

@alfa1802

Film İyi Bir Film'mi?

Bana göre son zamanlarda ki ucuz uyduruk bilim kurgu filmlerinden hemen sıyrılıyor, iyi bir film. Peki siz beğenir misiniz? işte o sorunun cevabını bilmiyorum dostum. Hemen bir örnek vereyim. Benim hayatımın filmi Terminator 2'dir. Hemen ''evet, benimde en sevdiğim film'' diyebilirsiniz. Ama hemen arkasından Mortal Kombat gelir, benim için. Çok başka şeyler ifade eder bana. Tıpkı sorduğum herkesin düşünmeden rezalet dediği JASON X filmini benim çok çok sevmem gibi. Kesinlikle zevk işi. Ben beğendiğim için koleksiyonuma katmak istiyorum, ama siz beğenmeye bilirsiniz...
  • ozman bende yarin bi bakiiim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa1802

ozman bende yarin bi bakiiim

Şimdiden iyi seyirler, yalnız küçük bir not, film bazı sahnelerinde aşırı çıplaklık ve nasıl desem AŞIRILIK içeriyor mümkünse yalnızken izledikten sonra, izleme grubunuza karar verin.
  • 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.