Şimdi Ara

Gazetelerin DVD Kampanyaları (293. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.187
Cevap
7
Favori
316.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: herr18

ayni kampanyayi daha 4-5 ay once hurriyet yapmadi mi? onun verdigi de yanlis hatirlamiyorsam nat. geo. idi. bu kadar taklitcilik olmaz arkadas. biktik ya hep ayni seyler. off

Geçen kampanyayıda benim almam mümmkün olmadı bu iyi oldu Bırak adamlar kampanya yapsınlar yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: herr18

ayni kampanyayi daha 4-5 ay once hurriyet yapmadi mi? onun verdigi de yanlis hatirlamiyorsam nat. geo. idi. bu kadar taklitcilik olmaz arkadas. biktik ya hep ayni seyler. off

evet haklısın ama aynısı olacağını sanmam yani umuyoruym ,,aldığıma söylerim
  • nat geo degilmis ama hurriyetin kampanyasinda yaklasik 20 dvd vardi. bunda o kadar da yok. ama nat. geo. kalitesi var. almaya deger acikcasi. canerer sabahin kampanyalari nakitle alabilecegimiz turkuazlar var mi ki?
  • sabah gazetesini pek alan biri değilim eğer bu ürünü almaya karar verirsem kuponlarını biriktiricem
  • merhaba ben kaçırdım kuponları yani geç haberim oldu.. acaba bir bayiye gitsem geçmiş günlerin kuponlarıyla beraber almam mümkünmü, yoksa birdahaki fırsatımı beklemem mi gerekiyor?
  • bence kampanyaya kayit olma. (bilmiyorum kayit tarihi gecti mi gecmedi mi) dagitim gunu geldiginde de elinde kac tane kupon varsa hepsini al git. zaten kampanya bitiyor ama 1-2 hafta aradan sonra dagitima basliyorlar. o arada da kuponlar kampanyaya ait olmasa bile onlari da alirsin. adam zaten sormaz bile. 40 tane kuponu teker teker sayacak mi sanki, genel de saymazlar. arada bazi hiyarlar cikiyor, teker teker sayiyor gerci ama istisnai durum onlar. soracak olursa da kupon sayisini esitlemek icin aldim felan dersin. zaten genelde eksik kupon olursa 50kr. aliyim 1tl aliyim falan filan diye eksik kupon sayisinca senden parani nakit olarak aliyorlar. sen kupon biriktir de belli bir miktarda her turlu alirsin zaten. mahalleden felan kimi insanlarla gorusuyorum ara sira. adam diyor ki en iyisi 15 20 tane kupon biriktireceksin, geri kalanini nakit vereceksin. demek ki oyle adamlar bile aliyor yani.
  • Posta gazetesi ile birlikte 09 Ekim Pazar günü;

- Şaşkın Hırsızlar
    - Uzay Ajanı
    - İç Güveysi Bill
    - Sil Baştan
    - 21 Gram
    - Efsane
    - Kesişen Yollar

DVD filmleri 1 TL ücretle verilecektir.
  • Milliyet'in Yasaklı Filmlerini vermedi bana Yay-Sat. Aptal bi kız duruyor orda, dedim kupon toplamadım parasıyla alabilir miyim: Yok efendim hiçbir ürünümüzü kuponsuz alamazsınız. Dedim o zaman ben senin aq. (tabi içimden)

Sabah gazetesinden dağıtılan kampanyaları alabiliyorum, ordaki adama veriyorum parasını atıyor cebine alan razı veren razı...

Hürriyet film kulübü yeni sezona hala başlamadı yaa. Acaba bu yıl yeni filmler verecek mi? DVD veren gazete dergi kalmadı, bu ne iş yaa...
  • sabahin kampanyalari hangi turkuazdan aliyorsun bana pm atabilir misin? milliyetin yasakli filmlerini s. et. gay filmi var icinde. vere vere bizim gibi tasfirin adamlara gay filmi veriyorlar. simdi bir sey derim ama neyse. o kadar kupon biriktirmistik bir de. hurriyet eski filmleri tekrar verse iyi olur aslinda. mulholland, amores perros, ask ve gurur, godsend, match point bunlari alamamistim zamaninda. yeni film verse ona zaten hayir demem. gayet guzel de film biriktiriyorduk ama zarar mi etmeye basladilar ne tanesi 1,50tl den film, afisli kutusu icinde. biraktilar oyle iste. bundan sonra da bayagi bir sure vermezler gibi. bariz, bu kampanya olayi tiraji artirmak icin yapilmis bir stratejiydi ama yeterince ilgi gormedi anlasilan. yine de adamlara bir mail atsak belki tekrar gundeme alabilirler. selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herr18 -- 19 Ekim 2011; 7:44:13 >
  •  Gazetelerin DVD Kampanyaları

BahçePark AVM MediaMarkt açılışında;

- Fast & Furious 5: Rio Heist
    - Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
    - Thor

DVD filmler 5 TL ücretle 13 Ekim - 16 Ekim tarihleri arasında satışa sunulacaktır.
    Bu fiyat kategorisinde yer alan DVD filmlerin her birinden 20'şer adet stok bulunmaktadır.

16 Ekim Pazar günü Posta gazetesi ile birlikte;

- Bağla Beni
    - İçimizdeki Düşman
    - Mezara Kadar
    - Anlaşma
    - Ay
    - Sınır
    - Cesurların Vatanı

DVD filmleri 1 TL ücretle verilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wayofway -- 16 Ekim 2011; 17:00:08 >
  • ben bu mediamarkt kadar film isini beceremeyen baska bir firma gormedim. bir de en ucuz firma biz olacagiz felan diyorlar. en dandik filmleri onlar da ucu besi gecmez 5 liradan sunuyorlar, gerisi 15 20tl. 10 tl lik bile adam akilli pek bir film bulamiyorsun. oysa ki d&r 5tl ye 10tl ye bir suru film sunuyor, hatta bazen oyle kampanyalar yapiyorlar ki almadin mi icine batiyor. gazeteler de nedense bu olayi bitirdi artik tek care su anda d&r gibi gozukuyor neyse su yeni maasi bir alayim da ondan sonra bir d&r seferi duzenlerim(ss atarim, merak etmeyin) ee onumuz de bayram, ben de memlekete gidemiyorum film misir LeCola bir sekilde vakti degerlendirmek lazim. bayramda ailesinin yaninda olamayacaklarin ruh halini anlayabiliyorum, aci bir durum ama napalim Allah sabir versin demekten baska elden gelen bir sey yok. Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herr18 -- 26 Ekim 2011; 1:39:23 >

Carrefour'da, 25 Ekim - 9 Kasım tarihleri arasında DVD film çeşitleri 1 TL ücretle satışa sunulmuştur.
  • Önümüzdeki ay dr ve carrefoura gitmek lazım
  • Anlamsız anlamsız indirimler..Sadece stok eritmek için.
  • carrefour 1tl ye satmayi goze almissa dedigin gibi satisi gerceklesmedigi icin elinden cikarmak amaciyla yapiyordur. ama yine de silk icin keira knigtley ablamiz oynuyor diyebiliriz la mome ise bir cok dalda odulleri olan bir film, kabadayi idare eder sener sen ve kenan imirzalioglunun rolleri geregi 2. planda kalmasi(hikayenin esasen iki sevgili uzerinden gelistigine kimse itiraz edemez) buyuk hata olmus, gamer hic izlenmemesi gereken sadece bir vakit kaybi, breach 7,1 almis ve gercek hayat alinti bir polisiye, dedektif filmi ilgimi cekti acikcasi 1 tl ye kacmaz ortadaki filmi goremedim yorum yapamayacagim ama 3 film garanti hem de 3 tl ye

bu arada wayofway tsk ler bilgi icin, nerede rastladin bu reklama soyler misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herr18 -- 28 Ekim 2011; 1:50:58 >
  • bu carrefour kampanyasında başka filmler varmı sadece bunlarmı var

@by_vEdmAn
    Oranın numarasını bende istiyorum

29 Ekim 2011 Cumartesi gününden itibaren Vatan gazetesi ile birlikte;

- Veda

DVD filmi 3,75 TL ücretle verilecektir.

@herr18;
    DVD filmlerle ilgili bilgiler, Carrefour broşüründeydi.

@canerer;
    Bazen broşürde yer alan DVD filmler indirimli ürünlerin bir kısmını yansıtabiliyor. DVD reyonunda daha fazla film için indirim olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wayofway -- 29 Ekim 2011; 13:57:31 >
  • Carrefour'un kampanyasındaki filmlere baktım aklımda kalanlar the class-APOCALYPTO-La Mome
  • Arkadaşlar hürriyetin vahşi yaşam 2 belgeseli kuponların 49 olmasıyla hemen dağıtıma başlamışlar Buda vahşi yaşam belgesel seti 2
     Gazetelerin DVD Kampanyaları

Bu arada hediye olarak 2 üründen bir tanesi hediye olarak evinize kadar geliyor

Bunlarda hürriyetin daha önce verdiği müzik efsaneler dvd seti

Buda milletin yaz film festivali. Kış gelecek filmler elime yeni ulaştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1NGK4RTAL -- 3 Kasım 2011; 23:40:03 >
  • @K1NGK4RTAL

Dostum hayırlı uğurlu olsunda!!! Müzik efsaneleri setinin içinde Justin Bieber'ın ne işi var onu anlayamadım, adamlar bizimle dalga mı geçiyorlar?
  • 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.